Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > Blaaspijnsyndroom
Auteur Onderwerp: Blaaspijnsyndroom
Mieke01091982
BerichtGeplaatst: 08-03-2015 19:30 Reageer met quote

Hallo iedereen,
Even kort mijn verhaal:
Ik ben 32 jaar, mama van Myrthe (5) en Xam (4).
Sukkel al verschillende jaren met mijn blaas maar sinds 2012 is het op zijn hoogtepunt...
Ik heb in 2007 een verbreding van de urinebuis ondergaan. Begin 2012 ben ik in het ziekenhuis beland met opstijgende blaasontsteking. Sindsdien heb ik iedere maand wel blaasontsteking, pijn bij het vrijen, constante pijn aan mijn vagina en in onderbuik. Moeite met lopen... In 2007 heb ik blaasspoelingen gehad en ben daar 1,5 jaar goed mee geweest. Kosten +- 370 euro voor 4 spoelingen met Uracyst.
Ik heb hier al van alles voorbij zien komen over BPS maar dateert allemaal van 2011-2012... Is er hier momenteel nog iemand met dit probleem en wat heb jij er zoal tegen ondernomen?
Grts Mieke
Suzy0109
BerichtGeplaatst: 26-07-2015 10:50 Reageer met quote

Hoi Mieke!

Ik was inderdaad al aan het zoeken naar verhalen over BPS maar niet echt iets te vinden van dit jaar.

Mijn verhaal een beetje kort (al is het veel minder dan dat van jou, dus misschien wil je er niets van horen)

Ik ben 24 en heb ook sinds mijn 18e last van blaasontstekingen. Vorige maand leek ik er weer een te pakken te hebben maar m'n urine liet geen ontstekingen zien. Wel had ik koorts en bloed in mijn urine. Daarna op kweek gezet, ook niets te vinden. Toen naar het ziekenhuis gestuurd naar de radioloog en gynaecoloog maar dat was ook niets. Nu ben ik naar huis gestuurd met antibiotica voor de zekerheid en diclofenac maar tot nu toe geen verschil.

Ik vroeg me af of het bij jou van de een op het andere moment een stuk erger werd? Of geleidelijk aan een hoogtepunt bereikte? Ik heb de opties van IC namelijk gelezen en het zag er niet heel hoopvol uit. Daarom twijfel ik of ik het verder wil laten onderzoeken. De pijn beïnvloedt wel mijn leven maar nog niet op zo'n manier dat het ondraaglijk wordt. De vraag is of ik al die onderzoeken nu al wil als er vrij weinig aan te doen is.

Het is al een tijdje geleden dat je dit hebt gepost maar toch hoop ik op antwoord!

Groetjes
Index > Urologie > Blaaspijnsyndroom
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring