Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gezondheidszorg > Dochter veel vreemde klachten huisarts wil niet helpen
Auteur Onderwerp: Dochter veel vreemde klachten huisarts wil niet helpen
Chantalll
BerichtGeplaatst: 16-02-2015 11:52 Reageer met quote

Hallo allemaal,

Sinds een maand of 4 klaagt mijn dochter van 7 over haar scheenbeen. In eerste instantie zei ze altijd ik heb last van mijn been en deed ik het af als groeipijn, ze was rond die tijd ook flink aan het groeien. Na een maand ongeveer viel me op dat ze altijd maar over 1 been aan het klagen was. Haar linker scheenbeen. De ene dag erger als de ander en ik zocht er niet zoveel achter. in de afgelopen maanden zijn er heel veel klachten bij gekomen. Zo is ze altijd moe, echt elk moment van de dag, futloos, heel vaak wat ziekjes wat overigens wel vaak na een dag weer weg is, bleek, regelmatig misselijk en duizelig, en ook haar eetlust is heel erg minder geworden. Van een vrolijk meisje wat graag speelde en nieuwe dingen ontdekt en veel leert is het nu een meisje die naar school gaat en verder alleen maar op de bank zit of ligt. Ik ben een aantal weken geleden hiermee dus naar de huisarts gegaan. Hij heeft wat onderzoekjes gedaan en daaruit leek er niks mis maar hij vertrouwde het niet helemaal dus wou hij een foto laten maken van haar scheenbeen. In het ziekenhuis aangekomen bleek er een foto aangevraagd te zijn voor haar heup. Toen ik belde om een afspraak te maken voor de uitslag heb ik de dokter verteld dat ze daar geen last had. Op de foto was niks te zien en hij wou het nog een tijdje aan gaan zien. Want als er iets met haar benen was was dat ook wel op de heupfoto te zien en wat kan er nou helemaal mis zijn met haar scheenbeen. Ik wou verder onderzoek maar dat deed de huisarts af als onnodig en het hoort bij de leeftijd. Als ze over een maand nog last had mocht ik terug komen.
Ze heeft meer aparte dingen waarvan ik niet weet of het in verband staat maar het wel opvalt. Zo bloed haar tandvlees sinds een week of 4, 5 wanneer ze haar tanden poetst en gaat het poepen ook de ene dag beter als de andere dag. En ook is ze in 3 weken tijd 2 kilo afgevallen. Ze klaagt over een hele boel dingen en het word steeds erger. Nu is het nog maar iets meer dan een week geleden dat ik de laatste afspraak had bij de huisarts heb gehad en weet ik niet zo goed wat ik moet doen. Ik weet zeker dat ze ┬┤iets┬┤ heeft maar weet niet wat en de huisarts wil niet verder kijken. Ze mist steeds vaker school omdat ze het niet op kan brengen en ik vind dat het niet zo langer kan. Mijn huisarts was stellig 1 maand wachten en niet eerder komen. Heb rondgebeld naar andere huisartsen en die zeiden dat ik het nogmaals bij mijn eigen huisarts moet proberen en overstappen is niet mogelijk buiten mijn wijk. Aangezien huisartspraktijken nu wijkgebonden zijn.

Wat moet ik doen?
maura
BerichtGeplaatst: 16-02-2015 14:28 Reageer met quote

Hoi,

Je huisarts zou wat mij betreft de pot op kunnen. Het klinkt allemaal niet goed wat je schrijft. Mooi niet dat ik een maand ging zitten wachten voor ik terug mocht komen hoor. Als jouw moederinstinct zegt dat er iets niet goed is, laat je dan zeker niet afschepen.

Sterkte! Hopelijk word er gauw duidelijk wat er aan de hand is. Of anders duidelijk bewezen dat er niets aan de hand is.
E.B.
BerichtGeplaatst: 17-02-2015 11:31 Reageer met quote

Volg je eigen gevoel !
Meestal klopt dit het best.
Ik heb ook al twee keer toch maar het advies van een arts aangenomen terwijl ik in mijn binnenste het gevoel had dit is niet juist.
En met desastreuse gevolgen, een keer met mijn dochter van 9 maanden en een keer met mijn moeder.
Dus laat je niet afschepen en net als Maura zegt, hij kan de pot op die huisarts van je !
Maak gelijk weer een afspraak, heel veel sterkte !
Chantalll
BerichtGeplaatst: 18-02-2015 0:17 Reageer met quote

Hallo, bedankt voor jullie reacties. Gister heeft de huisarts me terug gebeld en heb na aandringen toch een verwijzing gekregen naar de kinderarts. De kwaaltjes die ze heeft worden per dag erger zodanig erg dat ik ook niet meer weet wat ik moet doen. Ze blijft huilen, veel pijn en word steeds zieker. Ziekenhuis had vrij vlot plek ik kan vrijdagmorgen al terecht. Nu hopen op een goede afloop.
Mamamimi87
BerichtGeplaatst: 18-02-2015 15:38 Reageer met quote

Wat en heftig verhaal! Heel veel sterkte! Houd ons op de hoogte. Hopelijk valt het mee!!!
matti100
BerichtGeplaatst: 25-02-2015 2:36 Reageer met quote

Mijn dochter van 8 jaar bleek bij soortgelijke klachten de ziekte van Pfeifer te hebben ( gehad).
Index > Gezondheidszorg > Dochter veel vreemde klachten huisarts wil niet helpen
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring