Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Altijd verstopte neus, kortademig, hoofdpijn, vermoeidheid
Auteur Onderwerp: Altijd verstopte neus, kortademig, hoofdpijn, vermoeidheid
Scarlett123
BerichtGeplaatst: 15-02-2015 21:55 Reageer met quote

Hallo,

Ik ben een meisje van 15, ik heb een allergie voor huisstofmijt en hooikoorts. Ik kan al sinds ik klein ben niet goed door mijn neus ademhalen en moet 100x per dag mijn neus snuiten. Omdat ik niet door mijn neus kan ademhalen moet het door mijn mond, waardoor ik kortademig word en iedereen hoort het wat ik heeeel irritant vind. Ik krijg hoofdpijn en word heel vermoeid. Ik heb een half jaar geleden een neusschepl verkleining gehad maar dat met weinig succes. Ik kan nog steeds niet goed ademhalen door mijn neus, ik heb alle medicijnen al gehad maar niks helpt. Ik heb ook een scheef neustussenschot maar de Kno-arts wil er nog niks aan doen en heeft me immunotherapie aangeraden. Ik weeg verder niet wat ik moet doen ik zou graag als een normaal mens fatsoenlijk willen kunnen ademhalen maar ik kan het niet, ik krijg ook het gevoel dat ik te weinig zuustof binnen krijg.

Ik heb een half jaar geleden te horen gekregen dat pfeiffer heb, ik ben nu een half jaar verder en het kan toch niet dat ik nog steeds zo moe ben, ik voel ook een bult aan de linkerkant van mijn hals en die voel ik niet aam de rechter kant, ik denk dat het een lymfeklier is en die is al opgezet sinds ik pfeiffer heb dus ook al een half Jaar.

Hebben jullie goeie raad voor mijn twee problemen, dankjewel!
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Altijd verstopte neus, kortademig, hoofdpijn, vermoeidheid
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring