Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > Kleine balzak
Auteur Onderwerp: Kleine balzak
Danielveen
BerichtGeplaatst: 31-01-2015 9:32 Reageer met quote

Hallo iedereen. Ik ben van mening dat ik een vrij kleine balzak heb. Het is niet het belangrijkste, maar soms tijdens het douchen na het sporten zie ik jongens van mijn leeftijd met een veel grotere balzak. Je kunt er natuurlijk niet zo veel aan doen, maar ik schaam me er wel voor. Hij is ongeveer zo groot als een klein mandarijntje en is eigenlijk altijd vrij strak. Heel soms als het wat warmer is dan hangt het een beetje, maar dat is niet zo vaak. Mijn ballen zijn denk ik wel redelijk normaal ik denk ongeveer zo groot als een redelijk grote druif. Mijn huidplooi zit daar dan strak omheen en meestal zie je niet 2 ballen maar lijkt het net of ik maar 1 grote bal heb zeg maar.Het lijkt soms of van de meeste jongens 1 bal net zo groot is als 2 van mij. Ik vroeg me af of er meer jongens zijn die hetzelfde hebben. Ik ben 16 jaar.
Henkje
BerichtGeplaatst: 01-09-2016 10:22 Reageer met quote

Hallo, ik heb hetzelfde ,maar ben al wat ouder. Heb ook geen hangende balzak. Ballen zitten altijd nogal strak tegen mijn buik aan. Heb wel vrij grote ballen,denk groter als normaal. Heb bij het fietsen er nogal last van Opzij drukken lukt niet En bij gezamenlijk sport douchen zie ik bij anderen wel een hangzak soms behoorlijk lang en vind dat mooier.
Index > Urologie > Kleine balzak
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring