Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Mijn vrouw vindt orale seks maar niks.
Auteur Onderwerp: Mijn vrouw vindt orale seks maar niks.
anoniempje1976
BerichtGeplaatst: 04-01-2015 13:36 Reageer met quote

Goedemiddag iedereen,

Voor het eerst durf ik dit anoniem te schrijven op een forum. Ik ben al 7 jaar getrouwd en verlang zo graag gepijpt te worden door mijn vrouw. Ik zou haar ook heel graag oraal willen verwennen. Maar zij houd niet zo van orale seks, terwijl ik dit nu juist de max vind. Nu heb ik al alles geprobeerd (praten enz), dus ik betwijfel of nog een zinnig advies me zou kunnen helpen. Dus heb ik me er bij neergelegd, dat we verschillen qua verlangens betreft. Ik hou ook meer van experimenteren, en traag langzaam opbouwen. Voor haar kan het niet snel genoeg gaan. (Als we dan al eens seks hebben wat steeds zeldzamer word, wil zij bijna enkel het missionaris standje.)

Ik ben heus proper en geen zwaargewicht, dus daar zal het niet aan liggen.

Nu voel ik me een doodslecht mens omdat ik fantasieën heb hoe het zou zijn met andere vrouwen die juist wel houden van orale seks en romantisch geëxperimenteer, omdat ik moeilijk dat onvervuld verlangen kan verdragen, en ik verlang zo graag naar een gedurfd romantisch seksueel leven (met haar).

Ik vraag me af of er mensen zijn die in mijn verhaal erkennen of dat ik enkel moralistisch gekrakeel op mijn bord krijg.

Groet,

anoniempje
peter4
BerichtGeplaatst: 29-05-2015 16:24 Reageer met quote

Hallo,Anoniempje.Hoe herkenbaar,het zou over mijn vrouw en mij kunnen gaan,dus verwacht vooral geen moralistisch gezever van me.Het grote verschil tussen ons is de duur van ons huwelijk,bij jou 7 jaar,bij mij 50.Als je eens wist,hoe vaak ik geprobeerd heb een zinvol en geslaagd gesprek met haar te voeren over andere uitingen van seksualiteit dan de missionarishouding.Verder dan doggy-style ben ik nooit gekomen,allerlei kinky zaken als anaal,oraal enz.bleven domweg onbespreekbaar.Dus moet ik bekennen,dat ik in die 50 jaar echt wel zo nu en dan wat erotische websites heb bezocht om me te verlekkeren en te masturberen.En toch,geloof me,je groeit steeds meer naar elkaar toe als je elkaar accepteert zoals je bent en niet vruchteloos blijft proberen,de ander te veranderen.Volgens mij zou een wezenlijke verandering alleen mogelijk zijn in een langdurige diepte-psychologische therapie en dat zou niet alleen kapitalen kosten,maar bovendien zou zij daarmee moeten instemmen en daarmee indirect toegeven,dat zich in haar verleden dingen hebben voorgedaan,die naar boven moeten worden gebracht om ze bespreekbaar te maken.O ja,gewoon knuffelen,lekker dicht tegen elkaar,lepeltje-lepeltje,is ze daar wel voor te vinden of "ondergaat" ze dat of wijst ze het zelfs af?Want dan is er meer aan de hand.Moeilijk hoor,je moet wel waanzinnig veel van iemand houden om dat te kunnen accepteren.Sterkte en succes,ik wou dat ik meer voor je kon betekenen.
anoniempje1976
BerichtGeplaatst: 05-06-2015 10:40 Reageer met quote

Hallo Peter,

Ik ben blij dat er na een lange tijd, toch iemand zich blijkbaar herkent in mijn verhaal.

Hoewel ik erg op de hoogte ben wat er op het gebied van psychologie en seksuologie allemaal te koop is, betwijfel ik dat een diepte - psychologische therapie ons zal verder helpen.

Want er is niet alleen een verschil in openheid in het experimenteren, er is ook een groot verschil wat betreft libido… Ik zou wel elke dag intiem willen zijn, zij komt toe met 1 keer in de twee weken. Ik masturbeer meer dan dat ik seks met haar heb. Sad

Uiteraard is het leven meer dan seks, maar ik betwijfel soms dat het nog de moeite waard is om voor onze relatie te gaan, en ervoor in te zetten, omdat we meer als broer en zus samenleven.

Nu dat is nu ook niet helemaal waar, want zij wil wel een kind van mij en voor een kind is het noodzakelijk om seks te hebben, tenzij iemand zwanger kan worden van een soort heilige geest.

Alleen wanneer zij denkt dat haar eitje springt, wil ze mij bespringen, maar het paradoxale is, dat ik dan geen zin in heb… Ik zou willen dat ze vanwege grote passie mij wil bespringen in plaats dat alleen maar een eitje van binnen in haar springt.

Voorts moet ik dan altijd denken aan: Cupido verdwijnt wanneer een baby verschijnt…

Zeker als er voor de baby weinig libido aanwezig was.

Misschien is mijn libido gewoon te groot. Ik ben van het jaar 1976. Het schijnt dat het toen een hete zomer was. Het zal daaraan liggen zeker… Confused

Ach, dank u wel voor te luisteren. Blijkbaar is er geen oplossing voor. Al ben ik al blij dat ik van me af kan schrijven.

Kennelijk zijn er weinig mensen die in mijn verhaal herkennen, buiten U dan.

Vriendelijke groet,

Anoniempje
peter4
BerichtGeplaatst: 05-06-2015 15:05 Reageer met quote

Hallo,Anoniempje.Ik vind het rot om te zeggen,maar ik vrees,dat ik ook geen oplossing kan bedenken,Weet je ik heb 36 jaar geleden een hartinfarct gehad en sindsdien heeft mijn vrouw geen seks meer met mij aangedurfd,ook al,omdat zij eerst na een verkeersongeluk een been moest missen,amputatie vlak onder de heup,later een hersenbloeding heeft gekregen,waardoor zij alleen nog fysiek aanwezig is en een totaal andere,zelf-gerichte,persoonlijkheid heeft gekregen,zodat ik 24/7 mantelzorger voor haar ben.Ik klaag niet hoor ik wil alleen maar zeggen,dat ik dientengevolge een hele rijke verzameling porno-website adressen heb,want ik heb dus nu al 36 jaar uitsluitend solo-seks ervaring,want voor seks betalen,absoluut niet.Zelfs tegen mijn vrouw aanliggen is er niet meer bij,dat wil ze niet meer sinds haar hersenbloeding,geen enkel lichamelijk contact trouwens,zelfs geen zoen.Ach,als je wist hoe ze geweest is................Het klinkt helaas,of jullie relatie stuk dreigt te lopen,want mijn vrouw heeft dan ''tenminste nog'' haar ongeluk en ziekte als 'excuus',maar als jullie niet met een buitenstaander hierover praten,wordt het voor jou,naar ik vrees,een leven vol masturbatie en een enkele keer wat meer,dan wel een uit elkaar gaan.Hoe dan ook,jullie zullen toch,hoe dan ook,jullie seksuele leven moeten inventariseren,anders zul je nooit een seksueel samen-leven beleven en als je libido net zo sterk als het mijne is dat onder jouw omstandigheden vrees ik niet mogelijk.Wat dat betreft heb ik waarachtig nog een stuk eenvoudiger.Moeilijk,ik zou er zonder hulp van derden ook niet uitkomen,maar zo kan je ook niet blijven doormodderen.Ik zou toch proberen,die eerste stap te maken om er over te praten.Het zal de allereerste keer zeker niet gemakkelijk gaan,maar als die kogel eenmaal door de keek is,kan je er makkelijker op terugkomen.Maar dat is zo verrekt persoonlijk allemaal.Sterkte,ik leef echt met je mee en hoop later nog meer hierover te horen.Hopelijk succes,Peter.
peter4
BerichtGeplaatst: 12-06-2015 22:02 Reageer met quote

Beste Anoniempje,je probleem laat me niet zo makkelijk meer los,dus nog even,graag.Als jij je vrouw al zou kunnen overtuigen om meer seks met je te hebben,zou dat voor mijn gevoel betekenen:nou in godsnaam dan maar,als jij zo nodig moet.Met warmte en intimiteit,nou ja,je voelt,wat ik bedoel.Bedenk verder alsjeblieft,dat een eventueel kind nooit een bindmiddel is,dat een relatie kan redden,daarentegen wel een relatie,die al onder druk staat,kan verslechteren.Ik zou,als jullie tot een open gesprek komen,eerlijk opbiechten,dat een bijna platonische relatie voor jou betekent,dat de afstand tussen jullie steeds groter wordt en dat je er ernstig aan twijfelt,of je zo wel door kunt gaan.Daarvoor is het leven veel te kort,tenzij je een tientallen jaren lange periode van"kilte" Leven wilt noemen.God,wat zou het heerlijk zijn,als jullie beiden emotioneel "braken" en huilend over zoveel wederzijds wanbegrip bij elkaar kropen.Mogelijk,maar niet waarschijnlijk,ik besef het.Toch moet het besproken worden,nu zijn jullie nog jong genoeg om een nieuwe weg te zoeken/vinden.Zou er eenmaal een kind zijn,dan wordt alles nog gecompliceerder.Maar als jullie er samen uitkomen zou geweldig zijn,al moet ik toch denken aan de scheidingsgrond:onverenigbaarheid van karakters,waarbij geen van beide partijen de schuld op zich hoeft te nemen.Maar dat is dan weer doemdenken.Ik wens je heel veel wijsheid en tact toe; hopelijk gaat de zon wat meer voor je schijnen.Maar dan wel eerst een gordijn openschuiven,dus praten.Succes,ik duim voor je.peter4
peter4
BerichtGeplaatst: 12-06-2015 22:29 Reageer met quote

Sorry,Anoniempje ,weer deze oude zijkerd.Ik lees net mijn reactie terug en ik schrik me rot.Het lijkt wel,of ik jullie uit elkaar wil drijven en dat is nou letterlijk wel het laatste wat ik beoogde.Als je echt zoveel van je vrouw houdt,zul je me wel vervloeken,maar ik hoop juist heel erg,dat jullie dichter naar elkaar toe kunnen komen.Pas als je er zelf van overtuigd bent ,dat een emotionele,maar in dit geval minstens zo belangrijk,seksuele relatie ,onmogelijk is,een relatie,die niet alleen op jezelf,maar net zo veel op je partner gericht is,een relatie ook,waarin je je diepste gevoelens en verlangens vrij kunt uitspreken en bespreken.,pas dan zou je wellicht,met bloedend hart,maar met een aarzelend gevoel van opluchting omdat er een druk van jullie beiden wordt afgenomen,als goede vrienden uit elkaar kunnen gaan.Maar dat is natuurlijk wel de nooduitgang.Voorlopig nog maar positief blijven,peter4.Het is allemaal ook zo tegenstrijdig,ik besef het,ik wou ook,dat het makkelijker was.Sterkte,peter.
anoniempje1976
BerichtGeplaatst: 13-06-2015 21:34 Reageer met quote

Dank je wel, Peter. Uw begrip doet me eigenlijk wel goed. Ik voel me momenteel wel terneergeslagen vanwege wat ik eerder zei, Ik zal zeker terug responderen, als ik me terug een beetje evenwichtiger voel.
peter4
BerichtGeplaatst: 13-06-2015 22:36 Reageer met quote

Het zou wel heel gek zijn,als je niet down was,Anoniempje.Vriend,huisarts,maatschappelijk werk,misschien zou praten je wat ontlasten.Ik zou in jouw geval zeker naar de dokter gaan,een luisterend oor vinden,begrip,misschien tijdelijk een rustgevend pilletje.Ik val je nu niet meer lastig,pas als jij er aan toe bent zal ik uiteraard reageren op je mail en tot dan heel veel sterkte en wijsheid gewenst,peter.
evitalolita
BerichtGeplaatst: 20-06-2015 22:14 Reageer met quote

Hallo anoniempje,

Ik herken mezelf helaas niet in dit verhaal, maar iedereen moet zich aanpassen. De ene keer zal het inderdaad zo gaan zoals je vrouw het wil maar dat hoeft dan niet zo te zijn dat dat altijd zo moet zijn wat zij wil. Jij moet je eigen ook eens laten horen!! Maar misschien is er iets mis waardoor het zeer doet of misschien is er iets in haar verleden gebeurd waardoor ze dat niet wil. Maar jij moet ook eens zeggen wat jij fijn vind. Nederland is een land waar je bijna alles mag zeggen wat je wil. Vrijheid van menings uiting. Hopelijk kun je hier iets mee!!😉 MVG evi
peter4
BerichtGeplaatst: 22-06-2015 11:48 Reageer met quote

Hallo,Anoniemoje,het laat me toch niet los,jouw geschiedenis en achteraf vind ik mijn reactie toch niet de juiste,zeker niet na het lezen van Evitalolita's schrijven.Ik weet niet,of je het begrip:"The seven year's itch" kent?Daarmee wordt bedoeldOm,dat in elke relatie,elk huwelijk,na een jaar of zeven een soort jeuk/kriebel,onrust optreedt.Je evalueert je relatie,de sterke en zwakke punten,kortom,er vindt een soort herwaardering plaats.Om weer in rustiger vaarwater te komen,lijkt het me toch verstandiger,niet te veel de nadruk te leggen op wat je vrouw niet wil,maar wat jullie beiden wel willen.Dat klinkt erg zakelijk,dat 'inventariseren',maar als je je vrouw kunt overtuigen,dat een open gesprek jullie relatie zou kunnen verdiepen,zou dat heel verfrissend kunnen werken.Een relatie is tenslotte iets,dat van twee kanten moet komen en zoals alles in het leven,is ook seksualiteit een kwestie van geven en nemen,compromissen sluiten,water bij de wijn doen,waar dat nodig is.Rust,harmonie en evenwicht toegewenst.peter4
Anoniempjee1976
BerichtGeplaatst: 31-10-2015 15:34 Reageer met quote

Nogmaals, dank jullie allemaal voor de reacties. Ik ben vrij laat met reageren, omdat er eigenlijk niks nieuws meer over te vertellen is. Alleen weet ik nu dat als iemand verliefd op mij zal worden en ik op haar/hem. (Ik twijfel vaak of ik bi ben)…. Dan weet ik dat het voor mij erg gemakkelijk is, om daar op in te gaan… Ik heb nu bijv. bijna geen maand intimiteit meer, tenzij met mezelf…. We leven meer als broer en zus samen. Ik ben dat nu eigenlijk wel beu. Ik ben een zeer passioneel iemand, en ik verlang op dat punt wel een passionele zielsverwant. En nee, ik zoek niet enkel seks. Want voor mij gaat seks samen met passionele intimiteit en ook dat men psychologisch, geestelijk goed met elkaar overweg kan.
Index > Seksuologie > Mijn vrouw vindt orale seks maar niks.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring