Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Pijn bij mijn anus
Auteur Onderwerp: Pijn bij mijn anus
Eindje
BerichtGeplaatst: 18-12-2014 22:44 Reageer met quote

Hoi lotgenoten,
Ik heb twee weken geleden mijn eerste herpesaanval gehad en daar is de pijn nu vrijwel weg. Ik had tijdens de aanval ook een schurig, jeukerig gevoel net voorbij mijn anus gekregen en dit is een totaal andere pijn als de blaasjes. De pijnlijke pijn voorbij mijn anus is er nu nog steeds en wordt steeds pijner. Het doet niet pijn bij mijn ontlasting maar wel als ik afveeg. Ik heb het even bekeken en het is enorm rood en het lijkt we een scheurtje te zijn en het zit vol met droge plekjes op mijn huid. Ik kan nergens blaasjes vinden dus ik vroeg me af of dit herpes is ja of nee. Wat denken jullie? Heeft iemand ook last rondom zijn anus gehad door herpes of is het misschien een schimmelinfectie?
Ik hoop een reactie te krijgen!

xxx een meisje uit Eindhoven
Fruitvliegje
BerichtGeplaatst: 01-01-2015 19:38 Reageer met quote

Hoi Eindje,
Ik heb het ook (gehad) en ik denk niet dat het door de herpes komt. Het was een scheurtje in het slijmvlies bij de anus, het deed pijn bij afvegen ( niet bij de ontlasting) en op een dag zat er zelfs een beetje bloed op het papiertje.
Laten onderzoeken door de dokter, die constateerde dus dat scheurtje. Ik kreeg een crème speciaal voor anus scheurtjes. (Diltiazem) Helpt goed! Dus ik zou als ik jou was even naar de HA gaan en het bespreken.Succes!
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Pijn bij mijn anus
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring