Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > plek op eikel
Auteur Onderwerp: plek op eikel
maarten1803
BerichtGeplaatst: 06-12-2014 23:09 Reageer met quote

Een tijd terug had ik een schimmelinfectie die was overgedragen van mijn vriendin.

Sindsdien ben ik meer alert op rare dingen.

Nu kreeg ik afgelopen week een plek op mijn eikel ; het deed geen pijn, er is geen jeuk of andere irritatie. Die leek even verdwenen te zijn op een zeer lichte rode uitslag. Maar is sinds vandaag weer terug.
Het lijkt op een cirkelvormig blaasje maar voor zover ik kan zien en voelen zit er geen vocht in. Ook wordt er geen korstje gevormd zoals volgens mij bij een herpes genetalis infectie wel is??

Weet iemand wat dit is? En kan iemand vertellen hoe ik een foto kan uploaden voor het totaalbeeld?


Ps.
Een paar maanden geleden heb ik me ook laten op SOA's en de uitslag was negatief op alles. Ik neem dat herpes ook te testen valt als de symptomen niet te zien zijn? Want dat plekje was toen niet zichtbaar. En mijn partner zegt enkele maanden voor de test al geen amder meer te hebben gehad.
Fruitvliegje
BerichtGeplaatst: 12-12-2014 15:02 Reageer met quote

Hoi Maarten,

Wat betreft dat plekje of blaasje op je eikel, het is niet 100% uitgesloten dat het herpes genitalis is. Niet bij iedereen komen er korstjes op de blaasjes en ten tweede kun je moeilijk testen op herpes simplex als er geen tekenen zijn. Men test herpes voornamelijk via vocht of materiaal uit een blaasje, dat op kweek gezet wordt.
Bij SOA bloedtesten wordt herpes niet automatisch meegenomen, dus ik zou het nog maar eens laten bekijken door een arts, als ik jou was.
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > plek op eikel
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring