Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Kloppend oor
Auteur Onderwerp: Kloppend oor
JoranQV
BerichtGeplaatst: 26-11-2014 16:04 Reageer met quote

Beste lezer,

Ik zit met nog al een complex probleem. Aanstaande vrijdag heb ik al 3 weken last van een oor problemen.

In mijn rechter oor heb ik last van hartkloppingen/spastische trillingen. Ik weet niet zo goed hoe ik het gevoel moet omschrijven. Het is ook niet continu, wanneer het niet klopt, dan lijkt het alsof er een soort lichte druk in mijn oor is. Af en toe heb ik ook 1 of 2 dagen nergens last van, maar het blijft terug komen. Ook heb ik steeds het gevoel dat ik mijn keel moet schrapen, alsof er slijm langs de keelwand naar beneden sijpelt.

Ik ben al meerdere malen bij de huisarts geweest, zij hebben niks kunnen constateren. Vervolgens ben ik doorverwezen naar de KNO-arts, mijn trommelvlies is goed, hetzelfde geld voor de Buis van Eustachius. Nou ben ik doorverwezen naar de Neuroloog en als zij daar niets vinden, dan moet ik naar de kaakchirurg, omdat het daaraan ook kan liggen.

Mijn vraag is dus, is er een van jullie die weet waar ik mee te maken kan hebben, die een vermoeden heeft wat ik heb en/of hier meer informatie over kan verstrekken?

Bij voorbaat dank.
JoranQV
BerichtGeplaatst: 26-11-2014 16:19 Reageer met quote

Om erbij toe te voegen. Ik heb dit probleem alleen wanneer ik slik en eet. Als ik mijn mond houd en alleen via mijn neus adem.. dan heb ik nergens last van. Wanneer ik mijn mond wagen wijd open en ik ga bijvoorbeeld neurien, dan heb ik ook nergens last van.

Ik word er psychisch een beetje gestoord van..
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Kloppend oor
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring