Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Is dit epilepsie?
Auteur Onderwerp: Is dit epilepsie?
Jewels
BerichtGeplaatst: 19-11-2014 22:24 Reageer met quote

Dag allemaal,

Al ongeveer 1,5 jaar heb ik regelmatig flauwtes. Dit gebeurd ook wel eens als ik op bed lig (dus in liggende houding). Soms komt het 2 keer per maand voor, en soms blijft het een paar maanden weg. Ik ben al naar enkele specialisten geweest (neuroloog, internist, cardioloog), maar ik word van kastje naar de muur gestuurd. Neuroloog dacht niet een epilepsie omdat ik meestal niet verward ben na een aanval. Ik heb ongeveer een maand terug meegemaakt dat ik naar de WC moest en toen ik opstond klapte ik meteen neer op bed. Dit keer liep ik ook mijn plas lopen (is niet eerder gebeurd. Dit keer was ik wel verward toen ik bijkwam. Ik wist even niet waar ik was. Ik trilde niet. En ik voel en hoorde en soort van suis in mijn hoofd nadat ik bijkwam.
Volgende dingen vallen dus op:
* Ik val dus af en toe flauw. soms terwijl ik lig op bed en soms terwijl ik iets doe.
* Ik voel het aankomen ongeveer een paar seconden voor het flauwvallen
* Ik ben meestal ongeveer 30 seconden tot enkele minuten bewusteloos.
* Vaak heb ik kort daarna dat ik nog een keer flauwval.
* Toevallig is het altijd in de ochtend gebeurd.
* Ik heb geen last van mijn hart (voel geen ritmestoornissen ofzo)
* Mensen die me hebben zien flauwvallen zagen mij trillen (gebeurde niet altijd), en soms had ik mijn ogen open, en rolde soms naar achteren. Mensen dachten aan epilepsie.
* stress is soms een trigger
Ik hoop dat iemand van jullie mij advies kan geven. Ik weet namelijk niet meer wat ik moet doen en ben zo bang dat ik een keer verkeerd val. Morgen heb ik weer een afspraak met mijn huisdokter.
evitalolita
BerichtGeplaatst: 12-04-2015 20:55 Reageer met quote

Ik ben geen expert maar zou het niet misschien uitval van de hersenen kunnen zijn? Of dat je hersenen op slaapstand vallen? Dat heb ik soms ook wel eens maar dan in lichte maten. Dan voelt en lijkt het net alsof ik slaap alleen dan met mijn ogen open. Je bent nog wel bij bewust zijn en ziet nog wel dingen maar dan voelt het net zoals je ' s nachts slaapt. Zou dit bij u niet in extreme maten kunnen zijn? Ik zou een gewoon goed schema voor elke dag aanhouden zoals wanneer eet je en wanneer ga je huishouden(als je dat doet) en vooral genoeg rusten.
Index > Neurologie > Is dit epilepsie?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring