Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Medicijnen > Aan de Pil na curretage: HELP!!! Paniek
Auteur Onderwerp: Aan de Pil na curretage: HELP!!! Paniek
Change90
BerichtGeplaatst: 11-10-2014 0:30 Reageer met quote

Hallo,

Ik heb een curretage ingreep gehad. De dokter heeft mij aangeraden om te starten met de pil zodat mijn baarmoeder zich snel kan herstellen.
Ik heb echter nog nooit de pil genomen en ben bang voor de bijwerkingen. Vooral voor de nadelen van de pil dus. Zijn er hier mensen die daar slechte of goede ervaringen mee hebben? Of moet ik mij geen zorgen maken over de bijwerkingen zoals hoofdpijn , dikker worden, misselijkheid.


Wat zijn de nadelen als ik de pil toch niet neem na de curretage? Komende jaren zal ik geen seks meer hebben dus kans op zwangerschap is toch klein? Of moet ik de pil nemen voor eventueel achtergebleven zaadcellen? Enfin, kan er iemand mij vertellen waarom het slecht zou zijn om die pil niet te nemen na een curretage als je toch geen seks zal hebben én bang bent voor de bijwerkingen?

Sorry dat ik mijzelf wat herhaal, maar hopelijk ben ik duidelijk met mijn vraag. Please help mij, want die beslissing moet ik snel nemen. AUB, laat horen wat jouw ervaring is. AUB AUB HELP, ik ben in paniek !!
Change90
BerichtGeplaatst: 11-10-2014 0:32 Reageer met quote

Kan er iemand aub reageren? AUB?????
Koettie
BerichtGeplaatst: 11-10-2014 14:21 Reageer met quote

Overgebleven zaadcellen...? Die zijn er echt niet meer als je een paar dagen geen seksuele gehad hebt hoor. De pil kan bijwerkingen hebben, hoeft niet. De andere vragen moet je aan je arts stellen.
Change90
BerichtGeplaatst: 11-10-2014 14:33 Reageer met quote

Na de curretage heb ik geen seks meer gehad.
Wat je zegt is geen antwoord op mijn vraag!
Hopelijk reageert er nog iemand serieus.
Koettie
BerichtGeplaatst: 11-10-2014 16:29 Reageer met quote

Hoe is het niet serieus? Je kan bijwerkingen krijgen maar het hoeft niet. Ik weet niet waarom de arts je zo nodig aan se pil wil, om nog een zwangerschap te voorkomen of om medische redenen, dat zal je hem/haar moeten vragen. Internet is geen goede dokter.
Index > Medicijnen > Aan de Pil na curretage: HELP!!! Paniek
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring