Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Longziekten > Voorzorgsmaatregelen bij vaststelling variant tuberculose.
Auteur Onderwerp: Voorzorgsmaatregelen bij vaststelling variant tuberculose.
skabalie
BerichtGeplaatst: 14-08-2014 1:06 Reageer met quote

Beste mensen,
mijn ouders zijn al een tijd op de medische sukkel,en vooral mijn moeder.
Nu is er vastgesteld,dat er een variant is,van tuberculose bij mijn moeder.Helaas was verder onderzoek van het staal nodig,om verdere bepalingen te doen,en heeft ze zware medicatie voorgeschreven,jammer heb ik ze niet kunnen overschrijven,maar bij die ene gaat het om 600 mg/keer.
De dokter,noemt het ernstig,en een strikte opvolging van medicatie en regelmatig bloed trekken,is nodig.
Nu heb ik daarvan tegen mijn broer gesproken,alsook tegen mijn beste vriend.Ook heb ik enkele artikels gelezen op het net.Ik en mijn vader,wonen bij haar.Mijn vader is ook zwak,en mijn gezondheid is tijdelijk ook zwak.Ondanks dat de dokter niks heeft gezegd,maken we (ikzelf en mijn soms bezoekende broer) ons ongerust na het lezen van artikels op het net.Mijn broer heeft een verpleger aangesproken,en die is van dezelfde mening als hetgeen dat mijn kameraad zegt.Allebei,komt het bij ons over als ernstig,en vragen ons af,hoe vooral mijn verzwakte vader,en mijn gezondheid die ook zwak is,welke maatregelen we nu al kunnen treffen?Blijkbaar kan je drager worden.Of moeten we echt eerst wachten,tot ze exact weten welke variant het is?
Hoe het ook is,dat we nu al weten,dat het een variant is van tuberculose,vroegen we ons af,of er zaken zijn,waarmee we rekening moeten houden?
Want de huisarts heeft niks gezegd van maatregelen,maar wens toch een derde opinie erover.
Alvast bedankt om ons een beetje gerust te stellen.Hier zitten misschien geen dokters,maar misschien toch mensen,die te maken hebben gehad met de medische wereld.
Index > Longziekten > Voorzorgsmaatregelen bij vaststelling variant tuberculose.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring