Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Tandheelkunde > Operatie wijsheidstanden en verkoudheid
Auteur Onderwerp: Operatie wijsheidstanden en verkoudheid
Laurane
BerichtGeplaatst: 31-07-2014 17:27 Reageer met quote

Hallo!
Ik ben een meisje van 17 jaar en morgenochtend moet ik mijn wijsheidstanden laten uitsnijden onder volledige verdoving. Ik ben echt bang, maar toch ga ik opgelucht zijn als het allemaal gepasseerd is want ik heb echt wel last van die tanden.

Nu heb ik sinds vanmorgen een verkoudheid; loopneus, veel niezen en af en toe eens hoesten. In de informatiebrochure stond dat je van vooraf moet laten weten als je een verkoudheid hebt of ziek bent om zo eventueel de operatie uit te stellen. Ik heb al wat rondgesurft op het internet en op verschillende sites staat dat een operatie soms uitgesteld wordt wanneer de patiƫnt verkouden is.

Maar waarom is dat zo? En in welke gevallen wordt de operatie dan uitgesteld, ik bedoel wanneer is die verkoudheid dan erg genoeg om de operatie uit te stellen? Ik zou namelijk echt niet willen dat mijn operatie uitgesteld wordt. Oke ik ben erg bang, maar deze operatie is al 6 maanden geleden vastgelegd en sindsdien heb ik echt regelmatig pijn gehad dus ik wil dat deze operatie zo snel mogelijk achter de rug is.
Index > Tandheelkunde > Operatie wijsheidstanden en verkoudheid
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring