Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Voet blessure
Auteur Onderwerp: Voet blessure
allesbestaatal
BerichtGeplaatst: 27-07-2014 9:11 Reageer met quote

Hallo,
Alvorens naar de dokter gaan maar eens even buurten hier.
Ik heb sinds 1,5 week pijn in mn linker buitenste enkel. Het begon voor die tijd met wat zeurende pijn als ik wakker werd tot een moment waar ik niet meer op die voet kon lopen. Aangezien ik thuis werkte kon ik dat nog handelen. De dagen er na werd het minder en kon ik, na even warm worden, enigszins lopen op die voet.

Na even lopen wordt de enkel dik, zelfs mn voet wordt dik. De pijn straalt ook uit naar voren en ook naar mn achillespees. Pijn wordt wel minder gedurende de ochtend. Volgende dag wakker geeft weer van voor af aan, zwelling weg, wel pijn bij lopen, daarna gezwollen enkel en voet, pijn wordt wat minder (kan wel gewoon schoenen aan)

Iemand al ervaring moet die klachten? Omdat het heel langzaam minder lijkt te worden (en ik een paar belangrijke werkdagen heb) vond ik het nog niet nodig naar de huisarts te gaan.
allesbestaatal
BerichtGeplaatst: 05-08-2014 18:31 Reageer met quote

Update: voor de mensen die hier komen om te weten hoe het afloopt: Inmiddels na een paar keer aftapen en af en toe een lang weekend rust gaat het steeds beter. Ik voel nog wat zitten, mn voet wordt nog iets dik maar het gaat steeds beter, geef t nog 2 a 3 weken dan zal t wel weg zijn. Ben er ook achter dat het van het fietsen komt omdat ik na weer een keer fietsen meteen een paar dagen achteruit ging. Geen huisarts gezien, wel veel ibu geslikt.

Jammer dat het hier niet echt actief is. Vaak geen reacties, ook niet van mensen hoe issues aflopen. Je komt hier toch om te proberen niet naar de huisarts te gaan maar je wordt hier niks wijzer, al ga je 5 jaar terug.

Gr.,
Ron
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 08-08-2014 0:20 Reageer met quote

Hallo a.b.a.,
Het Medisch Forum is beslist geen vervanging van een bezoek aan de huisarts! 99% van de mensen hier is slechts ervaringsdeskundige en onbevoegd om een diagnose te stellen...
Vaak wordt er geadviseerd om met een klacht eerst naar de huisarts te gaan. Als je eenmaal weet wat je mankeert, kun je er hier met lotgenoten verder over praten.
Verder is het ondoenlijk om elk bericht dat geplaatst wordt te beantwoorden; we zitten echt niet de hele dag, zelfs niet elke dag, op 't Medisch Forum te kijken...
Groet, Musje.
allesbestaatal
BerichtGeplaatst: 08-08-2014 6:13 Reageer met quote

kijk, nu kunnen ze ineens wel antwoorden, dat dacht ik al
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 13-08-2014 1:21 Reageer met quote

Z e u r , 'nu kunnen ze' = meervoud, slechts 1 persoon heeft gereageerd...!
Ceepee
BerichtGeplaatst: 13-08-2014 20:58 Reageer met quote

Misschien heeft er niemand hier die klachten? Beetje rare reactie van je. Als je gelijk wijzer wilt worden ga je naar de huisarts, wil je ervaringen van anderen post je wat hier, en hou je rekening met de kans dat er niemand reageert
allesbestaatal
BerichtGeplaatst: 14-08-2014 12:03 Reageer met quote

sterven na dood hier
Mariedebruin
BerichtGeplaatst: 10-03-2017 12:27 Reageer met quote

Wij zijn hier inderdaad geen deskundigen op de site. Het lijkt mij bij dit soort klachten die langer dan een week duren handig om contact op te nemen met de fysio. Hij zal je wel goed advies kunnen geven.


http://www.topfysiotherapie.nl/praktijken/rugcentrum-uden/servicegebied/fysiotherapie-in-veghel/
Gismo
BerichtGeplaatst: 19-09-2019 17:09 Reageer met quote

Dit forum wordt enkel nog gebruikt door spammers.
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Voet blessure
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring