Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Tintelingen en pijn in pink en ringvinger, HELP! TOS?
Auteur Onderwerp: Tintelingen en pijn in pink en ringvinger, HELP! TOS?
Tinsel
BerichtGeplaatst: 10-07-2014 12:00 Reageer met quote

Mijn verhaal:

Ongeveer 2 jaar geleden kreeg ik last van tintelingen in pijn pink en ringvinger aan mijn rechterhand. Deze kwamen en gingen sporadisch. Naarmate de tijd vorderde werden de tintelingen frequenter en gingen die gepaard met pijn in mijn pinkmuis, pols, onderarm, elleboog, achterkant van mijn bovenarm en schouder. Toen heb ik van mijn huisarts het advies gekregen ontstekingsremmers te slikken: het konden ontstoken spieren zijn die door de zwelling op een zenuw drukten. Terwijl ik die ontstekingsremmer nam heb ik een osteopaat bezocht. Na enkele bezoeken heeft deze me geadviseerd een scan te laten nemen aangezien ik steeds meer pijn kreeg. Ondertussen zijn we 2 jaar verder en is er nog steeds geen beterschap. Integendeel, ik heb nu ook pijn in mijn onderrug, met uitstralinsgpijn die over mijn bil gaat, langs de achterkant van mijn been, langs mijn kuit, tot in mijn enkel, dit ook aan de rechterkant. Ik kan sinds een maand niet meer gaan werken aangezien ik een staande job uitoefen en indien ik te lang rechtsta en/of rondloop begin ik te manken van de pijn. Ik moet voor mijn job ook de hele tijd mijn arm gebruiken en die doet na enkele uren zodanig veel pijn dat ik hem niet meer kan gebruiken. In de afgelopen 2 jaar heb ik volgende testen ondergaan zonder resultaat: een CT-scan van bovenlichaam, een MRI van de cervicale wervelzuil, een botscan, een foto van de thorax, 2 keer een EMG van mijn arm. Na verloop van tijd ben ik zelf wat opzoekwerk gaan doen. Ik stootte op het Thoracic Outlet Syndroom. Heeft iemand hier ervaring mee? Weet iemand welke testen hiervoor aangewezen zijn? Ik ben ten einde raad. Ik doe mijn job graag en wil zo snel mogelijk weer aan het werk. Het is afschuwelijk om zo in onwetendheid te leven.

Heeft iemand iets vergelijkbaars meegemaakt of heeft iemand een idee wat dit kan zijn? De pijn belemmert me in mijn alledaagse activiteiten en ik ben het grondig beu dat er geen oorzaak gevonden wordt!
Index > Neurologie > Tintelingen en pijn in pink en ringvinger, HELP! TOS?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring