Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > 2 tot 3 maal per maand een genitale herpes uitbraak
Auteur Onderwerp: 2 tot 3 maal per maand een genitale herpes uitbraak
TooMuch
BerichtGeplaatst: 06-07-2014 19:25 Reageer met quote

Ben weer op zoek naar info om van mijn aanvallen af te komen of te bekorten.
Ik heb sinds 2007 genitale herpes en heb 2 tot 3 heftige aanvallen per maand.
Heb alles al geprobeerd en niets helpt. Voel het altijd duidelijk aankomen, krijg erge zenuwpijnen in mijn rug, bil en been en voel me continue ziek en verschrikkelijk moe
Mijn ex wist dat hij het had en heeft zich dom gehouden, hij had/heeft ook regelmatig uitbraken; een klein plekje, welke hij onder de douche openkrabbelt, cremetje er op en andere dag over.
Op deze manier heb ik het in het begin niet door gehad en heeft hij mij kunnen besmetten.
Wie heeft er tips?
Slik dagelijks L-Lysine, Pau d'Arco, Vitamines.
Fruitvliegje
BerichtGeplaatst: 07-07-2014 10:32 Reageer met quote

Hey TooMuch, ik kan me voorstellen dat je verschrikkelijk baalt van deze situatie! Wat een toestand zeg, al zo veel jaar 2 à 3 aanvallen per maand! Je schreef dat je de aanvallen altijd voelt aankomen met zenuwpijnen in je rug, in je bil en in je been. Krijg je daarna ook de herpes blaasjes bij je genitaliën, zodat je ook zeker weet dat het een herpes uitbraak is of heb je vooral de pijnen die je beschreef? Eigenlijk als ik dat zo lees, ben je dus voortdurend ziek of onderweg. Heb je het met je huisarts wel eens gehad over een onderhoudskuur van een half jaar bijvoorbeeld? (Vast wel, omdat je zegt dat je alles geprobeerd hebt).
Het is moeilijk goede tips te geven, omdat je eigenlijk alles al doet wat er normaliter wordt aangeraden, maar ik vraag me af of het niet zinnig is je eens uitvoerig te laten onderzoeken via bloedtesten om te kijken of er niet ook wat anders aan de hand is, want zulke regelmatige en heftige uitbraken gedurende jaren komt echt heel weinig voor. Het lijkt erop dat je immuun systeem behoorlijk van slag is en het kan zijn dat daar een andere oorzaak voor is, die misschien is te behandelen? Sorry, misschien heb je niks aan deze reactie, ik probeer alleen maar mee te denken.
Heel veel sterkte!
RobinHood
BerichtGeplaatst: 08-09-2015 0:08 Reageer met quote

Hi TooMuch,

Heeft het antwoord van Fruitvliegje je geholpen?
Ik heb de uitbraken ook niet echt onder controle.
Ik had het eerste jaar wel 15 keer een uitbraak. Nu zit er voor het eerst 2,5 maand tussen de vorige uitbraak.

Gelukkig heb ik nagenoeg geen last, jeuk of pijn tijdens een uitbraak maar vind toch fijn om te weten wat andere mensen doen om de uitbraken te minimaliseren.

Tips om een uitbraak te voorkomen hoor ik graag. L-Lysine heb ik al geprobeerd tot 2000 mg per dag, maar dat helpt mij niet.
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > 2 tot 3 maal per maand een genitale herpes uitbraak
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring