Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > Pijn penis, plassen
Auteur Onderwerp: Pijn penis, plassen
seventhsoul
BerichtGeplaatst: 03-07-2014 0:13 Reageer met quote

Hallo.

Ik heb al ruim een jaar last van mijn penis. Het situeert zowat aan het uiteinde en het is juist of er iets vast zit. Het is niet constant aanwezig maar met momenten echt heel raar. Het is erg vervelend waardoor ik ook zeker geen zin meer heb in seks, aangezien het dan ook maar heel kort duur voor ik mijn hoogtepunt bereik ( het is precies of het mijn orgasme versnelt, erg vervelend)
Ten tweede moet ik ook soms erg vaak naar het wc, en dan komt er ook behoorlijk wat uit, ook al heb ik niet abnormaal meer gedronken. Ik heb dan ook niet noodzakelijk iets bijgedronken, ik kan bijvoorbeeld een flesje water drinken, een half uur later naar het wc gaan en dan het komende uur nog twee uur moeten gaan, dat is toch niet normaal? Ook dit is niet altijd. Het kan bijvoorbeeld zijn dat ik een hele namiddag om het uur naar het wc loop en dat ik s'avonds nog amper 1 keer moet gaan. Soms lijkt het wel of het minder is na het avond eten ( zal waarschijnlijk psychisch zijn?). Ik dacht al aan een overactieve blaas, die diagnose heeft de dokter mij ook gegeven, maar ze heeft daar geen onderzoeken bij gedaan enkel gezegd dat ik het waarschijnlijk had.
verder heb ik ook wel last van mijn onderrug, weet niet of het daar iets mee te maken heeft, maar komt denk ik omdat ik een verkeerde houding heb en bijna heel de dag zittend doorbreng.
Heb al een AB kuur gedaan omdat, toen ik dezelfde klachen had, ook een sort huidbacterie in mijn urine zat. OOk heb ik een paar weken geleden een kuur gevolgd tegen schimmelinfectie, maar ook dit heeft niet veel opgeleverd. Nu ben ik wat ten einde raad... Ik vind het erg vervelend , voornamelijk het feit dat ik soms om het uur naar het wc kan lopen. Kan het zittend doorbrengen van de dag hier iets mee te maken hebben?

Iemand raad?

Mvg
Geebee
BerichtGeplaatst: 03-07-2014 2:18 Reageer met quote

Hallo

Ook ik heb al een jaar last van een vaag branderig gevoel in mijn penis en erg vaak de drang om te plassen.

Ik wil je even meegeven dat je niet alleen bent.

Ik heb helaas geen antwoorden voor je, daar ben ik zelf ook ernstig baar op zoek.
Het is erg frustrerend als artsen niks kunnen vinden.

Hou vol en geniet van leuke dingen
Het komt vast wel weer eens goed
seventhsoul
BerichtGeplaatst: 05-07-2014 13:41 Reageer met quote

Bedankt. Verder niemand anders die iets meer weet?
Joyrider
BerichtGeplaatst: 11-12-2014 23:12 Reageer met quote

Misschien heb je wel last van 'n vernauwde plasbuis. Ben geen dokter, maar had voorheen zelf ook pijn met plassen en moest veel naar 't toilet (4x in 'n uur bij wijze van)...
seventhsoul
BerichtGeplaatst: 19-04-2015 13:43 Reageer met quote

Van welke klachten heb je nog last?
wimp
BerichtGeplaatst: 10-03-2016 15:13 Reageer met quote

OOk ik HAD deze klachten.
Begon met bijbalontsteking, bleek prostaatontsteking. Omdat ik ooit nog eens zoiets had gehad (zaadleider ontstoken na contact met vriendinnetje, maar nooit soa gevonden), bleef maar duren. Zeker 5 maanden. Toen was dit ver voorbij en stopte ik met AB (Tavanic en naderhand Bactrim Forte, die beter werkte dan Tavanic!). Onmiddelijk daarna pijn bij plassen. Om de 10 minuten moeten plassen, niet te doen qua pijn. Ik dacht werkelijk aan zelfmoord. Uroloog en dokter vonden niets, geen ontsteking. Uroloog zei dat het mogelijk was dat er een bacterie of iets anders (schimmel?) in de plasbuis was gaan zitten. Als ik ontsmettende zalf smeerde (polyseptol of daktarin) dan ging het beter. Stilletjes aan ging het beter en beter. Tot ik Isobetadine zalf ging smeren, ook in de buis zelf aanbrengen met dopje van oogzalf tube. Heel pijnlijk, de eerste paar minuten. Na ongeveer een week (en iedere dag ook pillen nemen tegen schimmelinfectie) en goed smeren, en de dag beginnen met een citroen eten begon het beter te gaan. Nu is het volledig weg. Misschien, na 5 maanden AB was er een schimmelinfectie? Ik probeerde intussen nog eens met een overgebleven pilletje AB, maar het werd onmiddellijk veel erger. Bier drinken: erger. Gist:schimmel dus. Uroloog gaf me oogzalf (bevat AB voor plaatselijke aanbrenging, werkte niet maar wel goed dopje voor isobetadine aan te brengen Wink) Ook gaf hij me Uropyrine. Dit is een soort buizenreiniger voor de urinewegen. Kleurt je urine oranje en ontsmet alles. Mannen, geef niet op, geef niet toe, probeer, experimenteer met middelen en kijk wat helpt. ER IS EEN UITWEG!
Index > Urologie > Pijn penis, plassen
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring