Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Speeksel overvloed.
Auteur Onderwerp: Speeksel overvloed.
xoxohimchannie
BerichtGeplaatst: 28-06-2014 15:22 Reageer met quote

Hallo,

Mijn naam is Lies en ik ben nieuw hier hehe ^^.

Sinds eenjaar en een half ongeveer heb ik last van mijn speekselklieren. Het begon met dat ik heel veel moest slikken. daarmee ben ik naar de dokter gegaan die heeft me omeprazol gegeven, dat heb ik eerder gehad werkte prima. Deze keer dus niet. Ik heb daarmee gelijk een cadeautje gekregen dat ik overmatig speeksel produceer. Mijn mond bleef vollopen. ik vaak de dokter bellen natuurlijk want ik wil er gewoon vanaf. die heeft me uiteindelijk naar de KNO arts doorgestuurd, die heeft me wat anders meegegeven (pantoprazol) die ook niet hielp. als dat niet zo helpen zou ik over 2 maanden terug moeten keren, dat heb ik gedaan. Toen zeiden ze dat ze niks meer konden doen, behalve botox in mijn mond spuiten maar dat zou hele vervelende na effecten kunnen hebben dus dat werd me sterk afgeraden.
Nu speelt het weer erg op en ikvind het supervervelend, ik wordt geirriteerd van het slikken en het is best vermoeiend. Ik wil er gewoon graag vanaf T_T! Er stonden op verschillende forums dat er wel medicijnen zijn die dit konden verhelpen maar ze zeiden dus van niet -_-. Kan iemand me a.u.b helpen ????
desnoods wil ik een ander ziekenhuis proberen maar dat gaat niet so gemakkelijk.

groetjes , Lies.
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Speeksel overvloed.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring