Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > vragen over duizeligheid
Auteur Onderwerp: vragen over duizeligheid
messi
BerichtGeplaatst: 03-05-2014 8:18 Reageer met quote

hoi allemaal,

ik ben een man van 50 jaar en ben nieuw hier.
ik zit al sinds december 2012 thuis ivm uitval door zware armen, benen, erg moe en duizeligheid. Duizeligheid is geen draaiduizeligheid maar een licht gevoel in je hoofd of je moet overgeven.
In januari 2013 hebben ze een traag werkende schildklier ontdekt en de bloeddruk was te hoog(waar ik trouwens al zo'n 2 jaar medicijnen voor krijg).
dus Thyrax 150microgram gekregen voor de schildklier.deze is inmiddels sinds november 2013 onder controle.
Maar ik bleef last houden van de duizeligheid en heb nog verschillende onderzoeken ondergaan bij Neuroloog, KNO arts en Longarts.
In juni hebben ze slaapapneu ontdekt, zo'n, 20 ademstilstanden per uur,. Hiervoor heb ik eerst 1/2 augustus een MRA beugel gekregen, maar dat had ik overdag teveel last van, zodat vanaf 29 september 2013 CPAP apparatuur heb gekregen.Echter ben ik ook steeds slechter gaan slapen in dat jaar zodat ik elke uur wakker was. Nu ben ik sinds januari 2014 bij Slaapcentrum Kempenhaeghe onder behandeling en gaat het slapen al stukken beter, echter blijf ik zitten met de duizeligheid, die zo onvoorspelbaar is en constant aanwezig is, hetzij in lichte, hetzij hevig. hierdoor kan ik nog steeds niet aan het werk.
Randvoorwaarden waren allemaal goed: geen alcohol, weinig koffie, geen tv kijken voor slapen, donkere kamer, niet overdag in bed blijven liggen.
Wel hebben wij de bedtijd verkort om de wakkere momenten 's nachts te verminderen cq te laten verdwijnen. Overdag dan wel erplicht 3 x 30 minuten
rusten, en alles met de handrem op doen ivm energie, die niet optimaal is door de slaaptekort.
Ik gebruik trouwens al jaren de verboden neusspray, aangezien mijn neus steeds verstopt raakt.
Vorige week bij de KNO arts geweest en nu krijg ik een neusoperatie: septumcorrectie(neustussenschot) en de holtes worden schoongemaakt.

Zijn er mensen die ook dezelfde duizeligheid hebben gehad en ook een neusoperatie ondergaan zijn met als gevolg dat de duizeligheid wegging, door meer lucht te krijgen?

Graag zie ik jullie reacties, ervaringen tegemoet.
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > vragen over duizeligheid
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring