Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gezondheidszorg > Vermoeidheid
Auteur Onderwerp: Vermoeidheid
geordieke
BerichtGeplaatst: 08-04-2014 22:20 Reageer met quote

Hallo. Ik ben nieuw op het medisch forum en daarom zeg ik hallo.

Ik ben een jongen van 19 jaar. Mijn probleem is elke ochtend dat ik wakker wordt door mijn wekker ik moeilijk kan opstaan.

Savonds ben ik dan ook zeer moe tegen 10 uur en ga dan slapen rondt 11 uur of 12 uur.

ik sta meestal op om 8 uur maar omdat dat moeilijker wordt zet ik wekkers om 08:00 , 08:30 en 09:00. dus ik slaap 8 - 10 uur per dag.

ik moet er wel bij zeggen dat ik een wekker zet om 04:30 omdat ik het leuk vindt om wanneer ik probeer te slapen om me dingen 's te verbeelden.

verder doe ik niet veel op een dag. ik wordt wakker ik eet iets en ga dan achter de computer of doe wat aan mijn electronica. Ik fiets elke dag 2Km dus heb wat beweging.

sorry voor de lange uitleg voor mijn eerste post Smile .

Groetjes Geordi Van Nieuland.
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 08-04-2014 23:57 Reageer met quote

Hallo Geordi,
Heb je al eens geprobeerd om door te slapen zònder 's nachts je wekker te zetten? Ik denk dat dáár je probleem ligt... Je hebt nu namelijk een verstoorde nachtrust waarbij je wekker je waarschijnlijk wekker maakt tijdens je diepe slaap! Vervolgens kom je opnieuw in een slaapritme, waarbij je wekker wéér afgaat tijdens je diepe slaap.

Gun je lichaam dus een gezonde nachtrust zònder die om 4.30 u. te verstoren. Confused En probeer wat meer beweging te krijgen i.p.v. die schamele 2 km. fietsen; wandelen b.v. of fitness.

Succes, groet, Musje.
Index > Gezondheidszorg > Vermoeidheid
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring