Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kanker > Ouderen gezocht voor een onderzoek (verdien 20 euro)!
Auteur Onderwerp: Ouderen gezocht voor een onderzoek (verdien 20 euro)!
OnderzoekerUvA
BerichtGeplaatst: 03-04-2014 11:48 Reageer met quote

Wat?
Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam maken een website voor oudere patiënten met kanker. Daarvoor zijn we op zoek naar mensen die ons willen helpen om de website te beoordelen.

Voor wie?
De website wordt speciaal ontwikkeld voor oudere patiënten en hun naasten. Bent u ouder dan 70 jaar en heeft u kanker of heeft u ooit kanker gehad? Of heeft uw echtgenoot/echtgenote kanker of in het verleden kanker gehad? Dan zijn we op zoek naar u!
We zoeken mensen die het Internet regelmatig gebruiken, maar ook mensen die weinig ervaring hebben met het Internet.

Hoe kan ik helpen?
Als u mee wilt doen aan ons onderzoek, komen we langs bij u thuis en nemen wij een laptop mee. Op die laptop laten wij u een website zien en we vragen u om hardop na te denken tijdens het bekijken van de website. Na het bekijken van de website vult u een korte vragenlijst in. Het onderzoek duurt ongeveer een uur. Voor meer informatie of om uw deelname te bevestigen kunt u contact opnemen met Geke Romijn, telefonisch via 06-11525862, of via e-mail: g.a.romijn@uva.nl

Wat levert het op?
U krijgt €20,- voor uw hulp. Met uw hulp kunnen we een gebruiksvriendelijke website ontwikkelen met informatie voor ouderen met kanker.
Index > Kanker > Ouderen gezocht voor een onderzoek (verdien 20 euro)!
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring