Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > 24 uur per dag duizelig, al 1 jaar! Wat te doen?
Auteur Onderwerp: 24 uur per dag duizelig, al 1 jaar! Wat te doen?
x.Michelle
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 19:54 Reageer met quote

Ja idd! Ga ik zeker doen. Het ergste is: niemand ziet iets aan me en me ouders betaalde eerst alles nog van het ziekenhuis maar nu vinden ze het wel erg duur worden met die onderzoeken (eigen risico) dat ik het zelf moet betalen. Als ze konden zien dat ik echt ergens last van had zouden ze het wel betalen. maar ach ik heb er alles voor over dat het weer normaal wordt al is het heel mijn bankrekening haha!
Linda b
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 20:02 Reageer met quote

Dat is het verraderlijke van wat wij hebben niemand ziet wat aan ons alleen merken ze het bij mij dat ik op minder feestjes kom ect. Ik weet niet of jij het ook behoorlijk voelt schommelen of een beetje meiss? Haha ja ik hen er ook echt alles voor over en er is ook heel wat geld al geïnvesteerd overal in. Wat jammer dat jou ouders het niet echt aannemen van je dat je je echt heel naar voelt en ze het daarom niet meer betalen.
Ik ben in iedergeval blij dat ik je ontmoet heb eindelijk wat herkenning!
Ik heb ook vaak dat als ik ergens ben en je je dus beter voor wilt doen dan je ben er een druk in me hoofd komt en een onwijze spanning waardoor het schommelen ondraaglijk word herken je dit Miss?
x.Michelle
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 20:23 Reageer met quote

Ja ik herken dat ook. Ik wil niet laten merken dat ik me eigen vervelend voel. Omdat het voor ansere toch niet te begrijpen is. Heel fijn ook dat ik jou heb ontmoet. Ik ben niet de enigste met dit probleem. Gelukkig.
Linda b
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 20:26 Reageer met quote

Precies dat heb ik dus ook want andere begrijpen er toch niks van helaas.
Soms zou ik willen dat ze eens voelde wat wij voelen dan piepen ze wel anders!
x.Michelle
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 20:32 Reageer met quote

Haha inderdaad!!
Linda b
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 20:34 Reageer met quote

Smile haha
roos8
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 21:27 Reageer met quote

Ik vroeg me af of jullie wel weten dat je van langdurig antidepressiva slikken ,
vitamine tekorten kunt krijgen.
Want ik lees bij Linda dat ze al 14 jaar !!!! AD slikt.
Ik heb ook door een medicijn die ik erg lang slikte vitamine tekorten gekregen.
Zijn vaak de B-vitaminen .
En deze B-vitaminen geven bij tekort ook soort gelijke klachten.
Als depressief , stress , duizelingen , hoofdpijn ,
maar ook oorsuizen kan van een tekort komen.
Ik ben ook vaak met mijn klachten bij huisarts geweest.
Ook ik kreeg te horen van spanning en stress.
Na lang te hebben gezocht kwam ik uit bij vitamine tekorten
en zag daar mijn klachten bij staan .
Ik heb bloed laten prikken en had een hele erge B5 (stress) tekort.
En erg lage B3 (oorsuizen) en lage D ( winterdip en spieren).
Ik slik nu B-complex, vitamine D en krijg B12 injecties.
Alle klachten zijn weg ......
Groeten Roos
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 09-03-2014 1:33 Reageer met quote

@ Michelle en Linda,
Hebben jullie al eens Cinnarizine gehad van je arts? Is ook los te koop bij drogist of apotheek en wordt vaak voorgeschreven bij duizeligheid (maar ook bij reisziekte en vroeger bij allergie).
Cinnarizine was eigenlijk een antihistaminicum maar het helpt vaak bij duizeligheid. Mijn man kreeg 't eens toen hij dagenlang duizelig was bij een griepinfectie; 't hielp goed bij hem.

Sterkte en groetjes, Musje.
x.Michelle
BerichtGeplaatst: 09-03-2014 10:22 Reageer met quote

Hoi musje. Toevallig had ons mam deze meegenomen gister. Moet het nog proberen.

Hoi roos. Ja dat weet ik. Maar ik slik ze niet. Heb het denk ik niet nodig. Smile
Linda b
BerichtGeplaatst: 09-03-2014 10:59 Reageer met quote

Hoi roos ik weet dat antidepressiva niet echt goed voor je... Maar mijn arts heeft me nooit echt begeleid daarmee ik ging me beter voelen en daarom slikten het zo lang. Nu ik gestopt ben voel ik me verschrikkelijk beroerd steeds en nog meer duizelig. Ik vroeg hem vorige wk om nog mijn bloed te testen maar dat wilde hij niet want dat had hij een tijd terug gedaan maarja toen slikte ik ze nog. Ik weet niet of hij md ooit op die vitamines heeft geprikt maar ik ga het zeker nog vragen om dit te testen.
Ik word soms ook zomaar helemaal beroerd gisteravond was dat ook het geval inene heel misselijk buikpijn koud trillen ect alsof ik inene griep krijg.
Welke medicijnen slikte je dan roos?
Linda b
BerichtGeplaatst: 09-03-2014 11:02 Reageer met quote

Hoi musje ik heb weleens aan cinnarizine gedacht maar het nooit genomen misschien een idee idd. Maar volgens mij werkt dat meer op de misselijk dan op onze soort duizeligheid.
Michelle laat me even weten als het wat is dan ga ik dat ook proberen.
x.Michelle
BerichtGeplaatst: 09-03-2014 11:15 Reageer met quote

Ja is goes linda! Ik denk wel dat als het bij mij niet werkt, het bij jou misschien wel werkt. Vokgensmij kan het geen kwaad om het te proberen, het is 3 euro bij kruidvat voor 20 tabletjes.
Linda b
BerichtGeplaatst: 09-03-2014 11:22 Reageer met quote

Dat zou zomaar kunnen michelle.
Maar ik heb een beetje een fobie gekregen voor pilletjes slikken.
Een half jaar terug heb ik medicijnen gehad op natuur basis van een functioneel neuroloog wat ook serotonine aanmaakte en heb daar een vreselijke vergiftiging bij gehad het serotonine syndroom. Hij had me dat nooit mogen geven vanwege mijn antidepressiva die ik slikte en dat wist hij ook! Ik wil zoiets nooit meer meemaken ondanks ik nu niks meer slik heb ik er wel de schrik van me leven van gekregen.
Maar ik hoor graag van je hoe het gaat met de cinnazirine dat kan volgens mij helemaal geen kwaad
roos8
BerichtGeplaatst: 09-03-2014 12:11 Reageer met quote

Linda als je stopt met AD kun je na zo'n lange tijd ook wel ontwenningsverschijselen krijgen.
Dat zijn klachten b.v. misselijk en overgeven , slaapproblemen en raar gevoel in je hoofd.
Stoppen met AD doe je dat samen met je huisarts?
Ik vind het wel heel jammer dat je huisarts je hier nooit goed in heeft begeleid!!
AD slikken is niet niks en ja je moet voor jezelf opkomen hoor!!
En vitamine laten prikken is in jouw geval ( 14 jaar ad slikken) niet zo raar hoor.
Nee ik slikte geen AD maar ook ik dacht zo als jouw.
Ik kreeg ook een beetje een fobie voor medicijnen slikken.
Wat je ook al schreef in één van je vorige berichten
Alles moet je zelf maar uitzoeken helaas......ja daar ben ik het helemaal mee eens!!!
Linda b
BerichtGeplaatst: 09-03-2014 12:47 Reageer met quote

Hoi roos dat ik afkickverschijnselen heb dat zou zeker kunnen maar ik blijf maar denken aan het feit dat ik juist voor deze nare klacht die antidepressiva ben gaan slikken het begon ooit op vakantie dat ik een flinke draaiing kreeg in de gang van een hotel ik was toedertijd voor het eerst samen op vakantie en heb toen de hele vakantie op bed gelegen ik voelde me totaal niet goed angst uiteraard dat deinen in mr hoofd branderig gevoel in de borst ect.
Eindelijk thuis bleef dit aanhouden en kreeg steeds meer angst ik kon niet met dat gevoel omgaan. Ik deed alles nog wel maar wat een tijd was dat! Als ik ging winkelen voelde ik de grond onder me golven verschrikkelijk!!! Uiteindelijk de antidepressiva gekregen en dat ging werken ik was dolgelukkig!! Mijn arts vond het wel best die dacht mooi daar ben ik vanaf gelukkig want ik kwam daar intussen elke week en wist vsn gekheid niet meer hoe ik zo verder moest dusja ad klonk me toen goed in de oren en zeker toen het werkte! Mijn arts heeft het daarna er nooit over gehad om te stoppen of iets en ik ja ik was nog jong en dacht alleen maar ik voel me nu beterder als toen. Daarbij kwam ook dat ik verl ellende erbij kreeg met verschillende dingen op privé gebied jaren lang dus ik had zelf ook niet zoiets van laat ik nu maar stoppen met de medicijnen. Ik merkte tijdens me medicijn gebruik wel dat mijn klachten zoals de duizeligheid met periodes terug kwam maar ook periodes dat ik me beter voelde wel was ik altijd intens moe . Toen ben ik 2 jaar terug begonnen met langzaam af te gaan bouwen want mijn leven was aardig rustig en het ging best ok totdat ik weer war privé narigheden kreeg en ging het langzaam weer slechter maarja ik was al zover afgebouwd dat ik doorgezet hebt om het niet weer op te hogen. Toen kreeg ik doe vergiftiging en was het hek van de dam ik kon niks meer me hoofd en lichaam schudde ja en nee uit zichzelf nou dat was echt verschrikkelijk! Toen ben ik gestopt met die andere pillen van die zogenaamde funtioneel neuroloog. En ging dat schudde weg. Op dat moment slikte il nog heel weinig antidepressiva ik ben daar toen een tijdje mee doorgegaan nog en uiteindelijk gestopt maar nu ben ik dus helemaal beroerd. Ik ben nu inmiddels 2,5 mnd verder en dat deinen is in alle hevigheid terug gekomen ik moet echt de dag overleven en weet je wat me dokter zegt je mag niet meer komen voor deze klachten ik wil je alleen nog zien als je een snee of iets hebt met andere woorden iets echts!) hij beschouwt mijn klachten als stress ect ja natuurlijk heb ik stress maar dat krijg ik van die duizeligheid en daardoor heb ik nog vele klachten meer gekregen! Ik mag nu na een hoop ruzie eindelijk naar een duizeligheidspoli in het ziekenhuis en dat is aanstaande wo ik hoop dat ze daar meer voor me kunnen betekenen dan mijn eigen dokter die zegt alleen maar je moet je medicijnen weer gaan slikken en ja dat overweeg ik nu ook omdat ik geen hulp krijg of steun van hem en ik met deze klacht niet verder kan leven het beheerst je leven compleet!
roos8
BerichtGeplaatst: 09-03-2014 18:41 Reageer met quote

Hallo Linda,
Ik dacht dus omdat je huisarts je ook niet verder kan helpen met deze klachten en je al 14 jaar AD slikt misschien iets anders kunt proberen.
Je gaf zelf al aan dat je alles zelf moet uitzoeken en ook dat heb ik gedaan na een 20 jaar klachten te hebben gehad. Ook ik kon steeds met medicijnen het doen. Ik ben me gaan verdiepen in de natuurlijke middelen. Want ik vond dat er best veel bijwerkingen waren van veel medicijnen. Ik heb ook altijd geslikt hoor en na een aantal jaren vond ik het wel genoeg.
Want mijn klacht ging toch niet weg en kwam nog eerder een klacht bij.
Toen wist ik nog niet dat je dus van medicijnen voedingsstoffen tekorten kunt krijgen. En juist van die klachten van tekort werd mijn eigen klacht waar het om ging nog erger.
Ik slikte ook altijd netjes wat me werd voorgeschreven maar het hielp me niet en heb er wel vitamine tekorten aan over gehouden.
Ons lichaam heeft voedingsstoffen nodig om niet ziek te worden. Om ons afweersysteem sterk te houden en bij 1 of 2 tekorten kun je na lange tijd ziek worden.
Huisartsen doen weinig met vitaminen. De meeste dokters zijn bezig met ziektes en niet met vitaminen en mineralen. Ze nemen de symptomen weg in plaats van de oorzaak van het probleem aan te pakken.
Dus beter is te zoeken naar de oorzaak van je klachten. De antidepressiva bestrijden de depressieve klachten, maar kunnen de oorzaak van de ziekte niet genezen.
Stress en angsten kunnen ook heel goed bij een tekort horen.
Wanneer je b.v. een erge tekort hebt , en je laat AD staan komen de klachten weer en dan kan het komen dat de oorzaak NU wel een tekort aan voedingsstoffen is na jarenlang AD te hebben geslikt.
Nog een paar voorbeelden: heb je het mineraal zink tekort kun je huidklachten en ook verminderde weerstand krijgen. Vitamine C is goed bij griep . Magnesium helpt bij stress zo ook de B-vitaminen.
Vitamine D helpt bij spierpijn , darmziekten enz.
Zoek maar eens in de B-vitaminen tekorten en stress / depressief/ angsten/ vermoeidheid / duizelig/ nerveus / paniekstoornissen enz .
Groetjes....
Linda b
BerichtGeplaatst: 09-03-2014 19:50 Reageer met quote

Hoi roos als eerst heel erg bedankt dat je me deze tips geeft en me daarmee wil helpen ik vind dat echt heel fijn want zoals jij zelf ook zegt je moet alles zelf maar uitzoeken en ondertussen ben je doodziek althans zo voel ik me echt! Er komen idd steeds meer klachten bij. Ik krijg nog ook steeds aanvallen dat ik ineens begin te trillen veel misselijk zijn buikpijn intens moe en natuurlijk de duizeligheid die constant aanwezig is.
Ik vind het gewoon naar om weer naar me dokter te moeten omdat hij me eigenlijk niet meer wil zien. Ik vind het eerlijk gezegd onbeschoft van hem dat hij me zo laat door kwakkelen zeker na 14 jaar antidepressiva waar ik mee gestopt ben je miet dan toch juist je patiënt in de gaten houden? Ik bedoel er kan vanalles gebeuren met zo'n iemand.
Ik ga hier zeker om vragen om mijn bloed te testen hierop moet ik dan op elke vitamine laten controleren? Waarop heb jij je destijds laten testen dan kan ik dat ook vragen. Ik vraag me elke dag af wat ik mankeer omdat dit gewoon niet goed voelt vaak ook uit het niets hartkloppingen en gewoon echt heel ziek voelen.
Ik ben heel blij voor jou dat je zo opgeknapt ben ik ik zou ook niets liever willen.
Het is zo jammer dat we zo moeten zoeken naar wat het kan zijn omdat artsen zich idd niet bezig houden met natuurlijke middelen of tekorten. Soms denk ik weleens als de dokter zichzelf zo zou voelen zou die dan ook zo weinig onderzoek voor zichzelf doen.. Nou dacht het niet!!!! Dan kan inene wel alles. En ook dat hij zegt het is stress oke dat zou ook een oorzaak van sommige dingen zijn maar stress kan ook veel nare dingen of tekorten veroorzaken! Ik vroeg hem een tijd geleden om mijn cortisol te laten nakijken omdat bij veel stress je ook bijnier uitputting kan krijgen maar nee hoor volgens hem had dat totaal geen zin. Dan denk ik weet je ik zit hier liever ook niet op het spreekuur het is omdat ik me zo ZIEK voel snapt hij dat dan niet!! Ik heb idd al gekeken voir tekorten van de vitamines op internet en daar staan idd ook veel klachten bij wat het evt ook zou kunnen zijn. Ik wil niks liever dan niet meer aan die medicijnen te beginnen maar als er geen oorzaak en oplossing komt ben ik bang dat ik wel terug zou moeten wat ik overigens echt niet wil maar ik hou dit niet vol zo. Ik ben iemand die veel kan hebben en altijd maar doorgaat maar nu is e man met de hamer echt gekomen. Ik kan bijna niet meer werken ik kan nog weinig genieten van dingen en ik hou normaal juist zo erg van het leven lekker leuke dingen doen lekker werken ect dus dit is behoorlijk frustrerend! Ook krijg ik steeds meer angsten bang om wat ergs te hebben of dat dit nooit meer over gaat.
Nouja goed ik ben echt blij met alle tips die ik krijg.
Liefs linda
roos8
BerichtGeplaatst: 09-03-2014 20:56 Reageer met quote

Wat goed van je dat je dit al hebt opgezocht.
Bijnieruitputting en cortisol en stress .....goed zo!!
Ik heb mijn cortisol wel laten prikken en was laag.
Ik heb ook mijn vitamine B5 ( pantotheenzuur) laten prikken en was héél erg tekort.
Ben er van geschrokken. B5 is de 'antistress vitamine'.
Misschien weet je dan ook dat vitamine B5 erg belangrijk is voor je bijnieren.
Mocht je wel een bijnieruitputting hebben dan zijn jouw klachten ook logisch toch?
Dan heb je veel last van stress , angsten , nerveus zijn enz.
Het verband tussen stress, vermoeidheid en de bijnieren krijgt te weinig aandacht.

Een paar klachten van bijnieruitputting zijn , erg vermoeidheid , gebrek aan energie ,
slecht met stresssituatie kunnen omgaan , depressief , minder goed geheugen en wazig zien,
angst en paniekaanvallen enz.
Je kan dit krijgen door een lange stress periode of vele keren in de stress komen.
Ook staat de klacht duizelig erbij en gevoel van flauwte.

De vitamine B12 en D3 zijn voor iedereen belangrijk.
Daar zou ik zeker om vragen .
Als ik dan naar jouw klachten kijk en je zelf al met bijnieruitputting voor de dag komt .
Magnesium en vitamine B5 ( pantotheenzuur) en vitamine B6 ( pyridoxine ).
En cortisol.....en het Hele B-complex is belangrijk. Wink
Maar ik vraag me af of je bloed mag laten prikken na het lezen van jouw berichten.

Huisartsen doen weinig tot niets met vitamine tekorten en ook niet met bijnieruitputting
of candida enz. maar je kunt er veel klachten van krijgen en je goed ziek voelen!!

Naarmate bijnieruitputting erger wordt, kan de bloedsuikerspiegel regelmatig te laag worden,
waardoor je je ellendig, ziek, misselijk en zelfs agressief kunt voelen.
Wanneer je bloedsuikerspiegel niet oke is , kan ook zijn dat je trillen
en duizelingen hier bij horen.

Zoeken en lezen....daar leer je van.
Zoek je klacht bij vitamine en mineralen tekorten.
Zo ben ik er na een lange tijd ook achter gekomen.
Linda b
BerichtGeplaatst: 09-03-2014 21:20 Reageer met quote

Dankje roos Smile ik ben zelf ook altijd aan het zoeken op internet wat ik nou toch kan hebben. En het lijkt mij idd niet overdreven om mij daarop te laten testen als ik naar nu en mijn verleden kijk. Ik ga dit zeker even opschrijven op wat ik me wil laten testen qua de vitamines ect. Het is idd zo als je een lange tijd veel stress hebt je cortisol omlaag gaat
Geloof ik maar wat zegt mijn arts dan ja dat heeft iedereen die stress heeft en dat verandert op de dag steeds zo is hij hoog en zo weer laag hij vond het dus totaal nutteloos om te testen. Maar ik vind het juist belangrijk dan zou die me meerdere keren daarop moeten testen en dan het gemiddelde moeten nemen als hij het niet wil geloven.
B5 is idd heel belangrijk voor de bijnieren roos als je van deze een tekort hebt daalt geloof ik je cortisol omdat je niet meer stressbestendig bent en ja dat klopt bij mij zeker als er onverwachts iets gebeurt of dat ik schrik sta ik letterlijk te trillen en word ik beroerd. Het zou gezien mijn klachten een logische verklaring zijn. Ik snap helemaal dat jd toen schrok maar aan de andere kant denk ook een opluchting te weten wat je nu eindelijk mankeert en er een oplossing gevonden was. Wat grappig ook heb ik vaak aangegeven bij de arts het gevoel te hebben dat mijn suikerspiegel af en toe daalt zo voelt het althans maar omdat jj dat ook schrijft dacht ik ja dat klopt ! Maarja 1 probleem hoe ga ik dit bij mijn dokter brengen Sad woensdag eerst naar die duizeligheids poli misschien willen zei wel verder kijken in mijn bloed.
Het is zeker waar dat je zelf op onderzoek moet om wat wijzer te worden roos
Maar roos had jij ook dezelfde soort duizeligheid? Of mijn andere klachten?
Linda b
BerichtGeplaatst: 12-03-2014 13:04 Reageer met quote

Hoi Michelle ben je al begonnen aan de cinnecarine en hoe bevalt dat? Groetjes linda
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > 24 uur per dag duizelig, al 1 jaar! Wat te doen?
Pagina 2 van 4  

Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring