Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > pink gebroken?
Auteur Onderwerp: pink gebroken?
-anoniempje1
BerichtGeplaatst: 02-03-2014 20:59 Reageer met quote

Hallo,

Een paar dagen terug is mijn pink met voetbal achter over geklapt. Ik kon hem de eerste dagen niet meer bewegen. Het is woensdag gebeurd en we zijn nu zondag en sinds vandaag kan ik hem weer een beetje bewegen maar wel met pijn. Ik wil niet naar de huisarts omdat ik daar deze week al voor een andere reden ben geweest, waarbij de huisarts mij niet serieus nam. Me pink is op de knokkel en onder de vinger erg blauw. Als die gebroken is kan je hem dan gewoon echt nooit bewegen?Heeft iemand hier ervaring mee en weet die wat het kan zijn?
Koettie
BerichtGeplaatst: 02-03-2014 23:34 Reageer met quote

Ga naar je huisarts. Als het gebroken is en verkeerd terug groeit kan je daar problemen mee krijgen. Als het echt zichtbaar verkeerd zit gaat de huisarts je echt wel serieus nemen.

Zoniet, nieuwe zoeken die wel normaal doet.
-anoniempje1
BerichtGeplaatst: 03-03-2014 10:12 Reageer met quote

Ik kan mijn pink wel weer bewegen, bij sommige bewegingen doet et echt heel erg pijn, maar bij strekken en buigen voel ik het wel maar niet meer dat ik em niet kan bewegen zoals een paar dagen geleden. Dus dan kan die toch niet gebroken zijn?
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > pink gebroken?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring