Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Psoriasis in gezicht
Auteur Onderwerp: Psoriasis in gezicht
Anoniem334
BerichtGeplaatst: 21-02-2014 16:27 Reageer met quote

Hallo allemaal ik ben een jongeman van 23 jaar en loop al zo lang ik me kan herinneren rond met psoriasis. Minimaal al 12 jaar.
Het "beperkte" zich altijd tot mijn lichaam zelf maar nu sinds een kleine anderhalf jaar komt het ook vaak op mijn voorhoofd voor. Dat zijn kleine "onvolwaarde" plekjes zoals ik ze zelf noem dan omdat ze ook vrij snel weer verdwijnen en gelukkig niet al te groot zijn.

Nu heb ik sinds vorige week wel een "volwaardig" plekje recht in mijn gezicht, tussen mijn kaak en wang zeg maar. Om je kapot te schamen natuurlijk, sinds het er zit blijf ik het liefst hele dag binnenshuis.

Mijn vraag dus hoe kan ik dit laten verdwijnen? Ik heb 3x in mijn leven een middeltje gehad van de huisarts wat geen van alle keren werkte en het juist verergerde. Sinds een paar maanden gebruik ik Dr Organic Aloe Vera gel, nog niet geheel consequent. Maar heeft wel 3 plekken zo goed als helemaal laten verdwijnenen(elleboog, knie en op de buik). Andere plekken lijken er ook wel iets kleiner van te worden.

Sinds ik dus dat plekje in mijn gezicht heb smeer ik ongeveer 3 a 4x per dag die Dr Organic er op maar lijkt niet geheel te werken. Heb je voor psoriasis in je gezicht echt iets speciaals nodig of iemand anders tips wat eventueel helpt. Want het maakt me bijna depressief en zo als mensen met psoriasis zullen begrijpen maakt het je ontzettend onzeker.

Bedankt voor het lezen alvast en sorry voor het lange verhaal
Raympie
BerichtGeplaatst: 22-10-2015 20:57 Reageer met quote

Hoi Anoniem334.

Waarschijnlijk lees je dit niet of wel, maar mss kan ik andere ermee helpen.
Mensen die geen last meer hebben van Psoriasis hoor je vrijwel niet meer. Men zoekt alleen hulp als hij/zij last van deze ziekte heeft en dat is jammer. Ik denk dat ik een van de uitzondering ben die reageert terwijl ik nu voor 100% schoon ben. Het is belangrijk dat we elkaar helpen in dit vreselijke gevecht tegen deze ziekte.
Een ziekte dat nooit meer overgaat en in zelden gevallen niet behandeld kan worden zelfs niet met biologicals.

Zalven verdunnen je huid, dus mocht je herstellen dan reageert dat stuk huid heel erg op kou en warmte en zal het dus sneller rood worden en bloeden, tja, zit je daar weer mee. kortom hormoon Zalven zijn echt slecht voor je huid.

Om niet een hele levenservaring uit te schrijven.
Vraag of eis van de dermatoloog het middel PSORINOVO. dus zoals de naam het zegt en geen pillen uit oud beijerland maar uit Mierlo Hout. (kijharde eis).

Ik had t/m 3 maanden geen reductie bij een dosis van 3x 240mg en ik had die 3 maanden periodes dat ik niet van de bank kon komen en zo rood als een kreeft was (opvliegers). Totdat ik ineens helemaal schoon werd en kon afbouwen van 3x 240mg naar 2x 120 en 1x 240mg met nog maar zelden bijwerkingen, kortom mijn leven terug.

Het bloed wordt eerst maandelijks gecontroleerd. even doorzetten dus. de kans is meer dan 90 dat het resultaat opleverd.

gr.
Frankweethetech
BerichtGeplaatst: 29-03-2017 14:04 Reageer met quote

Nou nou erg rot hoor, ik kan erover meepraten. Ik heb t over heel m i jn lichaam.
Nu niet meer, na 15 jaar heb ik de opl oplossing gevonden.
Voordat ik het je vertel , wil ik graag ff een foto ervan zien en of je er nog last hebt.
Gr Frank.
Index > Huidaandoeningen > Psoriasis in gezicht
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring