Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kanker > ongerust
Auteur Onderwerp: ongerust
JonasD
BerichtGeplaatst: 10-02-2014 23:01 Reageer met quote

beste,

ik ben Jonas en ben 17 jaar.
ik maak me een beetje ongerust en hopelijk kunnen jullie me helpen.

het begon bij een soort bultje die een beetje lijkt op een aft, maar het was geen aft het was namelijk pijnloos en op de punt was het een beetje donkerder. de ene dag was het groot en dan de dag erop was het weer wat kleiner. heb gezocht op internet wat het was, ik zag dat er nog een paar met dit probleem zaten en dat het verdween na 2 weken. het verdwijnde inderdaad na 2 weken (nu zit het er nog maar heel klein, je ziet het niet meer maar voelt het wel)
na dat dit bultje zo goed al weg was kreeg ik een verkoudheid. na een week was ik genezen. 2 dagen later kwam de verkoudheid terug. en ging weer weg na een week. ik had dit zo al 5 keer gehad en ging ermee na de dokter, de dokter vond niks speciaals enkel zei hij dat het randje bronchitis was. ik moest wel antibiotica nemen. ik nam ze helemaal uit. het werkte en mijn verkoudheid was over. 1 week later (vandaag) begint ze opnieuw, en weer juist hetzelfde als de vorige keren (hoesten, net alsof er iets in mijn keel zit, daarna verstopte neus). ik ontdekte ook dat ik in mijn hals 2 (weet niet hoe het noemt maar het zijn zo'n kleine gevoelloze rooskleurige aanhangsels, in belgie noemt men dit wel eens wortjes). en sinds gisteren heb ik ook pijn aan de achterkant van mijn tong en er staan bultjes aan de achterkant van men tong. maar die heb ik wel eens vaker.

toch ben ik ongerust over deze symptomen.
kan iemand me alstublieft helpen? ik durf het niet te vertellen aan men ouders dat ik ongerust ben erover...

dank bij voorbaat
Jonas
Koettie
BerichtGeplaatst: 10-02-2014 23:35 Reageer met quote

Klinkt als of een keelontsteking of ontstoken amandelen. Als je dat bedoelt met worteltjes iig. Even langs de huisarts weer.
Index > Kanker > ongerust
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring