Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > veeeel te vroeg klaarkomen..
Auteur Onderwerp: veeeel te vroeg klaarkomen..
mooianoniempje
BerichtGeplaatst: 08-02-2014 21:17 Reageer met quote

Hallo,

Mijn vriend komt egt veel te snel klaar.. hij komt al klaar van zoenen, zelfs als ik Voorderest helemaal niet aan hem zit.. alleen zoenen kan het al veroorzaken.
Dit vind ik heel lastig. Heb het er ook wel met hem over gehad.. maar hij kan er natuurlijk niks aan doen.. Heeft iemand een oplossing, en weet iemand of de dokter er misschien iets aan kan doen? Hij is bereid om naar de dokter te gaan met dit probleem. .
Jongen1692
BerichtGeplaatst: 09-02-2014 14:45 Reageer met quote

Ik zou eerder zeggen dat een seksuoloog er iets mee kan.
sommeling
BerichtGeplaatst: 10-02-2014 20:53 Reageer met quote

op mijn website vind je de oplossingen voor te snel klaarkomen
link http://home.tiscali.nl/sommeling/seksualiteit.html
satopex
BerichtGeplaatst: 10-02-2014 21:13 Reageer met quote

het kan soms helpen als hij z'n eigen elke dag aftrekt zodat de spanning wat verminderd word. Surprised
mooianoniempje
BerichtGeplaatst: 11-02-2014 23:02 Reageer met quote

Het verpest eigenlijk best wel onze relatie... want het ergste is nog wel dat hij dan klaarkomt van zoenen. Dan half uurtje later ofso ga ik hem aftrekken... maar dan lukt het gewoon niet.... hij zit der steeds tegenaan.. de schokken trekken meestal al wel door zn lichaam..maar dan lukt t gwn niet.. ik dacht dat t aan mij lag maar hij heeft me verzekerd dat ik het wel gewoon 'goed' doe... maar als het dan niet lukt als we het wel willen zegmaar stoppen we uiteindelijk ook.. en als ie dan bijvoorbeeld gewoon op me kom liggen komt ie wel weer klaar..... t gaf mij heel erg het gevoel van als ik eraan zit niet... ik ben best radeloos heb egt vanalles geprobeerd... heb ook geprobeerd om het hemzelf aftelatenmaken als het niet lukte door mij, maar dat lukte hem ook zelf niet..
zaager
BerichtGeplaatst: 27-12-2015 16:01 Reageer met quote

ik had hier ook last van... maar er zijn nu zoveel tips online die je erbij kunnen helpen, o.a. https://tesnelklaarkomen.nl/
Gewoon ff inhouden!
paarse keizerin
BerichtGeplaatst: 07-12-2016 17:24 Reageer met quote

Er berust nog een steeds een groot taboe op ‘vroegtijdige zaadlozing’ en maar weinig mannen die er last van hebben zoeken daarvoor hulp. En dat is niet onbegrijpelijk want in het verleden waren er weinig succesvolle behandelingen en medicijnen. Gelukkig is tegenwoordig vroegtijdige ejaculatie steeds beter te verhelpen. Meer informatie hierover kan je lezen op de website van De Paarse keizerin. https://www.depaarsekeizerin.nl/info-adviezen/zaadlozing-uitstellen-en-langer-genieten Ik hoop van harte dat dit jullie verder helpt.
psycho_
BerichtGeplaatst: 07-12-2016 22:11 Reageer met quote

Als je vriend minimaal twee keer per dag aftrekt, is de kans groot dat hij na dit een maandje lang te doen 2 uur volhoudt om niet klaar te komen ! Ik zal het eens zeggen als ik jou was, hoop dat het helpt!
Index > Seksuologie > veeeel te vroeg klaarkomen..
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring