Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Tandheelkunde > kronen vervangen door keramische kronen
Auteur Onderwerp: kronen vervangen door keramische kronen
erwin72
BerichtGeplaatst: 06-02-2014 21:07 Reageer met quote

Hallo,

Helaas is er door een valpartij een stuk van mijn kroon afgebroken. Ik heb een brug bestaande uit vier kronen. Mijn tandarts zegt dat de enige optie is de kronen te vervangen.Lijmen kan ook maar geeft geen garantie dat dit blijft zitten. Het zijn mijn twee voortanden en de tanden daar naast. De brug is van 2007. Onder de brug zitten vier metalen stiftjes gemaakt van de afgeslepen tanden. De kronen zijn gemaakt van porselein.Het nadeel van de kronen vond ik dat deze in het licht donkerder zijn dan mijn tanden ernaast en er onder. Is het mogelijk om hier keramische kronen te plaatsen?

mvgr Erwin
Wendy van aken
BerichtGeplaatst: 11-06-2014 1:11 Reageer met quote

zeker ik zelf heb 28 zirkonium kronen deze materiaal behoren ook tot de mogelijkheden. Zij geven het meest natuurlijke en mooiste resultaat. Deze zijn tevens anti-allergisch . Zirconium wordt bij tandartsen beschouwd als het beste materiaal voor de mond en wordt steeds meer en meer gebruikt. via het bedrijf smilepartners nl in Turkije Antalya heb je ze geodkoper dan Nederland .
Index > Tandheelkunde > kronen vervangen door keramische kronen
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring