Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Longziekten > acute benauwdheid?
Auteur Onderwerp: acute benauwdheid?
Knowme_92 _
BerichtGeplaatst: 04-02-2014 21:29 Reageer met quote

Hallo iedereen,

Ongeveer 1 keer in de twee maanden ben ik een avondje benauwd. Dit heb ik aangekaart bij mijn huisarts en die gaf aan dat het waarschijnlijk hyperventilatie is.
Nu kwam het de laatste tijd iets vaker en ging ik weer naar de huisarts, die aangaf dat ik ademhalingstherapie moest volgens. Dit heb ik al eens gedaan maar hielp niet.
Nu ben ik sinds 5 dagen benauwd. Het is de hele dag door maar vaak na mijn werkdag (na 16:00) begint het echt naar te worden. Ik voel geen tintelingen in mijn handen, geen pijn op de borst of rug, alleen een beetje druk. Inademen is het lastigst, alsof ik niet genoeg lucht binnenkrijg.
Ik wordt hier erg wanhopig van en vind het moeilijk om naar de dokter te gaan omdat hij het toch op hyperventilatie gaat gooien. Ik heb er erg last van, mijn avonden zijn verpest door deze situatie.
Heeft iemand tips, idee├źn, suggesties voor me voor wat het kan zijn en wat ik kan doen om dit te verminderen? Of enig idee wat het kan zijn?

Alvast bedankt
Index > Longziekten > acute benauwdheid?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring