Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kanker > Lipoom of iets anders?
Auteur Onderwerp: Lipoom of iets anders?
Xanthia72
BerichtGeplaatst: 03-02-2014 14:05 Reageer met quote

Sinds een aantal jaar heb ik een abnormale zwelling op mijn linker bovenarm.
Ongeveer 6 jaar geleden is hier een echo van gemaakt, het bleek vetweefsel te zijn en nav de echo is er nog een MRI gemaakt. Conclusie bleef een lipoom die niet was ingekapseld en verweven was met bloedvaten etc. Deze kon dus niet verwijderd worden, maar een poging tot liposuctie bij de plastisch chirurg was een mogelijkheid. Een biopt is destijds nooit afgenomen!

Nav van dit alles heb ik tot 2x toe de lipoom dmv liposuctie geprobeerd te verwijderen, maar dit heeft nooit het gewenste resultaat gegeven.

Omdat ik verder weinig last had van de zwelling, heb ik er verder geen aandacht aan besteed.

Nu is de zwelling echter behoorlijk toegenomen. Voor mijn gevoel in een vrij korte tijd, en is behoorlijk pijn gaan doen. Ook zit er nu aan de onderkant van de arm een kleinere zwelling (voelt ook niet als ingekapseld) en rond mijn elleboog.
Ik ben vorige week bij de chirurg geweest en deze wilde overkomen als relaxed, maar toch heb ik er geen fijn gevoel over.
Ik moet morgen voor een echo naar het ziekenhuis en ben versneld ingepland voor de uitslag, welke echter nog steeds een hele week duurt...
Ik begin me echt zorgen te maken. Inmiddels doet mijn hele arm pijn en ook mijn oksel, schouder en schouderblad en nek doen pijn.

Herkent iemand mijn verhaal of zijn er anderen die zo'n soort zwelling van (schijnbaar) vetweefsel herkennen?
Index > Kanker > Lipoom of iets anders?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring