Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Longziekten > xtc & MDMA
Auteur Onderwerp: xtc & MDMA
dosa
BerichtGeplaatst: 31-01-2014 3:31 Reageer met quote

sorry voor deze wellicht hypocriete vraag ten opzichte van mensen met serieuze longziekten!

Ik heb, volgens de dokter, allergie astma.
Mijn longblaasjes zouden dus vernauwen/afsluiten bij het inademen van bepaalde stoffen?
Dit schijnt bij met het geval te zijn mij tabaksrook, ik rook zelf een pakje per dag.. Ik ben nu 19 en rook vanaf mij zestiende. Ik kreeg dit van de dokter te horen nadat ik al rookte. (zou mij niks verbazen als dit een truc is van hem om mij van het roken af te krijgen haha) maar goed ik gebruik hier dus tweemaal daags 2 pufjes Seretide 25/250 mg tegen de benauwdheid. Ik heb echter nog nooit een astmatische aanval gehad. Ik ga slecht wat zwaarder ademen als ik dit een paar dagen niet gebruik:

Nu het wellicht hypocriete gedeelte van mij vraag:

Ik wilde XTC gebruiken, maar lees op internet veel waarschuwingen voor het gebruik van XTC bij astmapatienten, nou ben ik mij ervan bewust dat ik geen "echte" ernstige astma patiente ben en vraag mij dan ook af of dit ook voor mij geld met enkel mijn seretide en mijn in het ergste geval wat zware "ademigheid"?
xmel0
BerichtGeplaatst: 31-01-2014 21:02 Reageer met quote

hoi !
ik ben zelf geen astma patiënt .. alleen als het ergens staat dat het beter is van niet zou ik t risico niet nemen toch ? misschien ben je wel geen 'echte' astma patiënt maar je weet maar nooit ! ik zou het persoonlijk niet doen .. überhaupt XTC is troep haha .. maar die keuze laat ik aan jou ! succes !

groetjes !
Koettie
BerichtGeplaatst: 01-02-2014 1:11 Reageer met quote

Artsen zeggen niet dingen om je te laten stoppen met roken, anders dan "Stop met roken". Ze verzinnen geen aandoeningen voor je.
Index > Longziekten > xtc & MDMA
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring