Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > opgedroogd sperma op eikel
Auteur Onderwerp: opgedroogd sperma op eikel
rhytmofthenight
BerichtGeplaatst: 30-01-2014 21:03 Reageer met quote

Ik ben 16 jaar, en trek me best vaak af. Ik kwam laatst te zien dat ik opgedroogd sperma (denk ik) op me eikel heb als ik me voorhuid naar achter trek. Ik weet niet of dit echt sperma is maar ik ben best wel bang voor wat het is. Ik heb het geprobeerd eraf te halen maar het zit ook een beetje vastgekleeft aan me voorhuid. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen en weghalen?
Koettie
BerichtGeplaatst: 30-01-2014 22:24 Reageer met quote

Dit is smegma. Goed wegwassen met water en een washandje. Niets aan de hand, is vrij normaal. Gewoon goed wassen onder je voorhuid met douche.
peter4
BerichtGeplaatst: 29-05-2015 21:44 Reageer met quote

Hoi,Rythm,zo ontdek je dan op je 16e dat je voorhuid en eikel gesmeerd worden met een vettig goedje,dat smegma heet.Soms maakt je lichaam wat meer aan en soms wat minder,maar van tijd tot tijd moet je je voorhuid helemaal over je eikel halen en dan om je "kroon"het smegma weghalen anders zou je,althans theoretisch,een ontstekinkje kunnen krijgen.Omdat in warme streken meer smegma wordt aangemaakt dan in koudere en er bovendien in droge,zanderige streken gemakkelijk stof en droog stofzand tussen eikel en voorhuid kunnen komen en water in de oudheid schaars was,was besnijdenis toen nog niet zo'n gek idee,natuurlijk nog los van de godsdienstige overwegingen.Sorry,ik dwaal veel te ver af.Maar wat jij ontdekte,was dus beslist geen opgedroogd sperma.Hou je haaks.
Index > Seksuologie > opgedroogd sperma op eikel
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring