Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > wondje blijft lang bloeden
Auteur Onderwerp: wondje blijft lang bloeden
agirl
BerichtGeplaatst: 09-01-2006 22:02 Reageer met quote

Laatst sneed ik me met een mes in mijn vinger. Het sneetje was opzich niet erg diep. Ik liet het wondje goed doorbloeden zodat deze schoon zou zijn, en spoelde hem daarna af onder de kraan. Ik deed er een pleister op. Ik moest de pleister binnen korte tijd 2x vervangen omdat deze vol zat van het bloed. Ruim anderhalf uur nadat ik me gesneden had bloedde het nog volop, ondanks het dichtdrukken en omhoog houden.

vorige week kreeg ik een vingerprikje, met een heeeeel klein dun naaldje. Het stelde niks voor. Voelde er ook niks van. Echter, Bijna 2 uur na dit kleine prikje, bloedde het nog steeeds!

Het is me eigenlijk nog niet eerder opgevallen dat t zo lang blijft bloeden! Is dit normaal? Wel bloed mijn tandvlees heeel makkelijk.. al mijn hele leven, maar heb geen tandvleesontsteking zegt de tandarts....

Is het nou gewoon 'toeval'?
Ik ben trouwens een vrouw, 20 jaar.
auktje
BerichtGeplaatst: 10-01-2006 22:08 Reageer met quote

ik zou het even na vragen bij de huisarts,het lijkt mij niet normaal of je moet steeds stoten ,maar dat zal wel niet,ik ben een leek hoor maar vraag het gewoon even.
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > wondje blijft lang bloeden
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring