Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > osteomyelitis
Auteur Onderwerp: osteomyelitis
Blauwkous
BerichtGeplaatst: 02-02-2013 16:57 Reageer met quote

Deze behandeling heb ik ook ondergaan. Na de eerste operatie, waarbij ze de kralen plaatsen, ga je na hooguit enkele dagen naar huis. Met verband ingepakt. Je mag lopen.
Drie weken later worden de kralen weer verwijderd en het gat met bot uit je heupen opgevuld. Weer verband en een rustperiode thuis.
Annemie59
BerichtGeplaatst: 02-02-2013 17:06 Reageer met quote

Gelukkig maar. Was al bang dat ik god weet hoe lang in het ziekenhuis moest blijven. Zit liever een paar weken thuis! Bij de volgende operatie, plastische chirurgie, moet ik 3 weken in het ziekenhuis blijven! Daar kom ik dus echt niet onderuit!
Blauwkous
BerichtGeplaatst: 02-02-2013 17:19 Reageer met quote

Annemie59 schreef:
Gelukkig maar. Was al bang dat ik god weet hoe lang in het ziekenhuis moest blijven. Zit liever een paar weken thuis! Bij de volgende operatie, plastische chirurgie, moet ik 3 weken in het ziekenhuis blijven! Daar kom ik dus echt niet onderuit!

Sterkte gewenst met alles.
Francois888
BerichtGeplaatst: 01-09-2013 23:37 Reageer met quote

Hoi beste mensen.

Toch op een vreemde manier wel goed om te horen dat ik niet de enige ben.

Ik heb in 1989 een zwaar ongeval gehad. Ik had een externe fixatuur in mijn linker boven en onder been. Ik ben toen naar huis gegaan en tijdens een revalidatie heeft men mij hiermee in een loopbad gelaten. Foute boel dus via een pen een bacterie tot in het bot.

Ik ben nu 24 jaar verder en de ontsteking zit er nog. Ik ben sinds april weer bezig om het dicht te krijgen maar jammer genoeg na 6 keer schoonmaken met genta kralen erin en vier weken een zo goed als gesloten been is het afgelopen Dinsdag voor de 29 ste keer geopereerd en weer open gelegd. Resultaat een snee van 4 centimeter lang in mijn bovenbeen en een gat wat direct in mijn bot gaat.
Nu wat pijn betreft moet ik zeggen dat ik 24 jaar pijn vrij rondloop en echt alles doe. Alleen tijdens het laatste operatie traject was de pijn wel aanwezig.

Mijn specialist weet het nu even ook niet meer en volgende week maar weer kijken hoe en of wat. Want opgeven is echt geen optie.

Ik heb het hele internet zitten afstruinen naar antwoorden maar zo eenvoudig is het niet. Maar ik ga toch aandringen op een redelijk on orthodoxe operatie.

Naast mijn ontsteking zit namelijk ook mijn knie vast en de ontstekingsbron zit 5 centimeter boven de knie, dus ik ga vragen of men nog een keerof 2 genta kralen in mijn bot wil plaatsen en daarna een volledige knieprothese wil plaatsen met een verwijderingen van het bovenste knie deel inclusief 15 centimeter bovenbeen bot.
En dit te vervangen door een allograft ( dit is een donorbot van een overleden donor) de resultaten hiervan zijn goed te noemen.

Ik ben namelijk als de dood dat als ik val net als een ander hier ik mijn bovenbeen breek en dan is het einde verhaal want een breuk met een ontsteking erin is vragen om problemen.

Als iemand nog idee├źn heeft hoor ik het graag
lorraine1977
BerichtGeplaatst: 07-04-2015 13:34 Reageer met quote

Pandha schreef:
Een advies....ga naar Walenkamp in Academisch ziekenhuis Maastricht, ik ben zelf osteomyelitis patient en na veel gedonder bij Walenkamp terecht gekomen, die heeft mijn been gered en gezorgt dat ik nu nog steeds met mijn eigen been kan lopen

Als je meer info wilt kan je me altijd kontakteren

Gr,

Henk


hallo beste Henk ik zou graag wat ervaring willen weten van u ,mijn vader had 3 jaar geleden hielbot breuk daar zijn de bacterie in gekomen.
nu osteomyelitis ,nu in de Sint Maarten kliniek willen ze gaan amputeren ,mijn vader ziet het allemaal niet meer zitten het us verschrikkelijk kan bijna niet meer lopen en heeft helse pijnen ,zou ik u ervaring eens mogen weten voordat hij het laat doen ,zijn te einde raad al vast bedankt groetjes Sabine
t kraaltje
BerichtGeplaatst: 09-02-2017 17:50 Reageer met quote

[quote="lorraine1977"][quote="Pandha"]Een advies....ga naar Walenkamp in Academisch ziekenhuis Maastricht, ik ben zelf osteomyelitis patient en na veel gedonder bij Walenkamp terecht gekomen, die heeft mijn been gered en gezorgt dat ik nu nog steeds met mijn eigen been kan lopen

Als je meer info wilt kan je me altijd kontakterenHallo, ik zou graag willen weten, of u nog steeds in behandeling bent in Maastricht
Dr walekamp is er niet meer, maar ik heb begrepen dat er nu dr Geurts is, die veel van deze ziekte afweet. Dus ik zou graag uw ervaring willen weten... mijn mailadres is adjeadje@home.nl
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > osteomyelitis
Pagina 5 van 5  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring