Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Voorhuid niet over eikel
Auteur Onderwerp: Voorhuid niet over eikel
Anoniempje3
BerichtGeplaatst: 08-12-2013 3:34 Reageer met quote

Hallo ik ben een jongen van 15 jaar met een probleem, hier vast wat info:
Penis slap:12,5cm
Penis bij erectie: 18,1cm
Penis omtrek slap: 12cm
Penis omtrek bij erectie: 13,9 cm

Ik masturbeer ongeveer 1 tot 2 kee per dag

Ik zit met het probleem dat ik mijn voorhuid zowel bij erectie en slap niet over mijn eikel kan krijgen, ik kan als ie slap is wel een behoorlijk stuk zie. Ong de helft en bij erectie maar een klein beetje, het lukt gewoon echt niet want als ik het forceer doet et best wel pijn, ik wil niet besneden worden en zoek naar een andere oplossing.

Ik heb al seks gehad aan het begin van het jaar maar dat was niet optinaal, naar mijn idee vanwege dit probleem. Meerdere vrijpartijen zitten er nu aan te komen en ik zok dus snel naar een oplossing.

Alvast bedankt
Jongen1692
BerichtGeplaatst: 08-12-2013 11:52 Reageer met quote

Hey.
Als je nu doorgaat met 'forseren' hem eroverheen te krijgen moet het uiteindelijk wel oprekken. Maar het moet niet pijn gaan doen. Gewoon forceren zeg maar tot het pijn doet en dan stoppen, even vasthouden en even rust gunnen, en dan weer opnieuw. Als je dat een paar keer doet voor 2 keer per dag ofzo, dan komt het als het goed is wel goed. Dan zouden er nieuwe huidcellen moeten bijgroeien die de huid wijder maken.

Je kunt ook als die slap is je wijsvingers in de voorhuid doen en uitrekken als een elastiekje. En uitrekken tot het pijn doet bijvoorbeeld.

Het duurt echter wel even. Dat gaat niet over 1 week klaar zijn.
satopex
BerichtGeplaatst: 08-12-2013 17:35 Reageer met quote

jij zit weer een hoop onzin te verkopen jongen1692,wat is jouw beroep uroloog of putjesschepper. Twisted Evil
Jongen1692
BerichtGeplaatst: 08-12-2013 20:09 Reageer met quote

satopex schreef:
jij zit weer een hoop onzin te verkopen jongen1692,wat is jouw beroep uroloog of putjesschepper. Twisted Evil
Onzin? Omdat ik wat van jou manier van 'advies' geven zeg, ga je mij zwart lopen maken? Komop zeg. Doe niet zo kinderachtig.

Ik mag dan misschien zelf geen voorhuid hebben, maar ik heb er een miljoen keer meer verstand van dan jij!

Vertel maar, wat is er volgens jou onzin, en waarom? Erg benieuwd naar wat voor onzin er nu uit jou gaat komen Wink
Jongen1692
BerichtGeplaatst: 09-12-2013 15:00 Reageer met quote

Overigens, Anoniempje3, nog iets vergeten. Is het echt je voorhuid die te nauw is. Of is het je toompje die te kort is waardoor de voorhuid niet over de eikel kan? Waar doet het precies pijn?
Anoniempje3
BerichtGeplaatst: 11-12-2013 16:07 Reageer met quote

Het uiteinde is een soort van slurfje, wat gewoon niet over mn eikel pas, als ik het probeer in slappe toestand kan ik ongeveer de top van mijn eikel zo groot als mn vingertop zien en als ik dan door probeer te trekken dan begint het pijn te doen,
Jongen1692
BerichtGeplaatst: 11-12-2013 17:05 Reageer met quote

Anoniempje3 schreef:
Het uiteinde is een soort van slurfje, wat gewoon niet over mn eikel pas, als ik het probeer in slappe toestand kan ik ongeveer de top van mijn eikel zo groot als mn vingertop zien en als ik dan door probeer te trekken dan begint het pijn te doen,
Oke, ja begint het dan echt pijn te doen bij de top van de huid zeg maar? Dan zal je nauwe voorhuid hebben ja, oprekken kun je het wel mee oplossen Smile
peter4
BerichtGeplaatst: 30-05-2015 15:18 Reageer met quote

Weet je,iedereen denkt,dat wat hem scheelt,uniek is.Nou,geloof\me,een te nauwe voorhuid komt veel voor en als je je probleem na veel gewriemel en gepruts nog niet hebt kunnen verhelpen,ga dan gewoon eens naar je huisarts en vraag een verwijzing voor een uroloog.Die kan dat zo voor je oplossen via een kleine chirurgische ingreep onder plaatselijke verdoving.Succes.
ChrisKris
BerichtGeplaatst: 25-06-2016 15:44 Reageer met quote

ja .ben wel wat laat met mijn reactie...intussen is het misschien wel op gelost ?
Indien niet ? kan je eens proberen met Penaten olie , is eigenlijk baby olie en is daarom helemaal niet gevaarlijk het is een olie op basis van plantenextracten , ik zou zeggen : na je gewassen te hebben de eikel en ook je voorhuid wat insmeren met deze olie , dit 2 maal per dag zodat het allemaal wat los komt , na 8 dagen moet je normaal verbetering zien , ik hoor het wel . Grten..
Index > Seksuologie > Voorhuid niet over eikel
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring