Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Vriendin geraakt niet meer opgewonden.
Auteur Onderwerp: Vriendin geraakt niet meer opgewonden.
Stag
BerichtGeplaatst: 25-09-2013 13:55 Reageer met quote

Zoals de titel het al zegt, mijn vriendin geraakt dus niet meer opgewonden. En om eerlijk te zijn ben ik echt ten einde raad.
We zijn beiden twintigers en ondertussen al meer dan 5 jaar samen. In het begin is er natuurlijk die hevige verliefdheid, waarbij je elkaar niet kan gerust laten, tijdens het eerste half jaar was er dus uiteraard geen probleem, soms vreeën we 4 keer op een dag en lieten we er zelfs onze nachtrust voor.
Uiteraard is dit een periode dat bij elk koppel van voorbijgaande aard is. Maar de laatste jaren werd het alsmaar minder, nog 2 keer in een week, nog 1 keer in een week... nog 1 keer om de 2 weken. En ondertussen zitten we al aan 1 keer om de 3 weken of zelfs in de maand.

Mijn vriendin heeft een druk leven, ik heb het geluk dat dat van mij net iets minder chaotisch is, maar ik probeer dan ook in het huishouden heel wat taken voor mijn rekening te nemen zodat dit niet nog extra op haar schouders valt.
Want volgens haar kwam het enkel door de stress.
Maar tegenwoordig eindigt elke avond mat zij die verteld hoe zwaar haar dag is en ik die haar dan moet opbeuren, dan kijken we nog ff tv waarbij ik haar affectie moet geven, nooit omgekeerd! En daarna gaan we gewoon slapen.

Maar de seks is ook anders geworden dan in het begin, van meer kwaliteit, maar misschien proberen we het extra goed te maken omdat we beiden weten dat de volgende keer weer ver verwijderd ligt.
En ze geraakt ook helemaal nooit opgewonden, ze heeft nooit zelf zin in seks. De laatste keer was meen ik 1 maand geleden tijdens een uitje, wat ook al niet veel meer voorvalt, dus we haasten ons naar huis, maar tegen dat we in de slaapkamer waren was ze weer te moe om nog maar iets te doen.
En ik heb het gevoel dat ik haar niet meer kan opwinden, wat ik ook doe, haar ondeugende massages geven, wat teasen of net extra lief zijn, het heeft allemaal geen zin.
Volgens haar ligt het niet aan mij, maar ze wordt dan wel opgewonden van iets te lezen in een boekje ?
Dus ik dacht ik doe gewoon eens zoals in haar boekje, als dit toch is wat ze wel opwindend vindt, maar toen ik het deed vond ze het maar niets, wat dus ook weer een domper om mijn libido is.

En wanneer er dan eens die uitzonderlijke moment is dat we vrijen, dan moet ik altijd degene zijn die al het "werk" doet en zij ligt daar maar, dus initiatief is er langs haar kant ook niet echt, of toch niet wanneer het aankomt op bepaalde dingen doen. Het is steeds hetzelfde standje en zij wil dus nooit eens bovenaan of mij oraal bevredigen zit er ook niet in, terwijl ik dacht dat net vrouwen voorspel zo belangrijk vonden, ik doe dit dan weer allemaal wel en ze heeft ook bijna altijd 1 of meerdere orgasmes.

Ondertussen is het weer een hele tijd geleden en ik loop dus al enige tijd gefrustreerd rond aangezien ik wel een zeer hoge seksdrive heb, als ik er probeer over te praten, ook al verwijt ik haar niets, toch draait het uit op een ruzie.
Maar ik weet niet wat me momenteel nog rest ?
Daarom dat ik graag hier wat meningen van andere mensen zou willen, liefst van andere vrouwen, misschien krijg ik dan wat meer inzicht in wat er zich in haar hersenen afspeelt.
Want de laatste tijd loop ik met dingen in mijn hoofd waarvan ik weet dat ze niet goed voor onze relatie zullen zijn.
Mocrozinax
BerichtGeplaatst: 25-09-2013 15:19 Reageer met quote

Hallo,
Ik ben een dame van 19 en ik heb ook een vriend die een hoge sexdrivr heeft.
Ik ben zelf niet zo van de seks.. Hoort natuurlijk bij een relatie
Maar als het aan mij licht vind ik 1 x in de 2 weken genoeg. Mijn vrien dus niet en dat is logisch.
Tis moeilijk uit te leggen maar buiten vreemdgaan of andere rare dingen die je in je hoofd kan halen (wat ik echt niet doe hoor) heb ik er op een f andere manier geen zin in.. Zou kunnen dat zij ook moet aangedrven worden (dan heb ik t over de klit stimuleren etc) kan natuurlijk al zo zijn en ik snap dat je ten einde raad ben... Probeer voor jezelf even te bedenken hoe en waarom dat opeens zo gekomen is? Ik zeg met pijn uit mijn hard (vanwegen dingen die ik heb meegemaakt) dat ik mensen niet snel vertrouw en ik hou al helemaal niet van aanrakingen, welke manier dan ook.. Ik weet zelf ook niet hoe ik aandacht moet geven aan mijn vriend want dit is mijn eerste relatie. Misschien heb jij een paar tips ook daarover? Want ik voel me echt schuldig als die dat opeens zeg. In ieder geval: probeer de nare dingen uit te sluiten (vreemdgaan, andere (sex)partner, geen liefde) als je zekker weet dat dit het niet is dan moet je gewoon met haar praten en ookal loopt het uit op ruzie, laat merken dat jij ten einde raad ben! Verplaats je in de ander en kijk of het zo werkt Wink gr!
Stag
BerichtGeplaatst: 03-10-2013 20:53 Reageer met quote

Hallo Mocrozinax,
Bedankt voor je reactie. Nou ik kan je wel enkele tips geven die je vriend waarschijnlijk wel zal appreciëren.
Als vrouw is het uiteraard leuk om veel aandacht te krijgen, maar misschien wil jou vriend ook wel eens met zijn hoofd tegen jou aanliggen, dan kan je wat in zijn haar strelen. Of bijvoorbeeld hem een massage geven, je moet hiervoor helemaal niet goed kunnen masseren of zo, je vriend zal het gebaar gewoon al erg appreciëren denk ik.
En als we het dan toch over seks hebben. Ik weet niet of jullie voorspel belangrijk vinden? Maar zoals je in jou reactie al zei, besteed ik vaak aandacht aan mijn vriendin haar behoeftes, dus stimuleer ik zeker haar clitoris omdat ik weet dat ze dit geweldig vindt. Maar misschien kan jij eens de aanzet geven en hem uiteindelijk oraal bevredigen. Natuurlijk als je denkt dat je hier niet klaar voor bent voel je dan ook zeker niet verplicht. Maar voor een man is dit een hele andere ervaring dan bij het vrijen, het orgasme wordt hierbij ook anders beleefd.

Ik weet niet hoelang jullie al samen zijn, maar indien je echt moeite hebt met lichamelijk contact, misschien door psychische of lichamelijke reden, maar probeer hier toch gewend aan te geraken. Misschien is het al goed als je eerst je eigen lichaam en hebt ontdekt wat je graag hebt. En breng dit dan over op je vriend, je moet hem echt begeleiden naar wat jij leuk vindt.
Om elkaars lichaam gewoon te geraken probeer misschien samen vaak de douchen of zo, zodat je minder verlegen bent om elkaar naakt te zien of zo. En wat ook kan helpen, leg je ene hand op zijn buik net boven zijn schaamstreek en je andere hand op zijn hart en blijf zo rustig even zitten en neem elkaars ademhaling aan en adem rustig in en uit. En laat hem dit nadien ook bij jou doen, dit zou een geruststellend effect moeten geven.

Zo dat is al een hele boterham, vraag maar raak indien je nog tips wil.

Wat mij betreft, ik ga zeker niet vreemd gaan of zo hoor. Ik had het meer over masturbatie, wat ik dus al die jaren sinds het begin van onze relatie niet meer doe. Men vriendin had net een periode dat ze opeens wel veel zin had in seks, maar wegens omstandigheden is het er niet van gekomen.
En nu is het uiteraard weer voorbij.
Ik zou gewoon de tips die ik aan jou heb gegeven zelf fijn vinden moest mijn vriendin hier eens wat aandacht aan besteden, maar als we hier over praten draait het hoogst waarschijnlijk uit tot een ruzie, zoals in het verleden al vaak gebeurd is. Sad
blackwidown
BerichtGeplaatst: 05-10-2013 22:14 Reageer met quote

iedereen heeft zijn eigen wil zelfs als het om neuken gaat als iemand het niet wil ga je gewoon met je handen rukken
Stag
BerichtGeplaatst: 05-10-2013 23:58 Reageer met quote

blackwidown schreef:
iedereen heeft zijn eigen wil zelfs als het om neuken gaat als iemand het niet wil ga je gewoon met je handen rukken


Ja want dit is precies waar het over gaat Rolling Eyes ...
Lees misschien eerst eens voor je commentaar geeft.
blackwidown
BerichtGeplaatst: 06-10-2013 0:13 Reageer met quote

ja maar t is gwn zon lang verhaaal
cindynijs1983
BerichtGeplaatst: 06-10-2013 7:50 Reageer met quote

Aan blackwidown...

Als je het te lang vind om te lezen dan moet je ook geen commentaar geven...
blackwidown
BerichtGeplaatst: 06-10-2013 8:03 Reageer met quote

ja... dat kan
Brisc
BerichtGeplaatst: 06-10-2013 12:50 Reageer met quote

Ik begrijp het hele verhaal, maar ik begrijp ook de raadgeving van blackwidown.
Kort en goed: probeer je problemen zelf op te lossen, niemand zal het voor jou doen. Kan ook niet. De meeste koppels gaan makkelijk om redenen van die aard uit elkaar of rijden minstens een scheve schaats.
Wie zijn wij om iemand anders te veroordelen? Maar wat ik vooral belangrijk vind is blijven zoeken naar het ultieme middel om je partner in een staat van opwinding te brengen zodat alles vlotjes verloopt. En wees gerust, daar zijn legio mogelijkheden voor.
Andreo
BerichtGeplaatst: 18-10-2013 23:36 Reageer met quote

het is normaal als je elkaar nog niet kent je elkaar graag zo snel mogelijk beter wilt leren kennen en daarom ook veel zin in elkaar hebt omdat je elkaar zo spannend vind en elkaar wilt leren ontdekken, alles is dus nog zo lekker nieuw in het begin, maar na 2 jaar bij elkaar zijn is dat behoorlijk afgezakt omdat alles weer zo gewoon is, en daar zit het em nu juist in,het word te vertrouwd en dan is de spanning eraf, als je elk jaar een nieuwe relatie zou beginnen met iemand die je niet kent dan heb je telkens aan het begin veel seks,
frizzelshizzel
BerichtGeplaatst: 11-11-2013 12:10 Reageer met quote

Meestal gaan relaties zo na een aantal jaar. Daar kom je bijna niet onderuit als man.
Ik had toen ik twintiger was ook jaren en relatie waar de seks uiteindelijk weinig meer voorstelde.
Ik ben toen gelukkig gestopt met de relatie en ben er achteraf heel blij om. Daarna nog even lekker vrijgezel geweest. Ik vind dat je leven als man een beetje voorbij is wanneer je geen goede seks meer kan hebben.
Nu heb ik inmiddels weer een relatie waar de seks inmiddels bijna dood is, maar ik heb tenminste wel geleefd als man. Ik ben niet het type dat vreemdgaat en ik denk ook niet dat dat je zal helpen. Als je het niet meer uithoud en je bent nog maar in de twintig, waarom de rest van je leven verknallen. Of misschien loopt de relatie wel stuk als je 40 bent en dan heb je je beste jaren weggegooid.

Wanneer voor je vriendin duidelijk word dat je weg zal gaan, zal ze seks inzetten als lijmmiddel om je te houden. Maar als je daar in trapt zal het weer snel saai worden.
Andreo
BerichtGeplaatst: 15-11-2013 1:05 Reageer met quote

frizzelshizzel schreef:
Meestal gaan relaties zo na een aantal jaar. Daar kom je bijna niet onderuit als man.
Ik had toen ik twintiger was ook jaren en relatie waar de seks uiteindelijk weinig meer voorstelde.
Ik ben toen gelukkig gestopt met de relatie en ben er achteraf heel blij om. Daarna nog even lekker vrijgezel geweest. Ik vind dat je leven als man een beetje voorbij is wanneer je geen goede seks meer kan hebben.
Nu heb ik inmiddels weer een relatie waar de seks inmiddels bijna dood is, maar ik heb tenminste wel geleefd als man. Ik ben niet het type dat vreemdgaat en ik denk ook niet dat dat je zal helpen. Als je het niet meer uithoud en je bent nog maar in de twintig, waarom de rest van je leven verknallen. Of misschien loopt de relatie wel stuk als je 40 bent en dan heb je je beste jaren weggegooid.

Wanneer voor je vriendin duidelijk word dat je weg zal gaan, zal ze seks inzetten als lijmmiddel om je te houden. Maar als je daar in trapt zal het weer snel saai worden.


Ja precies,dat vind ik eens goed van jou gezegt, vrouwen zetten seks in als lijm middel, zo ook in het begin van een relatie. ik heb ook al heel wat relaties achter de rug maar ik heb bij veel vrouwen niet echt het idee gehad dat ze seks nou zo geweldig lekker vonden, de meeste vrouwen kunnen nog niet eens klaarkomen, dus daar ga je al, want zeg nu zelf, stel je komt als man maar niet klaar,dan is de lol er toch zo vanaf?! maar ik heb nu eindelijk wel een vrouw gevonden die makkelijk kan klaarkomen en dat verschil merk ik wel, na 3 jaar wil ze nog heel vaak met me neuken,vaak als ze uit haar werk met hoofdpijn thuis komt dan vraagt ze mij gerust om even mee naar bed te gaan omdat ze moe en geil is.en we liggen dan al gauw te naaien en daarna vallen we heerlijk in slaap, want ze komt al makkelijk met penetratie klaar.en Ja mannen ,bij haar gaat de hoofdpijn juist weg als ze seks heeft gehad,dus dat vrouwen hoofdpijn heben en daardoor geen zin hebben zijn enkel maar smoesjes...en ik ben een man die ook heel veel van seks houd dus ik bof maar met zo'n vrouw als haar,de meeste vrouwen zitten sexueel gewoon niet goed in elkaar,want als alle vrouwen nu zo eens makkelijk konden klaarkomen dan zouden ze meer seks willen en zijn de mannen ook meer tevreden Wink
Koettie
BerichtGeplaatst: 15-11-2013 1:16 Reageer met quote

Ja. vrouwen kunnen er ook veel aan doen dat ze niet zo makkelijk klaarkomen. Dit is ook totaal geen druk verder, voor alle vrouwen die dit lezen en ook maar een seconde serieus nemen. Want tja, wie wil er nu niet heel snel klaarkomen, puur om de man tevreden te houden??!!
Jongen1692
BerichtGeplaatst: 15-11-2013 1:54 Reageer met quote

Ik dacht dat lang neuken juist zo'n pluspunt was voor veel mannen?
mistery123
BerichtGeplaatst: 17-01-2017 1:29 Reageer met quote

ik zit in de juist even bizarre situatie maar bij mij zegt haar gedrag wel al genoeg
vz
BerichtGeplaatst: 10-09-2017 15:38 Reageer met quote

Heb ik een leuk meisje ontmoet en een paar keer uitgegaan , wezen dansen en naar huis brengen en ja dan komt het op even wat vrijen aan en dat ging mis . volgens mij kreeg ze een orgasme en viel flauw, stond weer op en was razend op mij ,drukte mij tegen de muur en zei beloof mij dat je dit nooit meer zal doen. Ik was volkomen verbaasd , het is verder ook niets meer geworden Komt dit meer voor dat een vrouw onderuit gaat Heb dit niet eerder gehoord.
Ernst-ig
BerichtGeplaatst: 14-09-2017 14:31 Reageer met quote

maak dat verhaal korter en ik help je.


PS pen15 vergroten
Ernst-ig
BerichtGeplaatst: 14-09-2017 14:31 Reageer met quote

maak dat verhaal korter en ik help je.


PS pen15 vergroten
Index > Seksuologie > Vriendin geraakt niet meer opgewonden.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring