Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Al meer dan een maand keelpijn!
Auteur Onderwerp: Al meer dan een maand keelpijn!
Kingkaneda
BerichtGeplaatst: 12-09-2013 22:13 Reageer met quote

Na een korte griep begin augustus bleef mijn keelpijn aanhouden. Mijn bijbaan in een callcenter bleek daar ook niet echt bij te helpen. Toe. Maar gestopt met werken en rust genomen. Aangezien de keelpijn bleef uiteindelijk naar de huisarts gegaan, die niks kon zien. Toch een anti biotica kuur gekregen van 3 dagen. Ook rustig aan gedaan met mn stem, maar nu is dat alweer anderhalve week geleden en nog steeds last. Hoe meer ik praat hoe meer ik het voel.

Maak ik net een foto met flits va. Mn keel en valt me een raar klein knobbeltje op. Direct links en rechts van je keellelletje(hoe heet dat) lopen 2 banden, en op de linkerband zit dat knobbeltje wel en rechts niet. Zijn dat mn stembanden? De kant van het knobbeltje is ook de kant waar de keelpijn vooral vandaan komt. Wie heeft hier ervaring mee of kennis over? Hoe kan de dokter dit niet gezien hebben!!??
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Al meer dan een maand keelpijn!
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring