Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > stinkende vagina pijn aan onderbuik.
Auteur Onderwerp: stinkende vagina pijn aan onderbuik.
derdavidoff
BerichtGeplaatst: 29-08-2013 3:10 Reageer met quote

hallo.
mijn vriendin en ik hebben nu een maand en we hebben een heel actief seksleven maar ik had al vanaf de eerste keer dat we seks hadden dat haar vagina stonk niet naar vis ofzo maar ook niet heel erg prettig heb wel vaker een vagina geroken bij mijn vorige relaties en die roken wat weeïg maar niet stinken ik durf het mijn vriendin niet te vertellen.
ze slikt de diane 35 pil en dat slikt ze door al voor dat ik met haar had was ze al een halve maand hier mee begonnen ze is dus nu anderhalve maand niet ongesteld geweest ook kom ik regelmatig in haar klaar. ze klaagt na de seks over pijn in de onderbuik en ik maak me toch een beetje zorgen.
als iemand me hier wat meer over kan vertellen en of tips heeft graag. Embarassed
Bliss1991
BerichtGeplaatst: 04-09-2013 23:39 Reageer met quote

Het is in ieder geval niet zo dat er een hoop bloed daar opgehoopt zit als je dat soms denkt. Wast ze zich met water of zeep? Heeft ze last van geurende afscheiding, jeuk etc.?
Andreo
BerichtGeplaatst: 18-09-2013 20:01 Reageer met quote

niet elke vrouw haar kut ruikt even lekker, net als zweet ,niet iedereen zweet even veel ,dus zo moet je het zien, Smile
Andreo
BerichtGeplaatst: 21-10-2013 22:52 Reageer met quote

ook bloed kan behoorlijk gaan stinken ,maar als je haar kut elke dag volspuit met je sperma dan gaat het ook wel stinken Razz
Koettie
BerichtGeplaatst: 21-10-2013 23:46 Reageer met quote

Bloed hoopt zich niet op dus dat gaat niet stinken. Het zou een schimmel kunnen zijn, of chlamydia.
Andreo
BerichtGeplaatst: 22-10-2013 10:59 Reageer met quote

nou daar ben je daar ook lekker mee, het valt me trouwens wel op dat zulke mensen vaak maar 1 bericht neerzetten en zich verder voor de rest niet meer laten horen, iedereen is daar natuurlijk vrij in, maar als er verder geen aanvullende informatie is en een verdere discussie met de topic starter zal die ook nooit echt serieuze antwoorden gaan krijgen op vragen, ik ben dan eerder van mening dat je je dan beter gelijk tot de dokter kan wenden ipv hier wat te gaan posten en je dan vervolgens terug te trekken.
lientje1992
BerichtGeplaatst: 29-01-2014 15:37 Reageer met quote

Hallo,

Ik heb erg veel last van lage buikpijn en een branderig en jeukend gevoel bij mijn vagina. Daarnaast heb ik ook een gele stroperige/snotachtige afscheiding. Soms zijn het zelfs hele lange slierten. Ik weet zeker dat het geen schimmelinfectie is want daar heb ik me op laten testen en dan voelt het ook niet zo branderig. Ook mijn plas is heel erg van kleur veranderd het ziet er echt donkergeel uit met veel schuim. Ik dacht eerst misschien dat ik een blaasontsteking zou hebben, maar de klacht jeuk hoort daar niet bij toch? Nu zat ik te denken aan de soa gonnorroe? Maar ik weet het niet zeker want mijn vriend heeft helemaal geen klachten. Wat denken jullie?

Groetjes
peter4
BerichtGeplaatst: 29-05-2015 21:50 Reageer met quote

We kunnen wel blijven gissen,wat er nu eigenlijk aan de hand zou kunnen zijn en hoe een vagina al dan niet hoort te ruiken,maar een telefoontje naar de NVSH of de Rutgers Stichting is heel wat sneller en vooral meer ter zake kundig.Eventueel kan je ook nog uitgenodigd worden voor een gesprekje om je meer duidelijkheid te geven.Succes.
peter4
BerichtGeplaatst: 31-05-2015 14:19 Reageer met quote

Sorry,hoor,ik ben er inmiddels achter gekomen,dat er geen Rutgers Stichting meer bestaat.Neemt niet weg,dat zelfs anno 2015 nog steeds niet openlijk gesproken kan worden over alles wat onder de gordel plaatsvindt,lijkt het wel.Dat icon (embarrassed) vind ik zelfs een beetje zielig,joh,voor jou dan.Zeg het nou gewoon tegen je vriendin,hoewel......gewoon,moed verzamelen,lief zijn,zeker niet verwijtend, en voorstellen samen bij de dokter langs te gaan,die verwijst jullie dan wel naar de uroloog of seksuoloog,als hij/zij er zelf niet uitkomt.Maar of je nou een gebroken been of een onaangenaam ruikende vagina hebt,de dokter is er om jullie te helpen of te laten helpen.Als je dat niet doet en krampachtig blijft doen,alsof er niets aan de hand is,komt,hoe belachelijk dat ook klinkt,haar riekende vagina tussen jouw oren te zitten(vooral niets bij voorstellen,alsjeblieft.)Even doorzetten dus en verder een heel gelukkig seksleven gewenst.
Index > Seksuologie > stinkende vagina pijn aan onderbuik.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring