Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Zowel eczeem als Acne, wat helpt?
Auteur Onderwerp: Zowel eczeem als Acne, wat helpt?
Dezomerishier
BerichtGeplaatst: 16-08-2013 15:57 Reageer met quote

Beste mensen,

Ik kan helaas pas over 3 weken bij de dermatoloog terecht, en ik vind dit veel te lang duren. Dus stel ik mijn vraag maar hier:

Ik heb last van een gevoelige huid. Na 1x warm douchen is me gezicht droog, velletjes en krijg ik eczeem.

Daarnaast heb ik last van Acne in mijn gezicht.

Mijn punt is dat ik warm douche nu om de Acne uit te drogen, het verminderd niet echt, maar ipv. komt er ook nog extra eczeem bij. Wat kan ik doen om zowel van de Acne als van het eczeem af te komen (of in ieder geval te verminderen)
cindynijs1983
BerichtGeplaatst: 16-08-2013 16:28 Reageer met quote

beste,

Ik heb ook eczeem, zo van die droge velletjes over mijn gezicht, begint eerst met allemaal brobbeltjes, jeukt verschrikkelijk, naderhand worden het velletjes.
Ik heb bij de dermatoloog elidel zalf gekregen, en ik vind dit echt een heel goed zalfje, wel altijd op voorschrift laten maken door een erkende huidspecialist anders wordt deze niet terug betaald (in belgie toch, ik weet niet of dit in nederland ook zo is). Dit staat niet in de bijsluiter van elidel maar deze helpt mij blijkbaar ook voor de acne en zelfs meeëters, na 3dagen 1x per dag savonds deze zalf te smeren heb ik een heeeeeeeel mooi egaal gezichtje Very Happy , het nadeel van mijn eczeem is dat het altijd blijft terug komen dus als ik een paar dagen geen zalf smeer komt het eczeem terug.
Laat je ook een teerzalfje maken bij de apotheek, dit kost bijna niets en kan helemaal geen kwaad, dat helpt het genezingsproces van je huid verbeteren en helpt ook tegen droge huid. hopelijk heb je hier wat aan.
groetjes en veel succes
Cornell
BerichtGeplaatst: 11-03-2017 10:28 Reageer met quote

Beste mensen....

Sinds enige jaren houdt ik me bezig met het kweken en maken van Cannabis oliën, en zalf voor inwendig en uitwendig gebruik. Wereldwijd hebben onafhankelijke onderzoeken aangetoond dat deze middelen inzetbaar zijn voor vele aandoeningen waaronder de meest uiteenlopende huid aandoeningen zoals eczeem, psoriasis, schimmels, droge huid ouderdomsvlekken en huidbeschadigingen. Inmiddels heb ik meerdere mensen met deze producten kunnen helpen. Hierbij een email die ik afgelopen week heb ontvangen van Luc (34) uit Tilburg die sinds zijn kinderjaren last had van Psoriasis.

Hallo Cornell,

Je hebt geen idee hoe gelukkig ik me voel. Ik ben gisteren met mijn vriendin voor het eerst in mijn leven naar de sauna geweest!
Op enkele kleine verkleurde plekjes na is alles verdwenen.Ik neem nu alleen nog maar 1 druppeltje olie per dag in voor het slapen gaan en gebruik de zalf ook nog maar een keer per dag.
Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je inzet en adviezen.

Hartelijke groet
Luc. ...........


Om aan te tonen dat ik niet uit ben op winstbejag beschik ik over een aantal monsterflesjes die ik u tegen verzendkosten wil toesturen om de middelen uit te proberen.De olie en zalf kan ik leveren tegen kostprijs!

Voor meer informatie kunt u me bereiken op: cornell.vanloon@gmail.com
jeugdpuistjes
BerichtGeplaatst: 04-09-2017 11:45 Reageer met quote

kijk maar eens op http://www.acneacademie.nl/acne of op http://www.meeeterverwijderen.nl en eventueel kun je ook kijken op http://www.steenpuisten.com
jeugdpuistjes
BerichtGeplaatst: 04-09-2017 11:46 Reageer met quote

kijk maar eens op http://www.acneacademie.nl/acne of op http://www.meeeterverwijderen.nl en eventueel kun je ook kijken op http://www.steenpuisten.com
Index > Huidaandoeningen > Zowel eczeem als Acne, wat helpt?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring