Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Longziekten > Hoesten, irritatie, slijm.....
Auteur Onderwerp: Hoesten, irritatie, slijm.....
dassa
BerichtGeplaatst: 09-08-2013 12:26 Reageer met quote

Hallo!
sinds mei dit jaar heb ik last van hoesten. het komt elke dag terug. ongeveer een uur nadat ik ben opgestaan begint het slijm hoog te komen, dan komt irritatie in mn keel, geen kriebelhoest,als ik hoest, klinkt het alsof het een rokershoest is, met slijm wat mee komt. Ik heb nog NOOIT gerookt.
het duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en dan houdt t hoesten op, dan heb ik nog ongeveer 5-6 uur slijm op de stembanden waardoor ik steeds mn keel moet schrapen. erg irritant, want ik ben zangeres. savonds is het meestal weg. de volgende dag begint het weer opnieuw.
KNO arts heeft de stembanden nagekeken, allergietest gedaan. ik ben volgens die test allergisch voor pollen roggen gras en hamsterharen.....ze heeft me verschillende allergiemedicijnen gegeven. niets helpt. zonder die medicijnen is het net zo erg als met medicijnen.

de huisarts heeft ook een longfunctietest gedaan, alles in orde.
afgelopen week waren we een paar dagen weg van huis. klachten werden duidelijk minder en na 4 dagen was het weg!!
2 dagen weer terug in huis en het begint weer net zo erg.
ik heb het vermoeden dan we schimmel in huis hebben, ik zie niets, maar ruik een duidelijke schimmellucht als het geregent heeft. het zit waarschijnlijk achter de schrootjes in het plafond.(het huis heeft 2 jaar leeggestaan voordat wij erin kwamen)we huren de woning dus we mogen het niet weghalen om te kijken.

we wonen sinds 2, 5 jaar hier en mn dochter en mn man hebben allebei Astma ontwikkeld. mn dochter neemt dagelijks cortison.
kunnen mijn klachten ook van schimmel komen??
mn jongste dochter, 3, heeft (nog) niets.

sorry voor dit lange verhaal, is er iemand die dit herkent?
bedankt!
Index > Longziekten > Hoesten, irritatie, slijm.....
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring