Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Keelontsteking
Auteur Onderwerp: Keelontsteking
dezomervoorbij
BerichtGeplaatst: 29-07-2013 17:17 Reageer met quote

Hallo,

Vorige week woensdag kreeg ik last van een klein beetje keelpijn. Daarbij deden ook mijn kiezen zeer.
Ik heb een beetje waterstofperoxide gekocht, ben thee met honing gaan drinken, probeerde zo min mogelijk te praten en zoveel mogelijk rust te houden.

Echter werden de klachten vrijdag zo dusdanig, dat ik me ziek gemeld heb op mijn werk. Smiddags direct naar de huisarts gegaan en die zei direct dat ik antibiotica kreeg.
Vreemd genoeg voel ik de pijn alleen aan de linkerkant en links naast m'n amandelen zie ik ook een vreemde bult.
De huisarts gaf aan dat de antibiotica binnen een paar dagen moest helpen en dat ik in het weekend gewoon naar de eerste hulp moest gaan als de pijn erger werd.
Dit heb ik dan ook gedaan! Want ik stond echt op de kop van de keelpijn. Slikken, eten, drinken was echt ondragelijk. Ook voelde ik een zeurende pijn door de hele linkerkant van m'n mond.

Bij de weekend huisartsenpost zeiden ze dat het er niet lekker uit zag, maar dat het nog wel gewoon met antibiotica goed zou komen. Pas als het slijm uit m'n mond ging lopen dan moest ik direct terug komen.

Enfin, het is inmiddels maandag en de antibiotica lijkt een beetje z'n werk te doen. Ik heb vandaag nog geen pijnstillers geslikt, maar voel de linkerkant van mn mond en keel nog wel steeds 'zeuren'.
Tevens zit ook die vervelende bult nog achterin m'n keel en gaat slikken nog niet heel makkelijk.

Hoe snel kan zo'n bult (Abces???) eigenlijk verdwijnen? ben ik gewoon te ongeduldig omdat ik nog maar 3,5 dag aan de antibiotica ben? Of moet ik nog een keer aan de bel trekken? Ik ga volgende week dinsdag namelijk wel op vakantie...... Sad
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 30-07-2013 0:05 Reageer met quote

Hallo,
Bij mij duurt zoiets meestal 5 - 7 dgn. Als 't vrijdag nog niet over is, zou ik nog eens langs de huisarts gaan...
Groet, Musje.
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Keelontsteking
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring