Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > Clomid (deel V)
Auteur Onderwerp: Clomid (deel V)
ReneeB
BerichtGeplaatst: 26-04-2015 19:08 Reageer met quote

Hoi MJ,

Ik geloof dat er niet veel meer gebeurd in dit topic. Af en toe kijk ik eens of er nog reacties zijn. Ik heb zelf geen ervaring met Clomid dus ik kan je geen specifieke info geven. Was je voorheen wel regelmatig ongesteld? En is er een oorzaak voor gevonden? PCOS gok ik zo? Ik vind het wel logisch als je toch ook echo's of bloed geprikt krijgt tijdens je cyclus. Want hoe weet je nu wanneer je eisprong is? Dan weet je toch ook niet wanneer je de daad moet doen? En iedere dag 'voor het geval dat' is ook niet zo handig. Misschien bespreekbaar maken met je behandelend arts?

Heel veel succes en sterkte!!
MJ87
BerichtGeplaatst: 26-04-2015 21:10 Reageer met quote

Hey Renee,

Amai zo een snel antwoord had ik niet verwacht. De verhalen waren inderdaad aan het uitdoven met toch wel veel happy endings. Ook bij jou. Als ik goed tel is jouw zoontje ondertussen al 10 maand. Nooit te laat om je nog eens proficiat te wensen e!

Ik ben altijd heel regelmatig geweest, maar ik denk dat vooral door pilgebruik is. Aangezien ik al meer dan 10jaar de pil neem weet ik ook niet goed meer hoe het daarvoor was.
Ik moet 13 mei opnieuw bloed laten trekken en dan kan de gyn zien of ik een eisprong heb gehad. Maar dan is het natuurlijk te laat voor deze maand.
Ik heb ook tussen mijn 2 clomidsessies men gyn niet gezien alleen aan de telefoon men bloedwaarden doorgegeven en toen zei hij dat ik de volgende dag opnieuw moest starten met een sessie clomid.

Het klinkt misschien stom maar men man is zijn 'motivatie' ook al wat kwijt onderussen aangezien mijn cyclus toch niet op gang komt. We zijn sowieso geen mensen die dagelijks nood hebben aan vrijen, dus het geeft ons toch wel ergens druk om daar zo mee bezig te zijn. Ondanks de wijze raad van iedereen dat ik er niet te veel mee moet bezig zijn, dat het wel zal komen.
Maar ik denk dat ik jammer genoeg die fase voorbij ben.

Als mijn volgende bloedanalyse niet goed is ga ik een afspraak maken en meer uitleg vragen voor de volgende stap.

Heel erg bedankt om zo snel te antwoorden, altijd leuk om eens je verhaal te doen aan mensen die toch wel wat in een gelijkaardige situatie zitten.

Groetjes
ReneeB
BerichtGeplaatst: 27-04-2015 12:48 Reageer met quote

Ik krijg een mail als er een reactie komt dus vandaar mijn snelle reactie!

Ons zoontje is inderdaad alweer bijna 11 maanden. Ongelooflijk hoe snel dat gaat!!! Stiekem hebben we het al over een volgende poging.... Maar ik durf bijna niet te hopen dat we weer zo'n geluk gaan hebben.

Ik vind het zo stom als mensen zeggen dat je er niet mee bezig moet zijn. Dat je de natuur zn gang moet laten gaan... Zo werkt het nu eenmaal niet! Zonder medisch ingrijpen hadden wij nooit een kindje kunnen krijgen. Het wordt helaas wel allemaal heel technisch en dat is niet echt romantisch. Maar het is niet anders....

Ik duim voor jullie!
Index > Zwangerschap > Clomid (deel V)
Pagina 16 van 16  

Vorige  1, 2, 3 ... 14, 15, 16

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring