Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > Clomid (deel V)
Auteur Onderwerp: Clomid (deel V)
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 19-05-2014 10:28 Reageer met quote

Renee, hoe is het?? Laatste loodjes nog een dag of 10 voor de uitgerekende datum toch? Spannend, spannend!!! Voel je je nog goed of denk je laat maar komen nu Wink??
Ben benieuwd hoor!!

Rianne: En hoe is het daar?? Net als Renee erg benieuwd of je de eerste echo al gehad hebt?!! Spannend, hopelijk gaat alles goed daar?

Hier alles oke, morgen 14 weken zwanger en alles gaat goed tot nu toe! Mag niks klagen! Hele weekend bezig geweest om de grote meiden kamer van Maud langzaam op orde te maken, meubeltjes die geschilderd moesten worden zijn dat nu en komende paar weken gaan we de muren doen. Over twee weken komen de gordijnen binnen en dan zijn we er zo goed als! Kan ze half juni over, wat wordt ze groot! In september gaan we dan nog wat kleine dingen veranderen op de babykamer, zomaar wat kleine aanpassingen en dan kan de tweede uk er in! Spannend!!!
ReneeB
BerichtGeplaatst: 19-05-2014 13:45 Reageer met quote

Ik word een beetje ongeduldig..... Morgen 38 weken en al een paar nachten veel harde buiken gehad die ook echt pijn deden. Maar vannacht weer alles rustig en volgens de verloskundige kan het nog weken duren. Ben zo benieuwd wanneer het nu echt doorzet en de kleine geboren gaat worden!!!
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 23-05-2014 22:23 Reageer met quote

Herkenbaar hoor Renee!!! Maar ik hoop voor je dat het nu echt niet lang meer duurt! Denk aan je!
rianne1984
BerichtGeplaatst: 24-05-2014 7:28 Reageer met quote

Hallo ik heb gister mijn 1e echo gehad ik ben nu 7 weken en een dag hartje klopte mooi alles is verder oke heb geen last van misselijkheid of zo ben alleen pittig moe.
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 25-05-2014 22:45 Reageer met quote

Nog 1 weekje Renee!! Spannend, spannend!! Denk aan je hoor!

Rianne; gefeliciteerd!!!!! Wat fijn zeg! Goed dat je het hartje al gezien hebt zeg, wat bijzonder he!
Dat moe zijn, super super herkenbaar, ik ben nu 15 weken en de vermoeidheid begint nu af te nemen.....kon alle momenten van de dag wel slapen....pfff! Maar echt het komt goed, gaat over!! Genieten he!!
ReneeB
BerichtGeplaatst: 03-06-2014 19:59 Reageer met quote

Onze zoon is geboren!!! Exact op de uitgerekende datum dus dat heeft ie knap gedaan. Bevalling was heftig maar we maken het goed. Inmiddels zijn we lekker thuis. ❤️
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 03-06-2014 20:17 Reageer met quote

Renee!!! Gefeliciteerd!!! Wat een geluk!
Nu lekker herstellen en genieten van deze bijzondere tijd!
Misschien wil je het niet op het forum schrijven hoor, maar ik ben super nieuwsgierig naar de naam!

Bevalling was heftig, ben heel benieuwd als je straks weer eens tijd hebt hoe het allemaal gegaan is en als je natuurlijk nog zin hebt om het te delen!

Geniet, geniet, geniet hoor!! Veel geluk voor jullie!
ReneeB
BerichtGeplaatst: 10-06-2014 8:00 Reageer met quote

Hij is al een week oud! De tijd gaat zo snel.....

Ik had al een aantal weken geregeld voorweeen maar het zette steeds niet door. Maandagmorgen in bed braken toen opeens mijn vliezen vanuit het niets. Half uurtje later begonnen de weeen maar ze kwamen heel onregelmatig en wisselend in sterkte. Verloskundige kwam controleren en toen had ik 2-3 cm. Einde vd middag weer controle en toen zat ik nog maar op 3 cm. Het schoot niet op en de weeen waren niet goed. Bovendien zat ik met een soort tijdslimiet ivm de gebroken vliezen. Dus toen besloten om naar zh te gaan (wilde ik zowiezo). Daar ruggenprik gekregen en infuus om weeen sterker te maken. Heerlijk die ruggenprik!!! Daarna ging de ontsluiting voorspoedig. Om 3u snachts had ik volledige ontsluiting maar waren de weeen en persdrang opeens weg. Dus toen medicatie voor weeen heel hoog gezet en ruggenprik omlaag. Ik moest toen zonder persdrang op commando persen en dat was best heftig. Uiteindelijk heeft de verloskundige mee geperst op mijn buik en het laatste stukje ging heel snel. Om 4u is hij geboren Smile

Helaas wel redelijk veel schade beneden dus daar moet ik nog een tijdje van herstellen. Maar goed, zoonlief doet het fantastisch en dat is het belangrijkste!

Over een tijdje hebben jullie ook zo'n kleintje in jullie armen...!
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 04-07-2014 20:18 Reageer met quote

Hoi Renee!! En nu is de kleine alweer een maand oud!! Wat gaat het snel he!! Gaat alles goed met jullie? Ben je al een beetje hersteld? Best een pittige bevalling hoor en persen zonder persdrang lijkt me echt super vervelend!

Hier gaat alles goed! Ik ben inmiddels precies op de helft deze week van de zwangerschap!! Tjeetje het gaat zoooo snel, echt niet normaal!! Waar je bij de eerste op alles zit te wachten, nu loopt er al een meiske rond dat de aandacht vraagt en gaat de tijd echt veel sneller! Maar ik geniet volop!

Afgelopen dinsdag hebben we de 20 weken echo gehad!! Alles was heel erg goed met onze kleine, het zag er allemaal goed uit voor zover ze dat kunnen zien en checken tijdens de 20-weken echo! EN!! We weten dat we er weer een MEISJE bij gaan krijgen!! Twee dames dus straks! Echt super, ben heel erg blij!

Rianne hoe is het bij jou met de zwangerschap??!!
rianne1984
BerichtGeplaatst: 10-07-2014 6:31 Reageer met quote

Hey

sorry dat ik even niks heb laten horen. Hier gaat alles goed me buik begint een klein beetje te groeien. Ik heb nergens geen last van gehad alleen wat vermoeider dan anders. Ik ben vrijdag 14 weken. Het gaat sneller dan ik had gedacht. Echt genieten kan ik nog niet weet niet hoe het komt. Ik vind dat wel een beetje vreemd maar goed zal nog wel komen hoop ik. Gister zwangerschaps kleding gekocht paste me gewone broeken niet meer vind wel dat ze weinig keus hebben of ik ben gewoon te moeilijk.
ReneeB
BerichtGeplaatst: 22-07-2014 13:05 Reageer met quote

Alweer 14 weken rianne?! (Inmiddels alweer 16 denk ik?)
Ik vond inderdaad ook dat ze weinig leuke zwangerschapskleren hebben. Uiteindelijk wel wat leuke dingen gevonden maar toen ik bevallen was kon ik mijn kleren niet meer zien. Ik had het gevoel dat ik steeds dezelfde setjes aan had en wilde snel weer in mijn oude kleren. Het meeste past me gelukkig weer. Ik begin volgende week weer met sporten om de laatste 6 kg eraf te krijgen.
Ik kon ook niet echt blij zijn en volledig genieten in het begin. Ik bleef toch bang dat het mis ging.... Zelfs nu vind ik het nog onwerkelijk......

Leuk! 2 meiden!! Laat je weten hoe de zwangerschap vordert en natuurlijk als de kleine meid er is 😊??!

De kleine man ligt op bed voor zn middagdutje dus mama vliegt ff door het huis om op te ruimen etc 😋
rianne1984
BerichtGeplaatst: 24-07-2014 12:03 Reageer met quote

Ja inmiddels 16 weken. Ik vind het idd wel jammer dat ik nog niet kan genieten maar inmiddels voel ik het zo nu en dan bewegen echt onbeschrijfelijk het gevoel. Ik de k dat ik ook niet kan genieten omdat mijn vriend telkens zegt je tieten zijn nog niet groot had ze groter verwacht en omdat ik niet lekker in een korte broek mag lopen van hem maar wel in een kort rokje het liefst zo sexy mogelijk. Ik zeg al ik ben zwanger dat is er niet voor zwangere vrouwen. Dus ja ben niet echt happy er mee. Lekker dat het met je kleine goed gaat. Ik ben nog helemaal niks aangekomen dus mss hoef ik straks niet zoveel te trainen.
ReneeB
BerichtGeplaatst: 24-07-2014 13:53 Reageer met quote

Dat meen je niet!!? Wat een rot opmerkingen van hem!!! Als je 8-9 maanden zwanger bent, als je ligt te bevallen of na de bevalling stolsels verliest en je een uitgelebberde striae buik hebt..... Dan ben je echt niet sexy!!!! Maar je doet het toch voor dat kleine hummeltje? Hij wil ook vast niet ruilen en alle kwaaltjes en ongemakken van je overnemen! Bijt maar goed van je af hoor!!
Liefs!!
dubbertje
BerichtGeplaatst: 30-09-2014 13:15 Reageer met quote

Hallo allemaal, ben nieuw op dit forum dus zal me even kort voorstellen.
sinds nov.'13gestopt met prikpil en eigenlijk dus zwanger aan het proberen worden sinds febr.'14 .. helaas tot nu nog steeds geen maandstonden na 2x lutenyl voor maandstonden op te wekken.
Twee weken geleden clomid voorgeschreven gekregen van 50mg(5dagen 1tablet) ... op dag 10 nu 1eitje van slechts 12,8mm.nu donderdag moet ik terug om te eien of eitje gegroeid is. Mijn gynea wil dan pregnyl spuit in arm zetten... iemand tips of ? Grtjs
rianne1984
BerichtGeplaatst: 11-10-2014 8:09 Reageer met quote

Zo nog 10 weken dan kan ik ons wonder in me armen sluiten 2 weken eerder dan de uitgerekende datum in verband met zwangerschaps suiker. Niks aan te doen.

hallo dubbeltje welkom.
ja clomid raar spul rot bijwerkingen. Heb nooit pregnyl samen met clomid gehad. En pregnyl moest ik in me buik spuiten zit het meteen op de juiste plek.
Verder is het om je ei te laten springen maar bij clomid gaat dat vanzelf bij spuiten ook ik heb 1 keer pregnyl gebruikt werd er niet lekker van daarna nooi meer gehad wel zwanger na 3e ronde spuiten van gonal-f super spul.
Phileine85
BerichtGeplaatst: 09-12-2014 15:58 Reageer met quote

Beste allemaal,
ik zal me even voorstellen. Ik ben Phileine, 29 jaar en probeer zwanger te worden van ons eerste kindje. Omdat ik pcos heb gebruik ik Clomid. De eerste cyclus 50 mg, maar dat sloeg niet aan. Daarna 100 mg en daar kreeg ik een mooie eisprong mee. Ik zit nu in mn 6e cyclus met Clomid. In mijn vorige cycli werd ik om en nabij dag 34 ongesteld. Nu zit ik op dag 40 en ben ik 3 negatieve zwangerschapstesten rijker. Ik snap er niks meer van! Deze hele cyclus liep al anders. Ik had de verkeerde ovulatietesten gekocht en daar zag ik geen duidelijke LHpiek mee. (die had ik eerder gebruikt, ook toen ik nog wel echo's kreeg. Toen had ik geen positieve test, maar wel een eisprong (oa gedetecteerd met progesteronwaarde). Gewoon domweg de verkeerde testen besteld. Ook mijn temperatuur was deze cyclus niks vanaf te lezen. Hij schommelde heel raar en bleef laag omdat ik enorm vroeg mn bed uit moest voor een nieuwe baan? Nu is mijn temperatuur rond de 37,0. Ik vind het zo lastig. Ik kan nergens op terug vallen door die testen en temperatuur.
Kan het zijn dat de 6e cyclus opeens de Clomid niet meer aanslaat? Of opeens de cyclus weer langer wordt? Of zou ik misschien toch nog zwanger kunnen zijn??
Jullie zouden me enorm helpen met jullie reactie.
Liefs, Phileine
ReneeB
BerichtGeplaatst: 22-12-2014 15:07 Reageer met quote

Hoi hoi!

Dubbertje en Phileine, helaas kan ik jullie niet helpen met jullie vragen want ik heb zelf de Clomid stap moeten overslaan en moest direct over op ICSI. Heel veel sterkte in deze onzekere tijd!!

Piepeloi en Rianne, zijn jullie al bevallen? Ik ben heel erg benieuwd hoe het met jullie en jullie kleintjes is!!!

Onze knapperd is inmiddels al 6,5 maand. Het cliche is helemaal waar: het gaat zo snel! Hij groeit als kool, inmiddels al in kleertjes 74 en 8,5 kg.... En hij begint te kruipen. Zo leuk!! We hebben het zelfs stiekem al gehad over een poging voor nummer 2...... Ik wil minimaal nog een half jaartje wachten zodat ik echt goed kan herstellen voor de volgende zwangerschap en we echt kunnen genieten van het eerste jaar van onze knul.

Heel veel geluk allemaal en fijne Feestdagen!! X
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 02-01-2015 23:21 Reageer met quote

Hoi Hoi!

Ik ben inderdaad bevallen al!
Op 25 november van onze prachtige tweede dochter JUUL.
Het gaat allemaal heel erg goed hier, ze was bij de geboorte exact 4000 gram! En dat verschil met haar zus merk ik wel, die woog maar 3200 gram. Juul laat al langer tussen de voedingen bijvoorbeeld. Het is een kei gemakkelijke baby tot nu toe, super lief en een scheetje....zoals elke mama vindt!

De bevalling was heftig, ging vrij snel en die van haar zus duurde anderhalve dag....dus dit was wel even omschakelen maar uiteindelijk is het allemaal goed gegaan en ben ik snel weer opgeknapt. Nu alleen nog vermoeidheid....maar dat kan niet anders met een peuter van 3 en een baby en gebroken nachten nog. Komt ook wel weer goed!

Wat gaat de tijd snel he! 6.5 maand alweer!
Maar hij klinkt als een scheetje! Lekker genieten!
ReneeB
BerichtGeplaatst: 03-01-2015 1:08 Reageer met quote

Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje!! Wat een mooie naam ook!! Stoer maar toch lief 😊 Geniet nog van deze bijzondere tijd.
MJ87
BerichtGeplaatst: 26-04-2015 13:47 Reageer met quote

Hallo iedereen,

Ik hoop op nog een beetje activiteit hier.
Ik heb al veel forums doorploegd en ook deze hier. Wel niet alles gelezen, want het is toch wel echt veel.
Ik vind niet echt een antwoord op mijn probleem terug dus vandaar dat ik eens een poging doe.

Mijn man en ik hebben al sinds vorig jaar augustus de wens om zwanger te worden. Dus met goede moed gestopt met de pil om dan de eerste 3 maanden niet ongi geweest te zijn. Maar toen moest ik mij nog geen zorgen maken want datwas volkomen normaal zeiden ze.
Eind maart 7 maand lang niet ongi geweest dus werd het toch tijd om naar de gyn te gaan.
Eerste sessie clomid 50mg 2x/dag gestart. Maar na 21 dagen werd duidelijk via men bloed dat ik geen eisprong heb gehad.
Dus ben ik nu aan dag 3 van men 2de sessie.

Ik wou ontdekken wanneer men eisprong is maar ik vind het moeilijk om te tellen. Want ik heb totaal geen cyclus.
Ik lees hier ook op het forum dat er velen van jullie na een paar dagen na het innemen van clomidal terug mogen bij de gyn voor een echo en follikelmeting. Maar ik moet alleen maar mijn bloed laten trekken op dag 21 na men eerste clomidpil.

Iemand ervaring mee of wil ik dat het allemaal te snel gaat?
Vind het alvast enorm vervelend dat ik niet ongi wordt en heb dan ook de schrik dat er iets mis is. Ondanks dat de gyn vorig jaar in augustus had gezegd dat alles in orde was met men hormonen en dat hij geen problemen zag om zwanger te worden.
Index > Zwangerschap > Clomid (deel V)
Pagina 15 van 16  

Vorige  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring