Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > Clomid (deel V)
Auteur Onderwerp: Clomid (deel V)
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 05-02-2014 23:02 Reageer met quote

RenΓ©e, snap dat je dan wilt doorwerken, zou fijn Zijn om je stage dan nog af te kunnen ronden. Ben ik toch ook nog nieuwsgierig in welke zorg je zit? Ik werk zelf in de gehandicaptenzorg, op een woning met autistische heren met gedragsproblematiek. Pittig maar leuk werk. Ik hoop dat het je gegund is om door te werken tot 36 weken!

Nog een paar daagjes en dan is het weekend....spannend....
Maar ik ben super super chagrijnig (ontken ik tegen Michiel hahaha πŸ˜‰), maar das meestal geen goed teken, heb dat vaak voor ik ongesteld moet worden.
Maar goed we zeiden hier altijd: geen bloed geeft moed!
Heb nog niet getest, expres niet, denk echt dat ik ongesteld ga worden dus bespaar mezelf maar de teleurstelling. Dus......zondag meer!
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 08-02-2014 20:50 Reageer met quote

Helaas......ongesteld.....jammer!
Het was al de hele tijd een beetje dubbel, het voelde niet helemaal duidelijk zeg maar, soms wel symptomen dan weer niet. Dus ik ging er eigenlijk al vanuit dat ik ongesteld ging worden en zeker toen ik donderdag toch een testje gedaan had en die negatief was....dat ik dus ongesteld werd kwam gisteren wel wat minder hard aan om het zo maar te zeggen. En het is oke, ik ga weer door naar ronde twee, maandag weer aan de Clomid! En dan nu heeeeeel hard duimen dat dat weer de lucky ronde gaat worden net als bij Maud!
rianne1984
BerichtGeplaatst: 11-02-2014 15:19 Reageer met quote

Inmiddels beland in me 2e wachtweek ik heb veel steken in me buik veel witte afscheiding wat ik nooit eerder heb gehad van n idee wat het betekend. Had een eiblaasje van 2.5 hij was volgens de arts te snel gegroeid. Hoop dat het nu eens lukt.
ReneeB
BerichtGeplaatst: 11-02-2014 18:05 Reageer met quote

Ah dat is jammer P! Hopelijk volgende keer meer succes. Hoe oud is Maud inmiddels?

Rianne, heb je ook Utrogestan vaginaal capsules ter ondersteuning van je baarmoederslijmvlies? Daar kun je namelijk behoorlijk wat afscheiding van krijgen. Sterkte met de komende dagen. Laat je het weten?
rianne1984
BerichtGeplaatst: 11-02-2014 19:28 Reageer met quote

Nee renee dat heb ik niet gehad heb alleen hormoon gonal-f gehad eitje is zelf gesprongen.
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 14-02-2014 11:55 Reageer met quote

Renee: Maud is bijna 2.5 jaar. Al een hele dame hoor, hahaha, op haar manier! Hoe is het met jou, zwangerschap nog steeds lekker soepeltjes?

Rianne: hoe is het daar? Spannend, spannend allemaal dus!

Ik ben nu weer gestart met Clomid, morgen laatste dagje en dan volgende week vrijdag weer voor een FM naar het ziekenhuis. Spannend dus weer, bij Maud was ik de tweede keer zwanger, dus daar duimen we nu ook weer voor! Maar....nu eerst lekker weekend!!!
rianne1984
BerichtGeplaatst: 20-02-2014 15:16 Reageer met quote

Hey er was mogelijk een prille zwangerschap geweest ben nu inmiddels aangekomen op me nieuwe cyclus zit nu op dag 3 dus weer beginnen met prikken.
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 15-03-2014 0:45 Reageer met quote

@Rianne: hoe is het daar? Hoe ver ben je in de ronde nu?
@Renee: alles nog goed daar? Groeit het goed?!

Hier heeeeeeeel goed nieuws!!!!! We zijn weer ontzettende mazzelaars, geluksvogels, ik heb een zwangerschaptest gedaan maandag en die was POSITIEF!!! Wederom de tweede ronde Clomid en ik ben aangeteld! Heeeeeel gelukkig zit ik hier op de bank! Ook al is het wel spannend weer, de wolkjes zijn er al!
rianne1984
BerichtGeplaatst: 18-03-2014 15:21 Reageer met quote

Hey ja alles oke. Gefeliciteerd met je zwangerschap. Ik kan aanstaande maandag testen maar weet niet of ik het doe verder ben ik dood moe aldoor en heb ik verschrikkelijke dorst had ik ook na de injectie pregnyl. Weet niet wat ik er van moet denken. Jullie een idee.
ReneeB
BerichtGeplaatst: 18-03-2014 15:54 Reageer met quote

Gefeliciteerd met je zwangerschap!!!! Hoe ver ben je? Al echo gehad of is het daar nog te vroeg voor?

Rianne, heel veel sterkte de komende dagen. Hopelijk mooi nieuws komende week...

Hier alles oke. Inmiddels 29 weken en buik en baby groeien goed. Bekende kwaaltjes (maagzuur, rugpijn, moe) en veel migraine. Maar dat hoort erbij!! Nog 7 weekjes werken en dan lekker met verlof. Heerlijk!!!
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 21-03-2014 12:51 Reageer met quote

Renee! Wat gaat het snel, 29 weken alweer!!! Lekker aftellen naar je verlof al, echt super lekker zeg! En ook al horen de klachten erbij, je mag er best op mopperen soms hoor, zeker migraine lijkt me echt heel erg vervelend.

Rianne: ik ken het niet van de injecties en de klachten ervan. Maar verschrikkelijk moe zijn kan wel een van de eerste kwaaltjes zijn, wil je geen hoop geven, maar wij zeiden hier altijd, geen bloed geeft moed! Ik duim dus voor je door dat je volgende week goed nieuws hebt!! Laat het wel even weten he!

Ik ben dus nog maar net aangeteld, sta nog helemaal in het begin in alles! Ben nu ruim 5 weken, dus pas over 3 weken de echo....duurt nog veel te lang Wink Ben intussen ontzettend moe sinds een paar dagen, kan 's middags echt slapen en dan ook 's avonds alweer rond uurtje of half negen wil ik het liefste naar bed. Maar dat herken ik ook nog van de eerste zwangerschap en ondanks dat het weer ff wennen is hoort het erbij!
We hebben het nog niet verteld aan mensen, wachten we mee tot de eerste echo is geweest.
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 09-04-2014 13:14 Reageer met quote

@Renee, hoe is het daar? Alweer 32 weken! Bijna verlof!! Gaat het nog een beetje, houdt je het nog vol?

@Rianne: hoe is het daar, had jij nog nieuws of ben je een nieuwe ronde begonnen?

Ik heb vandaag de eerste echo gehad!! We krijgen er gewoon eentje en het hartje klopte!! Ben heeeeeeeeeel erg gelukkig!
Als het er twee waren geweest hadden we dat ook goed gevonden, maar eentje is toch veel fijner, lichamelijk en praktisch straks! Nu kan het echte grote genieten gaan beginnen! Vandaag is de moeder van Michiel jarig en gaan we het hen vertellen, morgen mijn ouders!! Nu al zin in!!!
ReneeB
BerichtGeplaatst: 11-04-2014 20:26 Reageer met quote

Gefeliciteerd!!!!! Wat geweldig voor jullie! Wanneer ben je uitgerekend?

Hier gaat het goed hoor. Merk wel veel harde buiken en minder leven als ik druk ben op t werk en heb daarvoor extra ctg gehad deze week. Maar het was prima. Komende week glucosetest want de baby is een beetje te groot. Maar verwacht er niet veel van want hij ligt vanaf begin al voor op schema. Nog 3 weken werken. Ff doorzetten!!
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 12-04-2014 15:37 Reageer met quote

He Renee, ben uitgerekend op 18 november!
Goed voor jezelf zorgen he! Tis nog wel maar eventjes, maar wel je rust ook op tijd nemen Wink! Heerlijk zeg nog maar drie weekjes tot je verlof! Geniet er maar lekker van!
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 01-05-2014 22:35 Reageer met quote

Renee!! Je hebt verlof!!! Morgen nog werken??
Oh en dan kun je echt gaan aftellen!! Hoe is het met je??
Ben benieuwd!!!

Hier gaat alles goed, inmiddels 11 weken en paar daagjes! Buik begint echt al te groeien....en de buste ook....pffff...dat was al ruim aanwezig....nu nog meer! Maar goed went ook wel weer Wink We hebben van de week een kei leuke echo gehad, super lang want hij/zij wilde zich wel laten opmeten maar hield ons wel bezig qua bewegen! Super leuk om te zien!
Nu weer wachten tot over 9 weken de 20 weken echo is voor we hem/haar weer zien....maar....dan weten we ook wel of het een hij/zij gaat worden!!!!
rianne1984
BerichtGeplaatst: 03-05-2014 9:17 Reageer met quote

Hey dames weer even een berichtje van mij. Ik ben even een tijd niet geweest maar ik had ff rust nodig en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Vanochtend een test gedaan en wat blijkt hij was posetief ik ben zwanger.
we zijn super blij en toch is het onwerkelijk.

Hoe is het verder bij jullie?
ReneeB
BerichtGeplaatst: 03-05-2014 10:55 Reageer met quote

Rianne wat geweldig!!!!! Gefeliciteerd!!! Ik heb vaak aan je gedacht de afgelopen weken. Ik vind het echt super voor jullie. πŸ˜€

Ik heb inderdaad gisteren verlof gekregen. Was ook wel nodig hoor want ik vond het de laatste weken wel zwaar om nog fulltime te werken. Heb ook een paar extra controles gehad omdat de baby te groot is voor de termijn (terwijl we dat toch op de minuut zeker weten πŸ˜‰). In principe is alles prima maar misschien dat ze wel eerder gaan inleiden. Ik ben benieuwd!!!!

Nu lekker genieten van het verlof: opruimen, poetsen, kleertjes wassen, tas inpakken, wiegje opmaken..... Heerlijk!
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 04-05-2014 18:41 Reageer met quote

Rianne!!!! Wat goed! Ik dacht nog zal ik het vragen, maar had het bewust niet gedaan....soms is dat gewoon ff net teveel! Maar ik had dus wel kun doen!! Oh wat spannend allemaal!! Van de week bellen voor de eerste echo? Ben benieuwd!!! Super gefeliciteerd!!

Oh Renee, spannend allemaal! Misschien dus helemaal geen 4 weken meer, maar korter!! Denk aan je!
Al die dingen die je noemt, zo speciaal en het maakt het beetje bij beetje alles zo echt! Nog heel even en dan heb je de kleine gewoon vast! Je laat wel wat weten he als de kleine er is en hoe ie heet!!! Succes met de laatste loodjes en vergeet niet te genieten!!

Hier gaat alles goed, de vermoeidheid begint langzaam wat minder te worden gelukkig, daar ben ik toch wel weer blij mee, het hoort erbij maar het hakt er toch in zeker met een peuter al in huis. Verder gaat alles goed!!
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 04-05-2014 18:41 Reageer met quote

Rianne!!!! Wat goed! Ik dacht nog zal ik het vragen, maar had het bewust niet gedaan....soms is dat gewoon ff net teveel! Maar ik had dus wel kun doen!! Oh wat spannend allemaal!! Van de week bellen voor de eerste echo? Ben benieuwd!!! Super gefeliciteerd!!

Oh Renee, spannend allemaal! Misschien dus helemaal geen 4 weken meer, maar korter!! Denk aan je!
Al die dingen die je noemt, zo speciaal en het maakt het beetje bij beetje alles zo echt! Nog heel even en dan heb je de kleine gewoon vast! Je laat wel wat weten he als de kleine er is en hoe ie heet!!! Succes met de laatste loodjes en vergeet niet te genieten!!

Hier gaat alles goed, de vermoeidheid begint langzaam wat minder te worden gelukkig, daar ben ik toch wel weer blij mee, het hoort erbij maar het hakt er toch in zeker met een peuter al in huis. Verder gaat alles goed!!
ReneeB
BerichtGeplaatst: 16-05-2014 10:50 Reageer met quote

Rianne, hoe gaat het met jullie? 1ste echo al gehad? Hopelijk verloopt het allemaal voorspoedig!!
Index > Zwangerschap > Clomid (deel V)
Pagina 14 van 16  

Vorige  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring