Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > Clomid (deel V)
Auteur Onderwerp: Clomid (deel V)
Paul
AdminBerichtGeplaatst: 30-06-2013 21:58 Reageer met quote

Clomid (deel IV) is erg groot geworden en daarom is het nu tijd voor Clomid (deel V)

De vorige vier Clomid onderwerpen:
Deel IV http://www.medischforum.nl/onderwerp/26093
Deel III http://www.medischforum.nl/onderwerp/16161
Deel II http://www.medischforum.nl/onderwerp/11673
Deel 1 http://www.medischforum.nl/onderwerp/6178

Groeten,
Paul
smesje
BerichtGeplaatst: 30-06-2013 22:04 Reageer met quote

Antwoord op Natjuh.
Ik kan beide dagen niet.
Blijkbaar is er onderling al het 1 en ander afgesproken?
Jammer.
Ik weet sowieso niet waar Liek woont? (En of het wel te doen is vanaf dit gehucht Wink )
smesje
BerichtGeplaatst: 30-06-2013 22:11 Reageer met quote

Zie het al op fb.. is te ver weg helaas.
Maar weer een keer met een meeting hopelijk.
Natjuh1983
BerichtGeplaatst: 30-06-2013 22:13 Reageer met quote

Even kijken wie er zin heeft om mee te gaan en wanneer de meesten kunnen!

Wie gaat er mee met kids op kraamvisitie bij Lieke?

Woensdag 17 juli om 11.00 uur
Suus
Natjuh

Woensdag 24 juli om 11.00 uur
Suus
Natjuh
Anouk
Natjuh1983
BerichtGeplaatst: 30-06-2013 22:15 Reageer met quote

Smes, yeps had aan Lieke wat datums gevraagd wat ze kon. En omdat het forum het niet deed had ik het alvast op whatsapp een balletje opgegooid. Had alleen geen nummer van iedereen dus geen kwade opzet hoor Wink

Tuurlijk doen we weer een keer een meeting! X
smesje
BerichtGeplaatst: 30-06-2013 22:22 Reageer met quote

Sorry was niet zo bedoeld Embarassed
Niet zo'n goede ervaring mee en ff niet zo goed in mn vel dus dan vat ik alles zo lekker persoonlijk op... niks van aantrekken Wink
(Gewoon beetje oververmoeid etc)
Natjuh1983
BerichtGeplaatst: 30-06-2013 22:27 Reageer met quote

Whahaha ok mutske. Op tijd naar bed jij Smile X
smesje
BerichtGeplaatst: 30-06-2013 22:42 Reageer met quote

Ik zit er al in Wink hoef alleen nog te gaan liggen.
Trusten!
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 01-07-2013 12:49 Reageer met quote

Ik wilde ook graag bij Lieke op kraambezoek gaan maar beide woensdagen kan ik nier. Een woensdag is voor mij sowieso heel erg lastig ivm werk zo voor de vakantie.
Mocht het een woensdag worden dan plan ik even wat anders met Lieke zelf.
Natjuh1983
BerichtGeplaatst: 02-07-2013 13:32 Reageer met quote

Ik denk dat het lastig wordt een datum te vinden dat we allemaal kunnen? Ik ben zelf alleen dinsdagmiddag en woensdag vrij. Zou in de week van 15 juli wel mijn vrije woensdag met een andere dag kunnen ruilen? Maar weet niet of Lieke dan zelf kan en Anouk en Suus?
rianne1984
BerichtGeplaatst: 02-07-2013 17:54 Reageer met quote

hallo,

ik wil graag met lotgenoten praten ik heb pco en ben met clomid gestart in mei de 1e keer had ik een eisprong met 50 mg helemaal blij. nu in juni de 2e keer tempratuur bleef laag gister bij de gynacoloog geweest geen eisprong is er geweest ik voel me er nogal rot en verdrietig door leg de scchuld bij mezelf neer ik weet dat ik het niet moet doen, ik kan niet echt goed mee om gaan dat ik het heb denk ik. nu is de dosis van clomid verhoogd. ik snap er niks van dat de 2e keer niks is gebeurd ik zit er nogal mee. voor ik met de 1e begon kreeg ik duphston heeft dat er mss iets mee te maken. ik hoop dat jullie me een beetje gerust kunnen stellen me ouders en me zussen begrijpen me niet die zeggen gewoon dat het niet zo erg is en dat als ik de juiste dosis heb het meteen raak is ik heb het idee dat dat niet zo werkt.

ik hoor graag van jullie
groetjes Rianne
Piepeloi
BerichtGeplaatst: 02-07-2013 21:46 Reageer met quote

@Rianne1984: welkom op het forum hier. Het is ook niet niks als je gaat starten met deze medische (malle)molen. Dus fijn als je hier je ei kwijt kunt.
Ik ben ook iemand met PCOS en heb ook Clomid gebruikt, inmiddels is mijn dochtertje bijna 2.

Het is in het begin even zoeken naar welke mg werken voor jouw, dit is eigenlijk heel normaal. Je kunt er zelf helemaal niks aan doen, echt niet. Vergeet niet wat hormonen met je doen, die maken je emoties soms ook heftiger.
Als je dadelijk goed bent ingesteld op de juiste MG, ga je elke maand een eisprong krijgen en dan wordt je ook meer zekerder. Maar toch om het je ook te vertellen, er zijn hier ook meiden die gestart zijn met clomid ooit en uiteindelijk hormonen moesten gaan spuiten. Je kunt het niet inschatten van te voren, en er al helemaal zelf niets aan doen. Het klinkt een beetje waardeloos misschien, maar laat het over je heen komen, je kunt er niet zoveel aan veranderen. Positief denken, de dosis van nu is vast goed en zorgt voor een mooie eisprong die je kunt gaan proberen te benutten. Het is natuurlijk niet zo dat je gelijk raak hoeft te schieten, maar de kans is als je eenmaal een eisprong hebt net zo groot als bij ieder ander die wel een normale cyclus heeft en ook die mensen moeten soms een tijd wachten.

Kortom het is en blijft een onzekere periode, die erg spannend is. Ga niet aan jezelf twijfelen, je kunt niet zelf ervoor zorgen dat je geen eisprong hebt.

@All: pffff....ik begin wat sjaggie te worden.....beetje balen, heb het vermoeden dat ik ongesteld ga worden over dagje of 2....had het wel gedacht....euhmmm...ik had mezelf ingedekt om teleurstelling te voorkomen Wink....maar goed....geen bloed...geeft moed!
rianne1984
BerichtGeplaatst: 03-07-2013 14:59 Reageer met quote

Dank je voor je reactie daar heb ik wel wat aan,dit word de 3e keer idd iedere lichaam is ook anders. Ik hoop alleen dat het niet jaren gaat duren. Ik heb inmiddels een goed gesprek met mijn moeder gehad dat luchte ook ff op. We zullen zien of het deze keer idd een mooie eisprong gaat worden. Ik heb alleen een vraag word Comid ook in combinatie met nog een middel gebruikt om een eisprong op te wekken? Mss moet ik het als het niet lukt deze keer dat dan voor gaan stellen bij de gynaecoloog anders gaat het wel erg snel met het ophogen van de Comid.

Ik weet idd dat het bij mensen die nergens last van hebben ook lang kan duren dat zie ik bij me schoon zus. Die is na 9 maanden pas zwanger geworden inmiddels is die 3 maanden onderweg.

Ik vind het wel fijn dat ik nu een forum heb waar ik een reactie krijg bij sommige reageren ze niet eens. Als er nog meer mensen hun reactie willen geven dat waardeer ik zeer voor mij is dit allemaal nieuw en vind het belangrijk om er meer van te weten ook van anderen. En als er een keer bijeenkomsten zijn zou ik dat ook graag willen weten ik zou daar graag heen willen.

Groeten rianne
Natjuh1983
BerichtGeplaatst: 03-07-2013 16:43 Reageer met quote

Ik denk dat het dan maar gewoon 24 juli gaat worden.

Rianne, welkom hier!! Het is even aftasten wat bij jou gaat werken. Maar één troost. Op dit forum is zo goed als iedereen zwanger geweest of zelf een kindje gekregen. Al is het niet met Clomid dan is het door middel van een LEO behandeling of hormoonspuiten.

All, mijn vakantie was geweldig! Eerst dag uiteraard zo als altijd weer grote paniek maar daarna heb ik het super gehad. Tycho heeft het ook super gedaan! Maar geef een kind zand en water en dan vermaken ze zich wel. Op facebook staan wat foto's.
Wasbeer
BerichtGeplaatst: 03-07-2013 17:58 Reageer met quote

Rianne, welkom hier! Vervelend dat je dit traject in 'moet' maar laten we hopen dat het voor jou niet te lang hoeft te duren. Clomid in combinatie met een ander middel ken ik niet. Aan het verhaal van Piepeloi heb ik verder niet veel toe te voegen, het is even zoeken naar de juiste dosis en dan hopen dat het gaat werken! Succes!

Natjuh, leuke foto's op fb! Fijn te horen dat het zo goed is gegaan allemaal. Lijkt me spannend met zo'n kleintje op pad maar dat was het ook zo te lezen Wink extra stoer dat jullie het gewoon wel doen en zie het resultaat! Maar 1 paniekdag, mag je trots zijn op jezelf hoor! Wel makkelijk dat Tycho aan zand en water genoeg heeft Wink
24 juli leuk!!

Lon, jaaa geen bloed geeft inderdaad moed! Uit de oude doos haha. Spannend weer. Duim voor je! We kunnen evt ook nog apart iets afspreken idd mocht het niet lukken. Ben benieuwd naar Maud! Gaat goed he met haar?

Tallie!, bijna de grote dag?? Spannend!! Zenuwen nog onder controle? Wink

Suus, heb je een planning met je bedrijfje? Wanneer kunnen we je online verwachten? Wil geen druk opleggen hoor Wink een jaar verlof, wow... Ach misschien vind ik het straks wel lekker weer te gaan werken... Mmm denk het niet haha. Maar scheelt dat ik nog maar 3 dagen hoef te werken Wink Wat goed dat Jurren loopt! Hij komt er wel! Lekker op zijn eigen tempo Wink jammer van het slapen al klinkt dat uitslapen wel lekker haha. Leuk dat ik 'm straks in het echie zie!

Es, haha nee die gebruiksaanwijzing was idd heel handig geweest. Een draagdoek heb ik idd ook aan gedacht. Maar we hebben nu besloten eerst het inbakeren te proberen. Dan lukt het doorslapen hopelijk iets beter. Ben benieuwd...wat fijn dat jullie meid zo goed 'buiten de deur' heeft geslapen! Ohh dat ontzwangeren... Het is ook wat; vrouwen en hormonen...Sad
Nee, ik woon idd niet om de hoek helaas. Hopelijk kunnen we snel een andere date plannen!

All; Lars heeft net zijn eerste prikjes gehad en dat was huilen. Heel hard Wink maar gelukkig was het ook snel weer over! Hij is leuk, begint steeds meer te lachen en te 'spelen'. Supertrots op ons mannetje Smile
Prully97
BerichtGeplaatst: 03-07-2013 18:22 Reageer met quote

Dag dames daar ben ik ook nog eens (schaam)....
 
Natjuh:    ik wil wel mee naar Lieke maar ik moet even kijken hoe ik daar kom met de trein. In principe kan ik beide woensdagen maar deze vallen wel in onze vakantie. Het kan zijn dat de planning wijzigt en we dan weg zijn maar zoals het er nu naar uit ziet kan ik beide dagen. Fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad en wat goed dat je toch weer je angst hebt overwonnen...Weer een stap in de goede richting!
 
Suus:    en hoe gaat het bij jullie? Gaat het zijn gangetje of zijn jullie nog aan het pongelen qua gezondheid....Las dat jullie een leuke vakantie hebben gehad. Mooi zo dat hadden jullie ook wel eens verdient. Hoe gaat het met je webwinkeltje? De eerste opzet zag er goed uit....
 
Renee: wij hebben het hele traject doorlopen en uiteindelijk ICSI ondergaan. Van poging 1 zijn we zwanger geworden. Wat wil je erover weten? Misschien dat ik je vragen kan beantwoorden.
 
Lon:    jeetje het is weer spannend bij jullie maar geen bloed geeft idd moed! Hopelijk is de hele Clomid niet nodig en gaat het deze keer vanzelf. Ik duim met de rest mee...Gefeliciteerd met je achterneefje. Is idd altijd weer leuk nieuws om te horen en het blijft zeker een wonder dat je mag krijgen.
 
Es:    tja ik ga het proberen om een echofotootje te plaatsen maar weet niet of het mij gaat lukken. Uk groeit goed en ligt nu al met enig regelmaat dwars. Zeg al tegen R. dat ze in het zkh geen foutje hebben gemaakt en dit duidelijk een kind van ons is. Ligt van het begin af aan al dwars net zoals mama en papa....hahaha. Ben je inmiddels een beetje bij geslapen? Thyrza is idd een lachebekje. Heb der eigenlijk nog nooit boos of verdrietig gezien of je deelt deze foto's natuurlijk niet. Ik geloof niet dat ze vaak van die dagen of uren of zelfs minuten heeft. Ze lacht altijd heb ik zo het idee. Alleen maar leuk om te zien toch?
 
Marieke:    wat fijn dat de kleine man zindelijk is en wat knap van hem om zo'n lange nacht zonder een ongelukje door te brengen. Idd super van hem! Nu de kleine meid nog maar die heeft nog even en kan nu spieken hoe het moet bij grote broer.
 
Tal:    en dan is het zover deze week! 1 van de grote dagen in je leven gaat aanbreken. Heel veel plezier met de laatste voorbereidingen en ik heb voor jullie heel veel goed weer voorspeld. Alvast een super dag gewenst en geniet want de tijd vliegt om en ik spreek uit ervaring! Tja een jaar verlof dat wil ik ook wel. Wil het eigenlijk nu al hebben hahaha...kan ik lekker al neuzen voor wat babyspullen op mijn dooie gemak...
 
Fé:    zo de tijd is omgevlogen bij jullie. Succes met de laatste loodjes en hopelijk een voorspoedige bevalling.
Liek:    leuk hè om weer eens in het ziekenhuis waar het allemaal is begonnen terug te komen op deze manier. Onze gyn was ook ontzettend blij om ons in deze toestand te zien. Is toch een kroon op hun werk en een hele prettige afsluiting van alle ellende. Tenminste zo heb ik het ervaren. Fijn dat het steeds beter gaat met Lars. Als het allemaal maar in een stijgende lijn doorzet...Hij ziet er iig geweldig en prachtig uit. Echt een snoepje om te zien...en hij zal nog vele harten gaan breken als ie wat ouder is!

Rianne: welkom op het forum. Helaas kan het nog een lange weg worden maar het hoeft helemaal niet zo te zijn. Er zijn genoeg dames die met een beetje Clomid zwanger worden. Geef de moed niet meteen op want met PCO is het moeilijk om de dosis voor jou te vinden en dit heeft tijd nodig. De gyn gaat het stappenplan volgen en om dit plan te versnellen heeft helemaal geen zin. Ik ben iedere ronde wijzer geworden en heb alles goed bijgehouden qua dosering en wat het deed. Helaas hebben wij er 3 jaar over moeten doen maar verwachten nu ons eerste kindje.
All:    een tijdje hier niet geweest omdat ik het gewoonweg niet kon opbrengen. Wat drukke tijden qua verjaardagen gehad en ik heb ontzettend veel last van mijn banden waaronder ook die van mijn nek. Dat gaat niet zo goed samen met Whiplash heb ik gemerkt. Ik heb ook veel last van slapeloze nachten waardoor ik maar 2 á 3 uurtjes per nacht slaap. Al met al was het allemaal een beetje teveel voor me naast mijn werk.
Gelukkig nog even werken en dan hebben we vakantie. Lekker relaxen en toegeven aan mijn lichamelijk behoeftes. Niks moet alles mag ipv alles moet en niks kan! Verder gaat het goed hoor met de kleine...Hij/zij ligt nog mooi op schema en ligt nu al met enig regelmaat dwars. Volgens mij houdt ie niet zo van pottenkijkers want hij/zij draait zich vaak van ons af...hahahaha. De nekplooimeting was gunstig en mooi om te zien omdat ze inzoomen op de kleine. Handjes, voetjes, vingertjes, teentjes maar ook de 2 hersenhelften, de blaas, de maag, de ogen, de kaken, etc. het was allemaal te zien en dat met 11.5 week. Erg leuk en knap dat ze dit nu al kunnen zien.
 
 
 
smesje
BerichtGeplaatst: 03-07-2013 20:50 Reageer met quote

Han mooi he wat ze allemaal kunnen zien <3
klinkt goed!!
Wel vervelend dat je maar zo slecht slaapt Sad
kan je niet (gedeeltelijk) de ziektewet in?
Ik heb dat uiteindelijk ook moeten doen door dat slechte slapen en dat was echt een verademing.
En je werkgever krijgt er geld voor als jij ziek thuis bent door de zwangerschap.
Wel fijn dat je bijna vakantie hebt, kan je hopelijk ook even bijtrekken Smile
Haha ook al zo'n kleine dwarsligger.
Je kan heel makkelijk een fotootje plaatsen via tinypic... *hinthint*
Haha jaaa Thyrza is zeker een lachebekje en nee ik deel idd geen foto's als ze boos of verdrietig is hihi, hoewel mn schoonzusje laatst wel een foto had geplaatst zo van 'zelfs als ze huilt is ze lief' hihi..
Ze heeft ook dr momenten, maar echt huilen doet ze eigenlijk alleen als dr wat is, dus moe, of pijn, of echt even niet lekker in dr vel ofzo..
oh of met aankleden want daaaaar heeft ze nog steeds een hekel aan Razz vooral als iets over dr hoofd moet, maat het word gelukkig al minder!

Liek, hopelijk werkt het inbakenen voor jullie!
nou he, fijn die hormoontjes Wink
zoooo gezellig zo nu en dan hahaha.
Ja volgens mij woon ik van iedereen veraf.. balen..
heb nog wel overwogen hoor, want wil jou en de andere meiden graag weer eens zien en je mannetje..
maar meer dan 4 uur rijden op een dag en een held op sokken op de snelweg Wink dat word m niet Sad
ahh arme lars met de prikjes,
wat fijn dat het verder zo goed gaat!!
ZO te lezen lekker genieten!

Natjuh wat een mooie foto's van de vakantie!!
fijn dat het zo goed is gegaan.
Jammer dat je de eerste dag toch een paniekaanval hebt gehad, maar gelukkig was het maar 1 dag en was de rest fijn!

Lon, hoe issie daar?
nog droog in t broekske Wink
duimduimduim!
het zal je misschien verbazen, maar ons 'dorp' heeft stadsrechten Laughing hihi
tis uh een stadje.. met veeeeel huisartsen..
maar die lui hebben dus een 'fijn'verbond dat ze geen patienten van collega's overnemen...
en de meesten zitten vol.
Op de wat nieuwere na.
Loop al lang dat ik wil overstappen. Zit bij deze arts omdat mn ouders er nou eenmaal zaten, maar word zelden serieus genomen met mijn klachten, tenzij er een andere (leerling)arts is.
En sinds ik een depressie heb doorgemaakt (2008) is het helemaal erg, alles word meteen op het psyche afgeschoven.
Kom ik met pijn in mn buik, word er gevraagd of ik wel goed slaap etc.
Laatst was ik er voor een neusspray die kan helpen bij de BV, iets wat gewoon heel gangbaar is en heel vaak word voorgeschreven... moest helemaal opgezocht worden hoe en wat en de bijwerkingen etc etc... T was dat Mars voor me opkwam anders had ik hem niet eens meegekregen! Nee, ik moest maar extra melk drinken!
Hallo, dat is ook een tip die mn schoonmoeder van 74 nog kreeg in haar moedertijd! lichtelijk achterhaald..
dusss Wink (sorry inmiddels een heel verhaal)
ik wil graag een wat jongere meegaande arts. Zeker nu we een kleine hebben!

Suus, even niet zo'n lekkere periode met Jurren dus?
vervelend en moeilijk die sprongetjes dan Sad
ah wat sneu dat afshceid nemen zo lastig gaat!
maar wel fijn dat ie dan lekker uitslaapt haha Wink
Nou het word idd tijd voor zomer bahhh...
Maarrr als t goed is krijgen we nu 5 mooie dagen!
Dussss, volop het er van nemen he haha, energie opdoen voor de rest van het jaar Razz

Marieke, joehoee wat goed dat je mannetje nu dag en nacht zindelijk is! Mag je zeker trots op zijn!!
en thirza ook al af en toe op t potje, vlotte dame Very Happy
M is sinds deze week begonnen met medicatie.
Therapie nog niet. Lastige is dat er een nieuwe therapie is, maar dat is een vaste hele dag in de week.. zou misschien goed zijn voor hem, maar het gaat nu soms al zo lastig op zijn werk met vrij vragen etc... dan zou hij een vaste vrije dag moeten krijgen en daarnaast nog de dagen dat ik avonddienst heb vrij moeten hebben.. we weten dus nog niet hoe we dat gaan doen. Thyrza is ook nog niet uit logeren geweest.. Vind mn ouders niet zo happig nog en weet ook niet of ik dr al aan toe ben. Dus moeten t nog even zien.

Rianne, welkom hier.
Genoeg (positieve)ervaringsverhalen Smile

@all, ook zo toe aan zomer??
pff tis zo erg dat ik zelfs winterse dromen krijg!
In de winter heb ik altijd veel nachtmerries en nare dromen en de laatste dagen dus ook volop. Echt niet leuk, word dan ook steeds wakker en slaap beroerd.
Slaap al een tijdje minder, Thyrza had de gewoonte om rond 5 uur wakker te worden. Meestal sliep ze wel weer verder, maar soms was ze gewoon klaar wakker en sliep ze pas om 7 uur weer. Erg vermoeiend, maar denk ook sprongetje?
Laatste dagen gaat het slapen voor haar weer beter, maar voor mij dus evengoed niet. grr.
Zij doet t fantastisch. Gister dat ik dr op dr buikje had gelegd zo van ga maar oefenen schoof ze 2 keer een stukje achteruit Very Happy begin van de vooruitgang Wink
Ze heeft alleen een mopperperiode.. kan erg jengelen om 'niks' gewoon aandacht, of als ik uit dr gezichtsveld ben of als dr hapje op is.. Haha, ik moet dr eigenlijk wel om lachen en soms doe ik dr na en kijkt ze echt van 'huh??' Razz
Groente eten gaat steeds beter! Ze spuugt het niet meer uit, maar houd t binnen hihi.

Nou beetje uit de kluiten gewassen bericht geloof ik haha oepsieee
CB
BerichtGeplaatst: 04-07-2013 10:46 Reageer met quote

Han, Es, wat een verhaal, jullie best gedaan Smile!

Han - wat fijn dat het allemaal zo lekker gaat met de kleine en jij kan nu lekker even uitrusten, heerlijk.

Meiden, bedankt voor alle berichtjes, we gaan er zeker van geneieten zaterdag, ik zal daarna z.s.m wel even een fotootje plaatsen, hier of op fb, net wat me lukt (ben zooooo technisch, maar niet heus).

Morgen de laatste boodschapjes doen, dus ik ben er pas weer na het weekend.

Gr. Chantal
ReneeB
BerichtGeplaatst: 04-07-2013 19:51 Reageer met quote

Mooie verhalen allemaal! Fijn om te lezen dat het hier zo'n close-gezelschap is.

Rianne, ik ben ook net nieuw op het forum. Ik heb ook PCO en was ook van plan om met Clomid te beginnen. Maar mijn man heeft dus schijnbaar ook slecht zaad dus het wordt ICSI voor ons. Hopelijk hebben we beiden binnenkort goed nieuws te melden!!

Prully, hoe is de ICSI jou bevallen? Was het erg zwaar - lichamelijk/psychisch - de hormonen en alles? En was de punctie pijnlijk? Daar ben ik namelijk wel huiverig voor....

Volgende week hebben we meer onderzoeken, mn van mijn man. Om te kijken waarom hij zo'n slecht zaad heeft. En dan 17 juli de uiteindelijke 'go' of 'no-go'.........
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 05-07-2013 1:07 Reageer met quote

ReneeB, weet niet meer of ik al gereageerd had... Ik schrijf hier nog zo af en toe mee...
Mijn eerste zwangerschap was het bij de 3e ronde 50 mg raak. Mijn officieel gezien 2e zwangerschap was het raak na de 2e werkende ronde met 100 mg (de 50 sloeg niet meer aan) Helaas een vroege mk, 2 rondes later was het alweer raak en was ik weer goed zwanger... Bij ons is het dus heel snel gegaan met clomid, maar helaas is de realiteit dat het bij de meeste mensen niet zo snel gaat... Hoop voor jullie dat het wel snel gaat !

CB, oehhhhh de spanning stijgt !!! Heel erg veel plezier meid ! Geniet van jullie dag !

Smes, wat fijn dat hij weer aan de med is... En wat balen dat die therapie zo onhandig uit komt... grrrr. Hoop dat jullie er een goede weg in zullen vinden ! Zodat hij de therapie toch kan gaan volgen !!!

Prully, ik zie dat jullie toch voor de nekplooimeting hebben gekozen, fijn dat alles er goed uit ziet ! Een hele zorg minder !!! Fijn hoor !!! lekker genieten zoveel als dat kan !

Wasbeer, de kleine man heeft dus goede longen, haha !!! Hoort er bij he die prikken !

Natjuh, fijn dat je na de eerste dag hebt kunnen genieten !!!

Piepeloi, en hoe is het gegaan, de rode duivels op bezoek ??? Hoop het niet voor jullie !!! Vrees van wel, denk dat je het anders al wel was komen vertellen, haha...

Liefs Marieke
Index > Zwangerschap > Clomid (deel V)
Pagina 1 van 16  

1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring