Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Bloed/hart horen stromen/kloppen in oor.
Auteur Onderwerp: Bloed/hart horen stromen/kloppen in oor.
OnzekerePersoon
BerichtGeplaatst: 25-06-2013 22:24 Reageer met quote

Dag iedereen

Ik ben geboren met 1 oor, dwz dat mijn linker oor geen gehoorgang heeft, enkel hamer, aambeeld enzovoort.
Ik heb al sinds september last van paniekaanvallen. Ik denk altijd dat er iets met me scheelt.

Ik heb al een ct scan van het hoofd gehad (was normaal), van de buik (ook normaal), thorax foto(was ook normaal). Talloze bloedonderzoeken gehad, niets kwam er uit.Ook heb ik al een 24uur holter aangehad en een fietsproef. Er scheelt niets met mijn hart, ookal heb ik vrij vaak steken. De cardioloog zei dat het van de zenuwen komt.

Sinds vorige week hoor ik als ik mij neerleg, of als ik wil slapen, mijn hartslag in mijn linkeroor. Horen, zou je zeggen? Nuja, ik hoor nog op mijn gehoorbeentjes maar dit is miniem. Het is alsof je je oor zou dichtdoen en zo horen.

Maak me weer veel zorgen, maar wil niet NOG eens bij de dokter gaan. Herkent iemand dit? Mijn ct scan van mijn hoofd (midden januari) was normaal. Ze hebben niets gevonden. Dit was ook met contrast, dus als er iets met mijn aderen zou geweest zijn zouden ze het toch gezien hebben, toch? Heb de laatste tijd ook wel meer last van hoofdpijn links. Ook doet mijn nek raar.

Nek: langs links doet het onderaan mijn schedel erg pijn (niet altijd, gewoon af en toe). en langs rechts heb ik een zeurend gevoel boven mijn sleutelbeen. Heb al vanalles opgezocht zoals aderproblemen maar niets dat overeenstemt.

Graag hulp.
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 26-06-2013 1:08 Reageer met quote

Hallo Onzekere Persoon,
Het horen van je hartslag in je oor komt vaker voor en dan meestal als je gestresst bent; is niet abnormaal en niks om je zorgen over te maken.
Gespannen spieren kunnen voor problemen in je nek zorgen en voor hoofdpijn op diverse plaatsen in/aan je hoofd.
Groeten, Musje.
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Bloed/hart horen stromen/kloppen in oor.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring