Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > loverboy
Auteur Onderwerp: loverboy
Francisca.ws
BerichtGeplaatst: 25-06-2013 14:31 Reageer met quote

Hallo, ik ben een meisje van 18 jaar. Een paar jaar geleden ben ik door een tragisch ongeval allebei m'n ouders verloren. Door al dat verdriet, angst en eenzaamheid die hierin meespeelden ben ik in aanraking gekomen met allerlei jongens via social media. Bij hen kon ik al mijn verdriet kwijt. Een jongen zei zelfs dat hij naar me toe zou komen als het erger zou worden. Op een dag heb ik met een van de jongens afgesproken. Het was allemaal heel gezellig en ik vergat al m'n verdriet. We gingen naar de stad en ik mocht allemaal leuke, dure dingen uitzoeken. Ik heb besloten dat ik die nacht bij hem bleef slapen. die nacht verliep niet zoals ik dacht. Hij heeft me heel pijn gedaan en we hebben heel hard geneukt. Hij zei dat ik voor altijd bij hem mocht blijven en dat we samen heel lang en gelukkig zouden leven. Die weken daarna verliepen overdag wel fijn. 's nachts deed hij het elke dag weer, hij heeft me hierbij echt heel pijn gedaan. Er kwamen zelfs elke week vrienden naar ons toe en ik moest om de beurt met elke vriend van hem gaan neuken. Op een avond heb ik proberen weg te lopen omdat ik er niet meer tegen kon. Hij heeft me waarschijnlijk gehoord en is me achterna gekomen. dit was de ergste nacht van m'n leven. De dag erna ging ik weer met hem naar de stad. hier gebeurde iets waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zelf zou meemaken. Ik moest de hoerenwereld in. ik moest met allemaal vieze mannen naar bed en nog veel ergere dingen. hier is de politie achter gekomen en hebben de man opgepakt. ik moest naar een kliniek. waar ik inmiddels al uit ben. Ik ben nog elke dag bang dat me weer zo iets gaat overkomen. wat moet ik doen?
Alvast bedankt!
xelise
BerichtGeplaatst: 26-06-2013 0:18 Reageer met quote

Ik vind het knap dat je dit verteld.. en het vertrouwen is moeilijk weer op te bouwen. Ik denk dat het goed is om bij een psygoloog te blijven, en er vooral over te praten!
saartjex3x3
BerichtGeplaatst: 26-06-2013 19:55 Reageer met quote

Ik ken de situatie niet maar heb er wel veel boeken over gelezen en nagedacht wat ik zou doen. Ik zou een paar hartsvriendinnen maken of zoeken of als je ze al hebt ermee praten
en zeggen wat er is gebeurd en als je dan een vriend hebt, dat hun die jongen kennen. Ook zou ik naar zen ouders vragen want als je weet dat hij bij zijn ouders woont moet je je al minder zorgen maken.
En misschien is het beter dat je je vriendje of vrienden niet via het internet maakt want niet iedereen is wie dat die zegt dat die is. Ik hoop dat je snel je leven weer terug hebt ! <3
faraoog
BerichtGeplaatst: 27-06-2013 0:02 Reageer met quote

Niet iedereen die je via het internet ontmoet is slecht. Ik ken een paar die elkaar via internet hebben ontmoet en die zijn al 10 jaar gelukkig getrouwd. Ik zou inderdaad bij de psycholoog blijven, de gesprekken kunnen erg helpen. Ik denk dat naarmate je vaker bij de psycholoog bent geweest je je beter gaat voelen, maar het heeft natuurlijk zijn tijd nodig, maar probeer niet dezelfde fout te begaan om op internet hulp te zoeken (behalve op dezee forums natuurlijk Wink).
Sterkte!
Andreo
BerichtGeplaatst: 28-06-2013 23:36 Reageer met quote

Francisca.ws schreef:
Ik ben nog elke dag bang dat me weer zo iets gaat overkomen. wat moet ik doen?
Alvast bedankt!


gewoon niet zo goed van vertrouwen zijn,maar dat is typisch een vrouwelijke eigenschap,kan jij ook niks aan doen..
peter4
BerichtGeplaatst: 31-05-2015 13:55 Reageer met quote

Ach god,Francisca,wat moet jij getraumatiseerd zijn.Je zou toch denken,dat alle mannen smerige klootzakken zijn,die alleen maar aan hun eigen smerige belang denken.En het zou veel abnormaler zijn als je niet elke dag angst voelt en vol zit met wantrouwen tegenover mannen.Maar goddank zijn de meesten niet zo,maar aan zo'n stomme opmerking heb jij nu niets,Waar je wel iets aan hebt,is dat wat er met je gebeurd is,bespreekbaar maken met een goede en vooral deskundige hupverlener.Je huisarts kent de instantie die je kan helpen en de weg daarheen.Je zelfvertrouwen zal er door toenemen en je gevoel van eigenwaarde,dat een enorme opdonder heeft gehad,zal geleidelijk aan weer terugkomen,zodat je de mensenschuwheid,die je nu waarschijnlijk nog voelt,beter leert te hanteren.Maar probeer in godesnaam wel sceptisch te zijn en mensen wat kritischer te bekijken voordat je ooit nog een keer te veel wordt meegesleept door je gevoelens.Maar begin alsjeblieft met een gang naar je huisarts,liefst een aparte afspraak buiten het gewone spreekuur,dat is zoveel rustiger.Want wat jij hebt doorgemaakt is veel te zwaar om alleen te dragen.En heb je geen slachtofferhulp aangeboden gekregen?Hoe dan ook,ik zou maar via de dokter alsnog proberen met ze in contact te komen,ook zij kunnen je vast verder helpen.Maar vooral het beeld dat jij van jezelf hebt moet verbeterd worden.Altijd weer weten die gore aasgieren die meisjes te grazen te nemen,die het kwetsbaarst zijn door zich als de grote redder en/of de prins op het witte paard voor te doen.Maar juist dan zou er een alarmbelletje moeten afgaan in je hoofd,maar wie ben ik,dat ik tegen jou durf te zeggen,je weet dat nu natuurlijk verdomd goed.Zoek hulp,blijf er niet alleen voor staan.Heel veel sterkte,moed en succes.
Index > Seksuologie > loverboy
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring