Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > is dit wel verstandig?
Auteur Onderwerp: is dit wel verstandig?
traladientje
BerichtGeplaatst: 19-06-2013 21:35 Reageer met quote

ik ben 12 en mastrubeer elke dag en heb een vriendje van 15 we kunnen het goed met elkaar vinden, we slapen in het weekend biij elkaar samen in 1 bed, zoenen enzo maar hij wil wat meer ik ook wel maar ben ik niet te jong voor 'meer'? ik bedoel dan vingeren en tja neuken met condoom? vingeren doet hij altijd wel vind ik wel fijn.
Jongen1692
BerichtGeplaatst: 20-06-2013 14:06 Reageer met quote

Als jij er echt klaar voor bent, ben je niet te jong voor meer denk ik. Maar je geeft zelf al aan dat je twijfeld en denkt te jong te zijn. Ik denk daarom wel dat je er nog niet klaar voor bent. En het beste nog even kunt wachten denk ik.

Dat je denkt aan condoom is wel goed!
satopex
BerichtGeplaatst: 21-06-2013 19:09 Reageer met quote

als je je zelf vinger kom dan je dan ook goed klaar?ben het met jongen1692 eens dat je je eigen laat neuken door een vriendje nog even wachten tot je wat ouder bent.ook dan zeker een condoom gebruiken.nog een vraag ben je ook al regelmatig ongesteld? Confused
Andreo
BerichtGeplaatst: 22-06-2013 19:57 Reageer met quote

ik geloof nooit dat traladientje 12 is
hayedb
BerichtGeplaatst: 24-01-2014 22:59 Reageer met quote

Andreo schreef:
ik geloof nooit dat traladientje 12 is


Ik eerlijk gezegd ook niet. Denk eerder aan 14 en die vriend 19 Shocked
peter4
BerichtGeplaatst: 29-05-2015 21:23 Reageer met quote

Lieve Traladientje,je voelt zelf het beste aan,of je er "aan toe bent".Maar wat je ook doet,doe het nooit omdat je vriendje het wil,want dat is het begin van het einde van je zelfrespect.Verder heb ik,in mijn 40jarige onderwijsloopbaan een twaalfjarig meisje in mijn klas gehad,die zich door haar 16jarige vriendje had laten ompraten om "het" te doen en bovendien nog zonder condoom ook.Bleek ze ook nog eens een keer een tweeling te gaan krijgen,die met een keizerssnee ter wereld kwam.Tot mijn verbazing bleek het toch nog "goed" te gaan.Met toestemming van de koningin zijn ze getrouwd en ze gingen wonen op de zolder van haar ouders,die tot twee kamertjes werd verbouwd.Later ben ik ze uit het oog verloren,zolang ik ze kende,ging het redelijk met ze,al was het allemaal nogal armoedig en moesten de ouders behoorlijk bijspringen met geld.Maar van jeugd was totaal geen sprake meer.Wees dus vooral heel zuinig op jezelf en je jeugd en bepaal vooral zelf,wat je met je lichaam doet.En als een jongen je toch wil dwingen tot iets wat alleen hij echt wil,dan houdt hij gewoon niet echt van je en stelt hij zijn eigen lust boven jouw gevoelens.Het is ook zo verdomd moeilijk,al dat seksgedoe,vooral als je zo jong bent al jij.Sterkte en succes.En al geloof je het misschien (nog) niet,er zijn ook heel veel hele lieve jongens,die jouw belang minstens zo zwaar laten wegen als dat van henzelf.
Index > Seksuologie > is dit wel verstandig?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring