Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Diabetes > Diabetes ? Ja of Nee?
Auteur Onderwerp: Diabetes ? Ja of Nee?
shaun11
BerichtGeplaatst: 07-06-2013 15:32 Reageer met quote

Ik heb sinds een aantal maanden steeds meer dingen die lijken op symptonen van diabetes. Op het begin had ik vaak van die hongeraanvallen, waarbij als ik een tijd al niet had gegeten dat mijn handen dan begonnen te trillen. Vervolgens heb ik ook sinds ongeveer 2 maanden dat mijn handen altijd trillen. Dit heb ik heel de dag door. Ik heb het daarvoor nog nooit gehad. Nu sinds kort heb ik ook ontdekt dat ik netelroos heb. (rode plekken na maar 10 min. sporten en te lang in de zon zitten) Dat gaat na een tijdje wel weg maar dat zit ook in de weg. Verder ben ik vaak moe, drink meer als vroeger en heb soms stinkende ontlasting. Ook heb in nog veel last van puistjes. Ik ben van plan om nu zo snel mogelijk naar de huisarts te gaan. Denken jullie dat dit diabetes is? Of kan het ook iets anders zijn?

Laatst aangepast door shaun11 op 07-06-2013 15:43, in totaal 2 keer bewerkt
shaun11
BerichtGeplaatst: 07-06-2013 15:37 Reageer met quote

Ohja, ik ben ook niet dik ofzo. Ik ben iets te mager voor me lengte, maar ik val niet af ofzo.
-britney-
BerichtGeplaatst: 05-08-2014 9:43 Reageer met quote

heeei,

ik heb zelf al bijna 2 jaar diabetes. het getril en hongersanvallen zouden hypo's kunen zijjn. dat zijn te lage bloedwaardes. het zou kunnen maar jet lijkt me van niet. want als je iets eet zonder insuline binnen te krijgen ga je stijgen. hoe meer je eet zonder insuline in je lijf hoe meer je stijgt. en iedereen komt met een veel te hoge bloedwaarde op de intensive care. het netelroos heeft er niets mee te maken. als je diabetes hebt kun je dat merken aan hyper's. dat zijn te hoge waarden.hypers zijn inderdaad zoals jij zegt veel moe en veel meer drinken daardoor heb ik het zelf ook ontdekt maar ik had er ook nog het symptoom bij dat ik heel veel moet plassen. hoe lang heb je die symptomen al?

groetjes britney
Index > Diabetes > Diabetes ? Ja of Nee?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring