Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kinderziekten > Help! Ik heb jeuk en uitslag, ik vind het eng, wat is het!?
Auteur Onderwerp: Help! Ik heb jeuk en uitslag, ik vind het eng, wat is het!?
AnoniemJWeetWel
BerichtGeplaatst: 23-05-2013 22:46 Reageer met quote

Hoi! Bedankt voor het klikken, ik ben een meisje, 12 jaar en ik heb uitslag (kleine rode bultjes, lijken op kleine wratjes), jeuk en afscheiding in en rond mijn vagina. Ook zijn mijn binnenste schaamlippen en clitoris wat blauw. Mijn moeder weet het niet en ik durf het ook niet te zeggen, want ik ben bang dat ze erachter komt dat ik masturbeer. WAT MOET IK DOEN!!!!?????

Liefs, bang meisje! Rolling Eyes
roosje79
BerichtGeplaatst: 23-05-2013 23:19 Reageer met quote

Hallo Meisje,

Als ik jou was zou ik het gewoon met je moeder bespreken, je klachten hebben namelijk helemaal niks met masturbatie te maken en je hoeft helemaal niet te vertellen aan je moeder dat je dat doet. Misschien is het gewoon iets heel simpels zoals een schimmelinfectie en als je dan een vaginale zetpil of creme krijgt ben je er zo vanaf. Heb je misschien last van witte afscheiding? want dan kan het zeker een schimmelinfectie zijn en als je dat niet goed laat behandelen kun je ook last krijgen van wondjes en kloofjes en heel veel jeuk. het kan ook branderig en pijnlijk aanvoelen. Je kunt een schimmelinfectie krijgen door bijvoorbeeld een antibiotica kuur maar ook als je je vagina wast met een te agressieve zeep, het is verstandig om je te wassen met bijvoorbeel sanex of sanicur en niet met een geparfumeerde douchegel of zeep. Ik denk dat je moeder je graag wil helpen als ze hoort wat voor klachten je hebt en je hoeft je nergens voor te schamen. Ik heb zelf ook een dochter van 12 en ik zou het ook helemaal niet raar vinden als ze zulke klachten had. masturbatie is trouwens ook helemaal niet iets om je voor te schamen, het is heel normaal en hoort gewoon bij een gezonde seksuele ontwikkeling.
groetjes, roos
Index > Kinderziekten > Help! Ik heb jeuk en uitslag, ik vind het eng, wat is het!?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring