Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > warthin tumor?
Auteur Onderwerp: warthin tumor?
grrrom
BerichtGeplaatst: 16-04-2013 19:28 Reageer met quote

Even mijn korte/lange verhaal....
Vorig jaar na het overlijden van mijn vader kreeg ik een heleboel lichamelijke klachten. Hiervoor ben ik veelvuldig naar de huisarts geweest en de diagnose luide iedere keer stress.
Na een keelontsteking heb ik mega last gekregen van mijn keel wat ervoor zorgde dat ik een globus gevoel kreeg.
Uiteindelijk naar de kno arts gestuurd die constateerde dat mijn tongamandelen iets waren opgezet. Stoppen met roken, geen airco en kamille thee drinken waren de oplossingen.
Gestopt met roken en kamille thee drinken is inmiddels alweer tijd geleden gelukt alleen de airco uitzetten is in verband met mijn werk niet mogelijk.
Weer kno geweest omeprazol gekregen tegen eventueel maagzuur, maar dat hielp niet. iedere ochtend sta je op met dat gevoel van een droge keel en druk achter in de keel bij de amandel rechts. Buiten wandelen lijkt soms de klachten te verminderen.
Nu had ik achter mijn linkeroor ook een bult zitten en dit bleek uiteindelijk een warthin tumor te zijn.
echo/Kleine naaldpunctie was niet geheel duidelijk ,maar ook mri gemaakt en daarop was ie te zien. Volgens de specialist is het een warthin tumor en mag ik hem laten zitten omdat ie nooit kwaadaardig kan worden, maar op internet lees ik wel eens wat anders (2 bij 1 cm), maar ik twijfel heel erg....
Als ik hem laat weghalen heb ik risico op uitvalsverschijnselen en daar zit ik ook niet op te wachten.
aan de andere kant heb ik af en toe last van prikkelingen aan de linkerkant van mijn gezicht?
Zou de brok in de keel hiermee te maken kunnen hebben?
Wie heeft er advies/ raad????
Hoop dat het verhaal niet te warrig is
juffieingrid
BerichtGeplaatst: 17-02-2015 14:37 Reageer met quote

Beste grrom, jet is al even geleden maar ben zo vreselijk benieuwd hoe het met jou is afgelopen met je Warthin tumor. Ik heb de mijn nu bijna 4 jaar, en ik word gek van het gezeur dat ik hem weg moet laten halen. Als geruststelling van de artsen, niet van mij! heb ik weer een CT scan laten doen en een punctie. De derde inmiddels..ja een Warthin tumor..en nee....ik laat hem niet weghalen....Graag jouw update!
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > warthin tumor?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring