Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kanker > mds
Auteur Onderwerp: mds
karin68
BerichtGeplaatst: 12-04-2013 19:35 Reageer met quote

hoi allemaal.bij mijn moeder is al een tijdje geleden een beenmergziekte zoals ze het toen noemde geconstateerd.vandaag heeft het beestje een naam gekregen "MDS".ze heeft al epo gehad en tegelijk bloedtransfusie. die waren toen om de 3 weken 3 zakken.afgelopen week hebben we de ambulance gebeld omdat ze helemaal apatisch reageerde.gevolg hb waarde 3,7 en een infectie in haar lichaam. nu gaan ze over op om de 2 weken transfusie.de arts hoopte dat het door de infectie komt dat ze zich nu nog steeds niet lekker voelt. en anders is de ziekte in verder gevorderd stadium.een beenmergpunctie is geen optie daar het al 2 keer mislukt is.
ik vraag me eigenlijk af waarom ze zo weinig informatie geven en dat je alles zelf moet uitzoeken.ook bij de arts krijg ik alleen maar ontwijkende antwoorden. tot nu toe en dan ga je googlen en schrik je je het apelazerus.je zit met allerlei vragen zoals hoelang heeft ze nog en die pijn wat ze nu al heeft. hoe moet dat dan niet zijn?
pfff heel erg moeilijk om mee om te gaan.
Index > Kanker > mds
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring